Po obejrzeniu moglby mi ktos powiedziec czy te tatuaze Richiego sa prawdziwe czy to koszulka bo normalnie jak prawdziwe wygladaja,ze juz sam nie wiem
Nokia Theatre NEW YORK 2005
Moderator: Mod's Team
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nokia Theatre NEW YORK 2005
link : mms://wmslive.stream.aol.com/live/aol/boc_webcast4_high
Po obejrzeniu moglby mi ktos powiedziec czy te tatuaze Richiego sa prawdziwe czy to koszulka bo normalnie jak prawdziwe wygladaja,ze juz sam nie wiem

No ba, ale ja bym na jego miejscu zwolniła stylistę, który pozwala mu pokazywac się publicznie w czymś takim.Teena pisze:A te tatuaże już kiedyś miał, więc myślę, że to jednak tylko bluzka.
I całe szczęście.
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
- Bodzio
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Kalkomania?Agata BJ pisze:Napewno nie są to prawdziwe tatuaże, ale wydaje mi się, że bluzka to to też nie jestTo prędzej wygląda, jak namalowane tak jakby..."tymczasowo". Tak jakby zmywalne, wiecie
No.
Ja to się wysłowić czasem nie umiem
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Jeśli mnie pamięć nie myli-nic, nie licząc długiego rękawka, co utrudnia ocenę stanu Samborskich przedramion w wersji Amsterdam 2005.LoRdI pisze:w Amsterdamie nie miał nic na rekach
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Kalkomania - sposób przenoszenia wydrukowanego na specjalnym papierze obrazu na odpowiednio przygotowane podłoże. Więc to chyba kalkomania raczej nie jestBodzio pisze:Kalkomania?Agata BJ pisze:Napewno nie są to prawdziwe tatuaże, ale wydaje mi się, że bluzka to to też nie jestTo prędzej wygląda, jak namalowane tak jakby..."tymczasowo". Tak jakby zmywalne, wiecie
No.
Ja to się wysłowić czasem nie umiem
-
- Little Bit Of Soul
Ja sadze ze to jest jakas koszulka. Te same "tatuaze" ma w teledysku HAND jak graja koncercik, a jak idzie ulicą z JBJ to ich nie ma. Na koncercie w Ams tez nie. Namalowane to raczej nie jest, sporo czasu by to chyba zajeło... A Rychu nie zdziczał chyba ma tyle zeby wydziarac sobie cale rece?? Obstawiam za koszulka 
Keep The Faith