Och, Ty to jestes taki do przodu, na powaznie interesujesz sie muzyka.. Jak na powaznie interesujesz sie muzyka, to nie sluchaj beznadziejnego radia, bo tam juz jej nie znajdziesz. Albo jakies niszowe, alternatywne rozglosnie, albo ogranicz sie do nagran i... bedzie Pan zadowolony. Po cholere wlaczac popeline, jak sie wie, co sie znajdzie? Poza tym tyle jest dobrej muzyki nagranej w przeszlosci, ze nawet nie bedac na biezaco nikt do smierci nie zdola poznac wszystkiego. Podejrzewam, ze Tomker przestal sie interesowac sprawami obecnej muzyki pop gdy sie zorientowal, jak sprawy stoja. Ja tez kiedys sie swietnie orientowalem w nowosciach, ale obecnie jakosc jest tak zenujaca, ze sorry, ale nikt mnie nie zmusi do sluchania tego syfu (na szczescie w pracy sluchamy radia z rockowymi klasykami, nie wszyscy maja taki komfort). To jest moj bunt na to scierwo, chca tego sluchac, spoko, ale beze mnie. To kwestia wyboru. Ty to chyba jakis masochosta jestes.Geminiman019 pisze:Ja mam takiego pecha, że interesuję się na poważnie muzyką i wiem, w co w trawie piszczy. Powinny Ci się w końcu otworzyć oczy i zauważyć że dobra muzyka już przegrała z tandetą najgorszego sortu.
Rozumiem, ze moze osluchaly Ci sie juz pewne gatunki i szukasz czegos swiezego, ale komercyjne rozglosnie to chyba nienajlepsze miejsce do poszukiwan?