EVENo pisze:Czyżby znowu kłopoty finansowe? Z drugiej zaś strony nie wiem czy jest jakikolwiek sens z tym radiem, jeżeli słucha go średnio 15 osób (z własnych obserwacji).
To lekko bezczelna uwaga z Twojej strony.
Jesli bardzo chcesz, to mozesz zasponosorowac miesiac grania. Numer konta podany w odpowiedniej zakladce.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Nie widzę nic bezczelnego w tej wypowiedzi. Ale pozwolę sobie na analizę wyróżnionego przez Ciebie zdania.
Czyżby - słowo wprowadzające, mające na celu wskazać, że wypowiedź jest jedynie hipotezą.
znowu - wyraz ten ma przypomnieć, że strona bez przerwy boryka się z problemem podanym w dalszej części zdania oraz, że już raz taka sytuacja nastąpiła. Sformułowanie te użyte może być w celu wyrażenia zniecierpliwienia, jednakże to zdanie nie jest tego przykładem.
kłopoty - synonimy tego słowa to m.in. opały, opresja.
finansowe? - połączone z poprzednim wyrazem daje odniesienie do nieciekawej sytuacji związanej z pieniędzmi. Znak zapytania postawiony na końcu ma dać powody do refleksji.
Całe zdanie jest więc postawioną przeze mnie hipotezą, iż radio nie działało z powodu nieustannych kłopotów finansowych. Jednak bardzo chętnie poznam Twoją uwagę, bo ciekawi mnie, w którym momencie to zdanie jest bezczelne.
Nie blaznuj prosze i zachowaj pewne uwagi dla siebie.
Predzej moglbys podziekowac za to, ze ktos od 10 lat utrzymuje ta strone a Ty dzieki temu mozesz m.in. popychac tu pierdoly.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Tytuł: LIPA!!! (2011-06-30)
Treść: Bon Jovi to najgorszy zespół na świecie!!! Sambora jest 100% polakiem a nie zagrali nigdy w polsce! Śmiech na sali!!!! A wy jeszcze ku*wa ich gloryfikujecie zamiast się wkurwiać. Waszą nieuzasadnioną euforię zastapcie gniewem a wszystko będzie ku*wa dobrze! Pisaliście śmieszne petycje, upominaliście się a oni mają was głęboko w dupie bo bon jovi robi pieniądze na kosmetykach a wy się masturbujecie oglądając go w internecie!
NIE POZDRAWIAM! JAMES HETFIELD from MetallicA 8)
Autor: james
sebcio14 pisze:Komentarz pod newsem o koncercie w Hyde Parku.
Treść: Bon Jovi to najgorszy zespół na świecie!!! Sambora jest 100% polakiem a nie zagrali nigdy w polsce! Śmiech na sali!!!! A wy jeszcze ku*wa ich gloryfikujecie zamiast się wkurwiać. Waszą nieuzasadnioną euforię zastapcie gniewem a wszystko będzie ku*wa dobrze! Pisaliście śmieszne petycje, upominaliście się a oni mają was głęboko w dupie bo bon jovi robi pieniądze na kosmetykach a wy się masturbujecie oglądając go w internecie!
sebcio14 pisze:Komentarz pod newsem o koncercie w Hyde Parku.
Nie ma to jak napisać coś mądrego...
Nie ma to jak obrazić Bon Jovi i Metallice jednocześnie.
A tam nuda <ziewa>
Jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to takie kwiatki wychodzą.
Dzieciaki zaczynają przygode z muzyką, albo ktoś niewyżyty przed PC.
Tak naprawde to trzeba mieć glony zamiast zwojów mózgowych żeby wymyślać takie coś.
Chociaż żeby to był śmieszny pocisk, czy jakiś z argumentami to byłoby ciekawie. A tak to nuda <ziewa>
Wiecie co macie racje moje pokolenie jest głupie ale proszę nie mówcie wszyscy i nie myślcie wszyscy bo są wyjątki którzy słuchający starych ponadczasowych zespołów ... Chyba bym wylądowała w szpitalu psychiatrycznym gdybym słuchała dance, dzisiejszego popu(starszy był nawet, nawet)! I sama załamuję ręce jak czytam tego typu komentarze... A ten co czytałam na onecie kiedyś to myślałam że padnę:
"Tylko idiota dałby dziecku na imię Tico"
I już się na niego nakręcałam ale przeczytałam odpowiedzi do postu(.&*(#%^%) i już mi ulżyło
Znacie może jakiś dobry program lub wtyczkę do Firefoxa do ściągania np. koncertów podzielonych na części i wrzuconych na Fileserve czy inne Rapidshare? Będę wdzięczny za każdą pomoc
Och, James znów atakuje...
Kolejne genialne komentarze, chciał z kimś porozmawiać, napisałem, a on uciekł. Jakie to smutne i przygnębiające, że nikt nie potrafi go zrozumieć..