Sport

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

Co do reprezentantów egzotyki, to w kwalifikacjach do konkursu na normalnej skoczni wziął udział reprezentant Grecji, Nico Polychronidis. O dziwo, udało mu się zakwalifikować do konkursu głównego jako ostatni zawodnik. W konkursie zaś zajął 45 miejsce. :D
EVENo

Post autor: EVENo »

sebcio14 pisze:Co do reprezentantów egzotyki, to w kwalifikacjach do konkursu na normalnej skoczni wziął udział reprezentant Grecji, Nico Polychronidis
Akurat tu nie było nic nadzwyczajnego, bo Nico stratował już w PŚ, a wcześniej w PK, gdzie jeszcze w barwach Niemiec stanął nawet raz na podium.
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

EVENo pisze:Co do Kota to człowieka nie trawię jak mało kogo. Człowiek-foch, syneczek tatusia, polski odpowiednik Jurija Tepesa. Wciąż nie mogę uwierzyć, że Piotr Żyła zawsze jest z nim w pokoju na wyjazdach. Kibicuję mu tylko w drużynówkach, dla dobra narodu. Jego indywidualne występy jednak obchodzą mnie mniej niż wyniki większości stawki Pucharu Świata. Mam do niego tak samo negatywny stosunek jaki on pokazuje całemu światu, najwyraźniej tak chce.
Lepiej ubrałeś w słowa moje odczucia niż sama dałabym radę to zrobić.
Często nazywam Kota "polskim Schlierenzauerem" (przy całej mojej sympatii do Austriaka). Ten dzieciak jest wiecznie niezadowolony, chciałby więcej niż jest w stanie zrobić. Ledwie zaczął dość regularnie wchodzić do czołowej piętnastki, już najchętniej widziałby się na podium, i to na najwyższym stopniu.
On nawet nie raczy udawać, że się cieszy (drużynówka w Zakopanem, czwartkowe zwycięstwo Kamila), jego mina z daleka krzyczy "Uwaga, mam focha, czcijcie mnie, przytakujcie i nie ważcie się uśmiechać".
Co do Piotrka... pewnie bierze swoje ziółka i nie zwraca na niego uwagi... ;)
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Ja ejstem za wszystkimi Polakami. Ale Kot, gadał na Miętusa, jak zwalił drużynówce pierwsze miejsce. Ale w w 1 serii w Predazzo też nie do końca on też zachwycił.. Kot szkoda, że stracił wysoką formę jaką miał wysoko jeszcze jakiś czas temu, i tak byśmy bez problemy zajęli 2 miejsce. A Żyła wymiata, i jego teksty. :D

http://www.youtube.com/watch?v=hyq--X4u1Ig
Awatar użytkownika
solb
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: solb »

Oglądałem dziś kwalifikacje do konkursu pucharu świata w skokach w Trondheim. Polacy nieźle sobie w nich poradzili, ale ja nie o tym. W czasie skoku Jurija Tepesa można było usłyszeć Bad Name. Skandynawowie wiedzą co dobre !!
Johny
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Johny »

Jak Żyła będzie latał taki spalony w planicy to pobije rekord świata :) 250 m !! :)
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Jak tam nastroje przed meczem? Wygramy? ;/
Jestem wierną kibicką naszej reprezentacji. Trzymam kciuki!
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Collie
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Collie »

Także czekam na mecz, chociaż tak w przypadku WAN jak i tutaj nie spodziewam się niczego wielkiego :P
Boruc na bramce, na dodatek Obraniak, zobaczymy, dobrze, że Piszczek jest.
No, ale przyjmijmy, że wygramy i nabijemy pierwsze punkty... szanse są, dobrze, że dach zamknięty. ;)

-
No to przegraliśmy z Ukrainą 1:3. Dwie pierwsze bramki od zespołu Ukrainy w pierwszych minutach meczu, nasza jedna bramka ze strony Piszczka, spora ilość fauli ;/
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Się Borussia zesrała :zniesmaczony:
EVENo

Post autor: EVENo »

Nie oglądam tych meczy, bo futbol to nie moja bajka, ale mam podgląd na wyniki live i widzę, że dziś emocji było aż zanadto :o
Awatar użytkownika
Collie
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Collie »

Oj działo się działo, Borussia i Real w Półfinale Ligii Mistrzów, BVB wygrana 3:2 z Malagą, a jednak się udało.
Teraz będzie mowa o cudzie w Dortmundzie :D
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
bartekbb23

Brama na 3-2 ze spalonego, brama na 2-1 też, ale jakby nie dotknął to i tak by weszła hmm... no cóż, tak czy inaczej, emocje były, aż za dużo.
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

Lata mijają , a ja wciąż nie potrafię się cieszyć niemieckim szczęściem ... ;/
bartekbb23

kikusia28 pisze:Lata mijają , a ja wciąż nie potrafię się cieszyć niemieckim szczęściem ... ;/
Zawistna kobieta! Pies ogrodnika! Sama nie weźmie, a i innemu nie da! Pies... chyba hmm....jak kobieta to su... wiadomo co! :D Ogrodnika :D
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

bartekbb23 pisze: Zawistna kobieta! Pies ogrodnika! Sama nie weźmie, a i innemu nie da! Pies... chyba hmm....jak kobieta to su... wiadomo co! :D Ogrodnika :D
Odkryłeś moje prawdziwe oblicze :D Dobra ,ale tak na poważnie ;)
Su.. tylko w stosunku do nich , do całej reszty kobieta anioł

:D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”