Szczegóły. Trza byc twardym a nie 'miętkim'Bonjova pisze:To może dla odmiany panowie doktorzy wyprubują kurację na sobie :?:
Hell's GP -- grupa wsparcia dla fanów Bon Jovi
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Dobra, przy najbliższej okazji jak będe siedział w wannie to wrzucę do niej włączoną suszarkę i opowiem wrażenia. A swoją drogą, to przydałaby się druga para rąk.... ale bym wymiatał na gitarze
[ Dodano: 2006-04-28, 20:56 ]
Lordi, nudzi mi się, może zaczniemy się nawzajem leczyć??

[ Dodano: 2006-04-28, 20:56 ]
Lordi, nudzi mi się, może zaczniemy się nawzajem leczyć??

To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Wielkie Joł!
LOrDi starał sie być zabawny i jak zwykle nie wyszlo, coz, smutny ten post. Dziwie sie, że Rattie - czlowiek, sadząc po postach inteligentny- daje sie w takie cos wciągnąc.
Załosny temat.
A jak mi moderator ten post tez usunie, to sie pogniewamy chyba.
Restekpa!
Mateo
LOrDi starał sie być zabawny i jak zwykle nie wyszlo, coz, smutny ten post. Dziwie sie, że Rattie - czlowiek, sadząc po postach inteligentny- daje sie w takie cos wciągnąc.
Załosny temat.
A jak mi moderator ten post tez usunie, to sie pogniewamy chyba.
Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich!
!
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Wielkie Joł!
).
i niewiem jakie jednostki chorobowe panowie lecza, ale wiem, ze jeden pacjent z ostrym przypadkiem Wszystko-co-robi-Jon-jest-idealne-a-HAND-jest-najlepsza-plyta-BJ wymaga natychmiastowej hospitalizacji
Restekpa!
Mateo
No z tym trudno sie nie zgodzic, ale nie wiem, moze przegialem, ale nie pasuje mi tu cos :| (i chyba nawet wiem co - ograniczenie i kompetencje dr.Pierwsze-2-plyty-BJ-sa najlepsze-a-reszta-to-zdradaRattie pisze:Swoją drogą.... nie wiem czy zauważyłeś, ale niektórzy użytkownicy z tego forum naprawdeę potrzebują pomocy.... i to nie naszej tylko bardzo doświadczonego, profesjonalnego psychiatry.
i niewiem jakie jednostki chorobowe panowie lecza, ale wiem, ze jeden pacjent z ostrym przypadkiem Wszystko-co-robi-Jon-jest-idealne-a-HAND-jest-najlepsza-plyta-BJ wymaga natychmiastowej hospitalizacji
Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich!
!
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
W sumie Lordi to dr Pierwsze-2-plyty-BJ-sa najlepsze-a-reszta-to-zdrada.... ja natomiast jestem dr BJ SUXX
A co do pacjenta z syndromem Wszystko-co-robi-Jon-jest-idealne-a-HAND-jest-najlepsza-plyta-BJ nie wymaga hospitalizacji tylko solidnej dawki elektrowstrząsów

A co do pacjenta z syndromem Wszystko-co-robi-Jon-jest-idealne-a-HAND-jest-najlepsza-plyta-BJ nie wymaga hospitalizacji tylko solidnej dawki elektrowstrząsów
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
moze nie zauwazyłes ale Jeopardy jest typowa jednosta do leczenia tylko z innych powodów...Rattie pisze:Swoją drogą.... nie wiem czy zauważyłeś, ale niektórzy użytkownicy z tego forum naprawdeę potrzebują pomocy.... i to nie naszej tylko bardzo doświadczonego, profesjonalnego psychiatry.
a Cibie J musze rozczarowac bo podobaja mi sie wszystkie płyty do TD (włacznie)