CHCIA?(A)BYM...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
A ja chciałabym, żeby moja kapela rozrosła się z dwóch osób do większej pojemności XD.Goska pisze:chcialabym grac w jakiejs kapeli i zeby w nowej edycji BMFM nie zmieniali wygladu postaci oraz zeby byla ciekawa.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Sandra1988
- It's My Life
-
- Save a Prayer
A ja ...
... gdyby to było możliwe to chciałabym urodzić się w 1959 i być Richie'm Samborą albo w 1982 i być Jonem Bon Jovi
Ale to niestety bardzo niemożliwe. Drugie niemożliwe życzenia to mogłabym się urodzić np. w 1960 i być żoną Richie'go
albo Jona ...
hahha ...
A z takich marzeń, które mam nadzieje, że się spełnią to założyć zespół o maksymalnej pojemności członków: pieciu albo czterech
Mieć kolekcje gitar niczym Richie S., nauczyć się grać bardzo dobrze na gitarze elektrycznej (żebym mogła grać kawałki Bon Jovi
) i jeszcze na pianinie
chyba tyle ... za niedługo zaczne realizować ponownie swoje marzenia dotyczące pianina
(Kiedys grałam, lecz przestałam - swietny rym) i pójdę na lekcje gitary ... nie bedzie chyba źle bo podstawy mam
To tyle ... aha, i chciałabym mieć taki kapelusz i czarny płaszcz jak Richie ... i takie spodnie z różami
[ Dodano: 2006-04-21, 19:39 ]
taka techniczna pomyła ... oczywiście w 1962 i być JBJ ...
wybacznie, paluszek mi się omsknął 
A z takich marzeń, które mam nadzieje, że się spełnią to założyć zespół o maksymalnej pojemności członków: pieciu albo czterech
[ Dodano: 2006-04-21, 19:39 ]
taka techniczna pomyła ... oczywiście w 1962 i być JBJ ...

- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Z mej pozycji człeka udręczonego gimnem przy liceum-również bym chciała pierwszego tygodnia maja :mrgreen: .klaudula pisze:Chciałabym, aby był już pierwszy tydzień maja bo wtedy nie trzeba iść do szkoły aż przez calusienki tydzień( niestety kosztem maturzystów)
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss