Jedziemy samochodem - Fiat Punto (5 miejsc)
Cena Za Benzyne to Około 500 zł. Trudno to wyliczyć, bo nie wqiadomo jaką prędkością się będzie jechało i jaka będzie cena benzyny za granicą. Marcin powiedział, że w granicy 400 złotych powinniśmy się zmieścić, ale ja mówie, że do 500 zł (żeby nie było). Czyli około 100 zł na głowe.
Kiedy wyjazd ? Trzeba się zastanowić. Bo sam dojazd to kilkanaście godzin dobrej jazdy. Albo byśmy jechali w Czwartek Wieczorem (25 maj), albo w piątek z rana (26 maj). Czemu po drodze Marcin będzie musiał odpoczywać. A poza tym lepiej się nie śpieszyć, tylko jechac powoli i ostrożnie. Pozatym zawsze można się zgubić po drodze
A co do powrotu. To oczywiście po koncercie odpoczniemy sobie, zjemy coś i będziemy wracać. Koncert w sobote czyli w najgorszym wypadku w Poniedziałek rano będziemy w domu.
A no i trzeba być tam jak najwcześniej, aby zająć kolejke, bo przecież nie chcemy być na samym końcu. Ja osobiście mógłbym tam cały dzień czekać
Jakieś szczegółowe informacje pod numerem telefonu: 889 368 138 (mój nowy numer telefonu dla tych co mają jeszcze mój stary