Ja też zadałam pytanie do wszytkich i... moj post został wycięty i dostałam ostrzeżenie.M.Ssed pisze:Z tego co się orientuje, to on zadał pytanie do wszystkich, a nie napisał 'coś' do studenta, albo go wyzwał itd itp... więc nie wyobrażam tego sobie na PW
'Tutaj można zbesztać Szczura'
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A własnie i też mnie zastanawia CZEMU Student dostał ostrzeżenie.Jakie do kur** nedzy disco polo ? co ze niby tekst na takim poziomie ? cala piosenka? no taaaaak nie ma to jak lata '80 : I'd die for you , Without love oraz '90 np: I want you itp wtedy to byly ambitne teksty naprawde... co Ty synku za bzdury tu wypisujesz ? To nie Summertime jest na poziomie Ich Troje tylko Twoje posty.
Jeżeli mamy być konsekwentni to kilka osób używa tutaj słów "O ja pier....e" itp. A Słowa studenta nie wyzywają Piostrka i nie mówią w stylu "Ty idioto" itp tylko jest to taki wulgarny przecinek.
Jakby nie patrzeć tekst jest zakropkowany i nie wyzywający nikogo.
ps
PYTANIE do MODÓW. Gdzie moge sprawdzić ile ktoś ma ostrzeżen ? Z checią zobaczyłbym jak wyglad sytuacja niektóych osób bo wg mnie pare osób juz dawno 3 ostrzeżenia powinny dostać a wydaje mi isę, ze maja czyste konto.
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Nie do mnie pytanie, ale chętnie odpowiem :]. Sprawdzić to można u każdego w profilu i na samym dole forum, przy tym wskaźniku "kto ma dziś urodziny" itd itp. jest napisane "ostrzeżenia użytkowników" to tam też :]Adrian pisze:ps
PYTANIE do MODÓW. Gdzie moge sprawdzić ile ktoś ma ostrzeżen ? Z checią zobaczyłbym jak wyglad sytuacja niektóych osób bo wg mnie pare osób juz dawno 3 ostrzeżenia powinny dostać a wydaje mi isę, ze maja czyste konto.
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
ech.... po pierwsze -edytowany, po drugie - skoro tak się burzyłaś z tego powodu, zamieściłem screena z tym postem przed edycją... było tam jakieś pytanie? (no chyba, że twierdzisz, że albo usunąłem więcej Twoich postów, albo ten screen jest spreparowanyJa też zadałam pytanie do wszytkich i... moj post został wycięty i dostałam ostrzeżenie.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
.................................. ja chyba naprawdę założę temat 'co to jest obrażanie', bo już się naprawde gubię..... obraziłem kogoś tak strasznie, że nagonka na mnie w 3 tematach? No chyba, że wielką obrazą jest napisanie, że ktos walnął posta na poziomie pseudokibica, albo to, że powinien wiedze powiększyć przez świeceniem mądrością....Z całym szacunkiem i może nawet odrobiną sympatiido Pippolca, który jako admin junior nadzoruje najwięcej to forum wiem, że nie wlepi warna Rattowi, gdy ten swoimi tekstami obraża osobę A czy B. Nigdy tak nie było i nie będzie. Reszta udaje, że sprawy po prostu nie ma, Ratt ma rację i jego zdania się nigdy nie podważa
Nie ma taryfy ulgowej dla nikogo!!! Jeśli wlepiacie ostrzeżenie śmiertelnikowi, który niby obraził inna osobę to wlepcie i szczurowi!
Ja również święta nie byłam i wiele rzeczy mi się tu nie podoba, ale nauczyłam gryźć się w język i nie czytać tego, co drażni mnie już na początku. Najwyższa pora, aby pan ?. też tą umiejętność nabył!
Gdybyś chociaż kiedykolwiek użył słowa- PRZEPRASZAM- w stosunku do osób, które obraziłeś. Nie! Ty idziesz w zaparte sądząć, że to wszyscy wokół są sobie winni a nie Ty.
