zamieszczamy i oglądamy

Tutaj możesz zamieścić, linki i informacje jakie znalazłeś w prasie i internecie. Tutaj informuj także o nadchodzących programach, webcastach itp.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

No co do tego ze Crush Tour bylo tragicznie sie akurat nie zgodze :) Bounce Tour to byla faktycznie żenada...c hoc tutaj tez nie mozna uogólniac bo taki koncert na Times Square w NY po ataku z 11 wrzesnia - zajebisty. To byl jeden z tych koncertow kiedy pokazali, ze nadal sa zespolem rockowym.
A LH jako album moim zdaniem nie jest zły, mi sie podoba i w mojej opinii chyba najlepszy od TD.
No i zgadza sie w dalszym ciagu na ich albumach jestesmy w stanie doszukac sie perelek. Dla mnie numer jeden to Whole Lot Of Leaving i Make a memory jesli chodzi LH. z HANDA to I am i Dirti Little secret, z badziewnego Bounca pierwsze trzy piosenki naprawde dobre.
Ale umowmy sie, po nagraniu takiego albumu jak TD moglo byc im tylko ciezej. Bo wybronic kazda kolejna plyte po czyms takim jak TD jest naprawde ciezko :D.
I jeszcze co do wokalu. Wiadomo (pisalem juz to chyba z 1000 razy:) ) Jonowi glos sie zajechal ale nie ma sie co dziwic... po tylu latach koncertowania. To nie jego wina. Ale pomimo tego on nadal potrafi naprawde dobrze zaspiewac... przykladem jest niedawny koncert z Tokyo, ktory ktos tutaj wrzucał. Jak dla mnie bomba.
Co do Rock in Rio...energia zajebista, tyle ze z wokalem to juz byle srednio. choc tez niewiadomo czy to nie wina tego tragicznego dzwieku. Bo tego co odpowiadal wtedy za realizja dzwieku powinni najpierw schlostac a potem z roboty wywalic.
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Mnie bardziej podobał się wokal z Portugalii. Nie mówiąc już o tym, że Jon zaśpiewał tam 2 bardzo ciężkie piosenki: Always i Blaze Of Glory. W ogóle przez ostatnie miesiące śpiewa rewelacyjnie jak na jego aktualne możliwości. Always, Blood Money, Bed of Roses, Hey God - gdyby ktoś na początku roku powiedział mi, że te piosenki wejdą na stałe do setlisty, to bym go wyśmiała;)
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

BonJovi Bed of Roses / Making of the video
http://pl.youtube.com/watch?v=Av5Ek3vTu ... re=related
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
Mika
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mika »

teken020 pisze:
jovizna pisze:
teken020 pisze: ha xD ale byś chciała :D
Może i jestem lekko szurnięta na tym punkcie, może i uwielbiam za bardzo tego faceta, ale gdzieś tam jeszcze posiadam resztki zdrowego rozsądku :D

Na pewno nigdy nie posunęłabym sie do tego, co zrobiła ta babka, bo to wstrętne. I'm not that kind of girl...

Wejściu na scenę mówimy TAK :D, ale takiemu zachowaniu - stanowcze NIE
Hhmmm załóżmy ze własnie udało ci sie dostac na scene... i oto kilka kroków przed tobą stoi obiekt twoich westchnień pan Jon Bon Jovi. I co robisz? byś myślała wtedy o rozsądku? xD, wiedząc ze to prawdopodnie jedyna okazja :D
pewnie bardzo szybko byś oprzytomiała i zeszła ze sceny :PP coż lata młodości ma juz za sobą :P
Teken020 chyba w twoim pojęciu większość fanek Bon Jovi pała tak silną żądzą do pięknego Jona, że każdą z nich posodził byś o zdolność do takiego zachowania jakie pokazała ta wariatka. :P Obudziła się we mnie solidarność z własną płcią.hehe. Z pewnością dla większości dziewczyn skaczących pod sceną osoba Jaśka nie jest obojętna, a szczególnie nie była kilka lat wstecz..... Ja jako fanka całego zespołu- nie tylko Jona- rzuciła bym się na wszystkich pokolei.... :D a tak na serio- najbardziej satysfakcjonujące było by dla mnie uściśnięcie dłoni .... :whoeva:

