Sport
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Re: Sport
Ja nie przepadam za aktywnością fizyczną, nie czuję się wtedy do końca komfortowo. Wolę spokojniejsze życie.
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
20 minut - taki byłby mój czas dojścia do tej piłki i wykopnięcia jej poza boisko. Tak tylko mówię.cyklistek pisze:Ja nie przepadam za aktywnością fizyczną, nie czuję się wtedy do końca komfortowo. Wolę spokojniejsze życie.
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Brawo Francja! Brawo Deschamps! Ależ ta drużyna jest ułożona, świetnie zbudowana, zgrana i pełna możliwości. Argentyna i tak może być z siebie dumna, że grając przeciwko tak dobrze dysponowanej ekipie była w stanie walczyć o przetrwanie do samego końca. Kapitalne widowisko!
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Super mecz! Spodziewałam się max 2 bramek, a tu proszę.
Kiedyś zachwycałam się M. Owenem, a teraz Mbappe :-)
Teraz jeszcze tylko Portugalia wypad i byłabym very happy...a i Brazylia!
Kiedyś zachwycałam się M. Owenem, a teraz Mbappe :-)
Teraz jeszcze tylko Portugalia wypad i byłabym very happy...a i Brazylia!
dzisiejszy dzień to piękne piłkarskie święto. Super mecze, walka do końca, emocje sięgały zenitu. Kadra Nadmuchanki powinna się uczyć i brać przykład.
Dzisiaj obstawiałem zgodnie z biciem serca i przegrałem oba mecze, ale nie żałuję w żadnym razie, bo były to wspaniałe widowiska. Portugalia z Urugwajem miała co prawda spore przestoje, za to Argentyna z Francją rewelacja, epicki mecz!
jutro
Hiszpania Rosja 2-1
Chorwacja Dania 2-1
Dzisiaj obstawiałem zgodnie z biciem serca i przegrałem oba mecze, ale nie żałuję w żadnym razie, bo były to wspaniałe widowiska. Portugalia z Urugwajem miała co prawda spore przestoje, za to Argentyna z Francją rewelacja, epicki mecz!

jutro
Hiszpania Rosja 2-1
Chorwacja Dania 2-1
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Niestety nie mogłem oglądać wczorajszych epickich meczów, jak i wielu poprzednich. Widziałem tylko powtórki bramek...
W fazie pucharowej typujemy od razu zwycięzcę meczu - jeżeli uważacie, że mecz po 90 minutach zakończy się wynikiem 0-0, po dogrywce będzie 1-1, a w rzutach karnych wygra pierwsza drużyna, to prawidłowym typem będzie 2-1.
Druga opcja, to typowanie wyniku do 90 minuty (takie są zasady w innej zabawie, w której biorę równolegle udział). Jeżeli uznacie że jest lepsza, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby ją jeszcze adaptować.
Na dzisiaj:
Hiszpania – Rosja 3-1
Chorwacja – Dania 2-0

Na to wygląda. Dla tych którzy nie wiedzą:Tomker pisze:Typujemy wyniki w przypadku karnych tak jak to robiliśmy podczas Euro czy inaczej?
W fazie pucharowej typujemy od razu zwycięzcę meczu - jeżeli uważacie, że mecz po 90 minutach zakończy się wynikiem 0-0, po dogrywce będzie 1-1, a w rzutach karnych wygra pierwsza drużyna, to prawidłowym typem będzie 2-1.
Druga opcja, to typowanie wyniku do 90 minuty (takie są zasady w innej zabawie, w której biorę równolegle udział). Jeżeli uznacie że jest lepsza, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby ją jeszcze adaptować.
Na dzisiaj:
Hiszpania – Rosja 3-1
Chorwacja – Dania 2-0