I nie było mnie sporo czasuKiedyś napisałeś Ratt, że masz dosyć tego forum i nie zamierzasz się już więcej tu odzywać. Szkoda, że tylko rzucasz słowa na wiatr. Nie zamierzam privovać więcej z Tobą, bo nie ma to najmniejszego sensu. Masz ochotę- wlep mi bana.
hehehe już widze taką prywatną wiadomość 'student, mógłbyś mi powiedzieć czemu nikt się nie oburzył na Twoją wypowiedź, mimo że ja za podobne dostawałem po dupie?'Ale skoro sam szczur miał jakieś "ale" dot. studenta, czemu sam do niego nie napisał na priva, he?!!!! Po co poruszał temat studenta publicznie?
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Na jaką wypowiedź? Nie rozumiem powyzszego zdania.Rattie pisze:hehehe już widze taką prywatną wiadomość 'student, mógłbyś mi powiedzieć czemu nikt się nie oburzył na Twoją wypowiedź, mimo że ja za podobne dostawałem po dupie?'
[ Dodano: 2007-07-14, 16:49 ]
Pytanie nie do mnie, bo modem nie jestem, ale pozwole sobie odpowiedzieć - faktycznie możesz sprawdzić takie rzeczy na profilu, przynajmniej jak ja oglądam swój to mam ich 2. 2/3/6 jakoś tak, cokolwiek to znaczyAdrian pisze:ps
[ Dodano: 2007-07-14, 16:53 ]
no właśnie... dobra uwaga, dobre pytanie, ale chyba retoryczne. Cos w tym jest, nie da sie ukryć. Jeśli jedna Ptysia by sie czepiała szczura, to mogłoby to przemawiać na niekorzyść Ptysi, ale jeśli obok Ptysi jest jeszcze kilka osób, to.... I nie koniecznie musi to być obrażanie "sensu strikte".Rattie pisze:obraziłem kogoś tak strasznie, że nagonka na mnie w 3 tematach?
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Zdarza się.Na jaką wypowiedź? Nie rozumiem powyzszego zdania.
Jeśli jeden Rattie mówi, że niektórzy przesadzają (i mają lekkie objawy hipokryzji) to moze przemawiać na niekorzyść Rattiego, ale jesli obok Rattiego jest jeszcze kilka osób, to....Jeśli jedna Ptysia by sie czepiała szczura, to mogłoby to przemawiać na niekorzyść Ptysi, ale jeśli obok Ptysi jest jeszcze kilka osób, to....
Uuuuuu..... to obrażałem w końcu kogoś czy nie? Bo już nie za bardzo kapuje.I nie koniecznie musi to być obrażanie "sensu strikte".
Rattie pisze:Uuuuuu..... to obrażałem w końcu kogoś czy nie? Bo już nie za bardzo kapuje.
Rattie pisze:Zdarza się.

- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
ależ doskonale wiem co znaczy 'strikte'. Problem tylko jest w tym, że najpierw słucham jak to ja nie obrażam wszystkich dookoła, jak to wyzywam, klnę na wszystkich i w ogóle sodoma i gomora tutaj, a jak pytam gdzie obrażam to się dowiaduje 'noooo..... nie obrażałeś.... nie w sensie dosłownym.... yyyy..... nooo.... hmmmm.....'
To jednak chyba nie zrozumiałeś - sesnu strikte, w sensie dosłownie obrażać. Nie wiem, jak mają inni, ale ja obrażenie samo w sobie uwazam za... infantylne. Jak powiesz komuś - czyty przykład " jesteś debil", to mysle, że bardziej temu komuś bedzie przykro i go dotkniesz, niż obrazisz. Przynajmniej ja tak myśle. Poza tym, ja mam z "obrażaniem" tak, że moge się chwilowo "obrazić", dać focha do osoby którą bardzo bardzo lubie. Tyle ode mnie. Nie wiem, co sądzą inni, to jest tylko moje zdanie. A i jeszcze cos - nie musisz do kogos pisac prosto z mostu , znowu przykład - Ty debilu - wystarczy, ze kogos ciągle deprymujesz, naśmiewasz sie, ironizujesz. Wiem, wiem, Ty tego nie pojmiesz. Bo gdybyś miał to pojąc juz dawno by tego tematu nie było. Każdy ma swoją opowieść.Rattie pisze: jak pytam gdzie obrażam to się dowiaduje 'noooo..... nie obrażałeś.... nie w sensie dosłownym.... yyyy..... nooo.... hmmmm.....'