[ Dodano: 2008-06-13, 23:11 ]
studentmibm pisze:I jeszcze co do wokalu. Wiadomo (pisalem juz to chyba z 1000 razy:) ) Jonowi glos sie zajechal ale nie ma sie co dziwic... po tylu latach koncertowania. To nie jego wina. Ale pomimo tego on nadal potrafi naprawde dobrze zaspiewac... przykladem jest niedawny koncert z Tokyo, ktory ktos tutaj wrzucał. Jak dla mnie bomba.
Niby jest to rzecz normalna, że po tylu latach występowania głos słabnie. Nie chodzi już nawet o same możliwości wokalne, w ogóle u każdego człowieka z wiekiem zmienia się troche barwa głosu..... no ale mimo wszystko wydaje mi się, że jednak Jon musiał jakoś tam, choćby w niewielkim stopniu, się do tego przyczynić, bo moim zdaniem to on sobie ten swój głos zjechał i to mocno. Ja chyba jestem już na tym punkcie strasznie przeczulona i ciągle się w tej kwesti wypowiadam.... ale nic już na to nie poradzę.
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Stick To Your Guns z Amsterdamu:
http://youtube.com/watch?v=afsJn3B2EBY

BJ po raz ostatni (i jedyny chyba) zagrali STYG 20 lat temu w Brukseli! Jakiś fan przygotował specjalnie na ten koncert kilkanaście kartek z tekstem piosenki i rozdał je osobom z pierwszego rzędu. Ludzie podobno trzymali je w odpowiedniej kolejności przez cały czas, aż wreszcie pod koniec koncertu zespół zagrał tę piosenkę jako intro do Wanted;) Jon oczywiście nie pamiętał słów i śpiewał z kartek;)

I jeszcze jeden filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=kG_O9pva1w0
Awatar użytkownika
Goska
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: Goska »

O BO?E...moje kochane Stick to Your Guns!!!!!!!! AAAAAAAAAAA oszaleje. Po 20 latach. I co ??? Dało się zagrać ?? DA?O!!

Uważam że wyszło świetnie :D

Ech...po 20 latach...coś pięknego
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Proszę bardzo Dry County z Brukseli sprzed 2 dni. Jak dla mnie - rewelacja!:)
http://www.youtube.com/watch?v=Fb3n0zn4z6c
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: alexz123 »

Moje Dry County!!! :o I głos Jona jak z czasów Keep the faith!! Dla mnie bomba, szczególnie fragment od "I cursed the sky to open..." :jupi: :jupi: I to solo Richa :D
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...

Tell me who I got to be
To make you a part of me...
Lilit
It's My Life
It's My Life

Post autor: Lilit »

Dry County - wykonanie super!!! :))
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rock in Rio 2008!!! download

Post autor: TheRock »

Nie wiem czy ktoś już to podawał, ale dziś ściągnąłem. Rock in Rio 2008 na torrencie podaje link:

http://www.mininova.org/tor/1486415

DZiŚ wieczorem złocisty Leszek, fajeczka i ponadczasowe Always a Tico zakurzył na tym koncercie - ciekawe...
, widzialem Jak John szalał także na Goin On świetnie...

Ten koncert jest tylko bez Lost Highway pewnie tv sie spoźniła, bo to rip z televizji.

[ Dodano: 2008-06-24, 15:14 ]
http://torenty.biz

zarąbista wyszukiwarka torrentow za darmo wyszuka niemal wszystko...
...and just only rock...
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

http://www.youtube.com/watch?v=dHbTvkoo ... re=related
jeszcze jeden link do Stick to your guns :)
Poprostu czad, to sa takie perełki za ktore kocham ten zespol :)
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Lie To Me z ostatniego koncertu (po raz pierwszy od 13 lat!). Zdziwiło mnie, że Jon zaśpiewał końcówkę. Ach, kocham ten utwór;)
http://www.youtube.com/watch?v=yOURr8gnAnY
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

widze ze zespół gra coraz wiecej takich mniej popularnych <na koncertach> piosenek :D niech jeszcze zagraja Hardest Part Is The Night xD
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

albo niech zagrają podczas ostatniego koncertu na trasie LH cover' Time to say goodbye' to by był szok i prawdziwe jajca :D
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Lie To Me...momentami słychać tego Jona z przed lat.. ehh :P :)
Jestem pod ogromnym wrażeniem !!
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „TV - Radio - Internet”