Dowcipy o Bon Jovi

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Dowcipy o Bon Jovi

Post autor: Anka29 »

Znacie może jakieś kawały o zespole? Ja dziś zupełnie przypadkowo znalazłam dwa:

Papież i Richie po swojej śmierci zostali wysłani do nieba w tym samym czasie, ale św. Piotr omyłkowo wysłał papieża do piekła. Następnego dnia naprawił swój błąd i obydwaj spotkali sie w niebie. Papież pyta Richiego - "I jak jest w niebie? Nie mogę się doczekac, aby spotkac Maryję Dziewicę". Richie się roześmiał i mówi- "Maryję Dziewicę? Przykro mi - za późno".

Cztery katolickie matki przy kawie dyskutują o tym, jakie mają udane i poważane dzieci.
Pierwsza mówi:"Mój syn jest księdzem. Kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią do niego - Ojcze"
Na to druga odpowiada:"Cóż, mój syn jest biskupem, kiedy pojawia sie w pokoju ludzie mówią do niego - Wasza Wielebnośc"
Trzecia matka patrzy pobłażliwie na pozostałe i mówi;"Ach, za to mój syn jest kardynałem. Kiedy wchodzi do pokoju ludzie zwracają sie do niego - Wasza Eminencjo".
Czwarta matka popija kawę i nic nie mówi. Trzy pozostałe pytają ją:"A twój syn?" Ona odpowiada:"Mój syn to Jon Bon Jovi. Kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią - O mój Boże!!!"
:D
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

Fajne ;] Sczególnie ten pierwszy, ten drugi gdzieś słyszałam, ale zmieniony.

Ale najlepszą rzecz jaką słyszałam o BJ, powiedziała moja babcia; zapomniała ich nazwe i powiedziała : Joviban . Śmieję się z tego do dzisiaj :P
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Hm... nie wiem czy ten link kiedyś na always się nie pojawił, jeśli tak to przepraszam hehe, ale bawi mnie niezmiennie od dłuższego czasu :):
http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DG
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
voytek
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul
Kontakt:

Post autor: voytek »

Jon Bon Jovi nie jest z pochodzenia Włochem, tylko Rosjaninem !!

http://blog.nbc.com/frank/2007/04/post_3.php

Klejdzik
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Klejdzik »

Bon Jvi bylo juz dwa razy pojechane w SouthPark, jeden odcinek to Cow Days, a drugiego tytulu nie pamietam, w kazdym razie smieszy :D
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Klejdzik pisze:Bon Jvi bylo juz dwa razy pojechane w SouthPark, jeden odcinek to Cow Days, a drugiego tytulu nie pamietam, w kazdym razie smieszy :D

zapodaj linki do tych odcinków
Klejdzik
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Klejdzik »

Ja sciagam te odcinki na torrent.

Najpierw dla fanow South Park:

Stan spiewa Always: http://youtube.com/watch?v=QoZrHggAlr4

Pierwszy odcinek to Cow Days. Tam chlopaki moga wygrac na jarmarku za wrzucenie kilki w usta Jennifer Love Hewit wykalaczke Jona Bon Jovi.

Drugi odcinek to A Very Crappy Cristmas. przeprowadzana jest tam sonda, "Czy masz dosc swiat". 38% powiedzialo tak, 5% ze jest im obojetnie, a OGROMNE 57% ze dalo by kopa Bon Joviemu w jaja, jezeli by mogli.

Cytat:

Kod: Zaznacz cały

And in other news tonight it appears that everyone is officially SICK OF CHRISTMAS!  In an SPC poll, 38% said they were fed up and tired of the holiday, 5% said they were indifferent to it, and a whopping 57% they would quick Bon Jovi square in the balls if given the opportunity.
I dodatkowo dla fanow SP November Rain w wersji SP: http://youtube.com/watch?v=i6OTPYk_nmk
Awatar użytkownika
JasonJovi13
It's My Life
It's My Life

Re: Dowcipy o Bon Jovi

Post autor: JasonJovi13 »

Anka29 pisze: Cztery katolickie matki przy kawie dyskutują o tym, jakie mają udane i poważane dzieci.
Pierwsza mówi:"Mój syn jest księdzem. Kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią do niego - Ojcze"
Na to druga odpowiada:"Cóż, mój syn jest biskupem, kiedy pojawia sie w pokoju ludzie mówią do niego - Wasza Wielebnośc"
Trzecia matka patrzy pobłażliwie na pozostałe i mówi;"Ach, za to mój syn jest kardynałem. Kiedy wchodzi do pokoju ludzie zwracają sie do niego - Wasza Eminencjo".
Czwarta matka popija kawę i nic nie mówi. Trzy pozostałe pytają ją:"A twój syn?" Ona odpowiada:"Mój syn to Jon Bon Jovi. Kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią - O mój Boże!!!"
Mocne, brzmi jak by wymyśliła go jakaś bez pamięci zakochana po uszy fanka

[ Dodano: 2009-08-13, 14:20 ]
Dlaczego Jon przeżył próbę samobójczą?
- Bo Bóg mu powiedział, że bez Keep the Faith i These Days to niech się w niebie niepokazuje.

Anonim
Osiem zapałek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”