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jeśłi moge się wtrącić to powiem że KIEDYŚ obrażałeś i to ostro ale teraz się to zmieniło.Uuuuuu..... to obrażałem w końcu kogoś czy nie? Bo już nie za bardzo kapuje
JA Ci przykładów nie będę podawał bo oboje wiemy jakie to słowa padały.
Podkreślam że jednak Rattie kiedyś był niegrzeczny a teraz to kłóci się, ale nie obraża. No chyba, ze obrażanie za obrażanie (ale i tak kulturalne jak na starego Rattiego).
Dla mnie to , że mam niskie IQ bądz to że jestem pseudo romantyczna jest obraźliwe... ale to już zalezy od kazdego . Kazdy ma inna wrażliwoś...Także cytować chyba nie muszę...tego co mnie zabolało
bo Pan R nie zrozumiem bo poprostu nie chce zrozumieć ,że niektórych boli pseudo romantyczny .Nie na kazdego trzeba powiedzieć ty skur... żeby zranić ...czasem wystarczą dużo lżejsze słowa ...które wprawią kogoś w złośc w zakłopotanie ...Po których zrobi się poprostu przykro.Troszke wyczucia Panie Modzie
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Podkreślam że jednak Rattie kiedyś był niegrzeczny a teraz to kłóci się, ale nie obraża. No chyba, ze obrażanie za obrażanie (ale i tak kulturalne jak na starego Rattiego).

Nie ma co sie rozwodzić. Ratt niech spuści z tonu a reszta zamiast gadać o pierdołach niech trzyma się tematu i wszyscy będą szczęśliwi.
http://www.bonjovi.pl/forum/warnings.php?mode=archive
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Misiek
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
No i jakoś nie widać, żeby Rattie wlepiał te ostrzeżenia na prawo i lewo...
Może mi ktoś przypomnieć o co chodzi ze studentem? Ten post który wszyscy cytują, gdzie on był napisany?
Wiem, że czasem nie ma mnie długo, a potem nie wiem co się dzieje
Może mi ktoś przypomnieć o co chodzi ze studentem? Ten post który wszyscy cytują, gdzie on był napisany?
Wiem, że czasem nie ma mnie długo, a potem nie wiem co się dzieje
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
You can't give up"
R.S.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Pippo ma normalnie ode mnie w...........l na zlocie xDAdrian 1 Pippo 2007-06-03, 14:09 wulgaryzm
Tak z tym się jak najbardziej zgadzam.Nie na kazdego trzeba powiedzieć ty skur... żeby zranić ...czasem wystarczą dużo lżejsze słowa ...
To są ostrzeżenia Rattiego.No i jakoś nie widać, żeby Rattie wlepiał te ostrzeżenia na prawo i lewo...
1 Ptysia Wczoraj 20:04 proba wywolania konfliktu na forum publicznym spowodowana niechęcią do moda.
1 Ptysia 2007-07-11, 22:16 Pisałem - problem to zapraszam na gg. Na forum temat jest skończony.
1 bartekbb23 2007-03-14, 15:54 arch. hmmmm..... bezczelność? Zero postów wnoszących cokolwiek ciekawego, czepianie się dużo wieksze niż moje:P
1 Patison 2006-12-12, 16:31 arch. brak reakcji na pw, potrójne mulitkonto
1 Patison 2006-12-12, 10:49 arch. Zalewanie tematów postami nic nie wnoszącymi do tematów, bardzo niski poziom intelektualny niektórych z nich oraz za mulitkonto (cześć kurczak, hasła zapomniałaś?)
Czy to dużo czy mało ? Dużo nie jest, ale ja bym wolał aby Rattie nie "ostrzegał" osób z którymi się "kłóci". Oprócz niego są inni moderatorzy.