Szkoda że Paul nie pomylił się wczoraj... Urugwaj, mimo porażki, był wielki, Forlan strzelił bramkę turnieju, ogólnie należało im się to 3 miejsce... nie zawsze Niemcy muszą zajmować medalowe miejsca, bo to już się nudne robi Szkoda
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Rzeczywiście Urugwaj wczoraj pokazał kawał dobrej piłki. Mieli moim zdaniem jeden słaby punkt w osobie bramkarza Muslery, który w dużej mierze przyczynił się do takiego wyniku.
Urugwajczycy pokazali się na tym turnieju z bardzo dobrej strony i zainteresowanie ich usługami w klubach na pewno wzrośnie. Jak komentator zaczął doceniać zaangażowanie i wielką wolę walki Celestes i wybiegł w przyszłość, do Euro 2012 wyobrażając sobie w takim stylu grającą Reprezentację Polski to szczerze muszę napisać, że mnie tym rozbawił. Wniosek po obejrzeniu spotkań MŚ w RPA 2010 nasuwa się jeden: w obecnie siły reprezentacji są bardzo wyrównane i nie można z góry założyć porażki typowanego outsidera. Dość powiedzieć, że taka Nowa Zelandia (okradziona ze zwycięstwa w meczu z Włochami) nie przegrała na tym turnieju choćby jednego meczu....
Gdzie w tej chwili jest nasza Reprezentacja? Czy mamy szanse na coś więcej niż trzy mecze na Euro 2012? Moim zdaniem niestety nie. Dopóki nie zmienimy mentalności piłkarzy i prezesów przepłacających przeciętnych grajków z naszej "ekstraklasy" będziemy stać w miejscu i nawet cudotwórca Smuda nie pomoże. Tymczasem cieszmy się finałem i ostatnim w tym turnieju rykiem wuwuzeli, które na pewno zapadną mi w pamięci. Do boju Oranje!!!
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Hiszpania zdeklasowała Holendrów, szkoda, że wynik tego nie odzwierciedla del Bosque - geniusz i chyba jeden z najbardziej niedocenianych trenerów świata!
Należało się Espani
Mecz jak mecz,gorzej z kartkami żółtymi no ale ważne że lepsi wygrali.
A ?zy Casillasa bezcenne
A potem małe kiss kiss Ikera ze swoją dziewczyną Sarą podczas wywiadu http://www.youtube.com/watch?v=IVTyI2Js ... r_embedded