Chciałabym wreszcie siąść i przeczytać po kolei wszystki książki Goodkinda jeszcze raz, ale coś mi czasu brakuje :|
Chciałabym się pozbyć pewnego wstrętnego nałogu :evil:
Co się z tym wiąże - chciałabym mieć silną wolę...
chciałabym... pojechac na koncert Axel Rudi Pella
... opierdzielać sie przez całe wakacje...
... miec czas przeczytac wszystkie ksiazkie Karola Maya jeszcze raz i Władce Pierscienia... i Sapkowskiego...
... nie mysleć o szkole... :evil:
Ostatnio zmieniony 4 kwietnia 2006, o 12:31 przez Kasiunia, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja tak che:
by wykend byl bajeczny..
by swieta twaly dlugo (musze duzo z pracy licencjackiej zrobic)
bym miala chlonny umysl .. (sesja i obrony)
by lato i plany sie spelnily..
bym wkoncu znalazla prace z ktorej bede zadowolona..
by juwenalia byly super a znow spotkanie z chlopakami z Iry bylo niezapomniane...
By wszystkim sie marzenia spelnily i swiat byl pelen magi i piekna ..
Rokitka pisze:by juwenalia byly super a znow spotkanie z chlopakami z Iry bylo niezapomniane...
czekaj, czekaj.... to we Wrocku tez gra Ira na juwenaliach??
czy ja cos źle zrozumiałam??
bo u nas w Gliwicach gra jakby co to zapraszam... jest gdzie kimnąć
Rokitka pisze:by juwenalia byly super a znow spotkanie z chlopakami z Iry bylo niezapomniane...
czekaj, czekaj.... to we Wrocku tez gra Ira na juwenaliach??
czy ja cos źle zrozumiałam??
bo u nas w Gliwicach gra jakby co to zapraszam... jest gdzie kimnąć
u nas 10 maja graja i bedzie pieknie.. ale nie wiem czy pojade do Gliwic bo roznie to moze byc chociaz bym chcila bo sie stensknilam za ludzmi z forum...
wielkie buziaki dla ekipki...
Hmmm... a Ja Chcialabym ...byc żoną Jona i matka jego dzieci ....oraz chcialabym wreszcie pojechac na Koncert .. Bon Jovi ...moze moje malenkie marzenie spełni sie pewnego slonecznego dzionka!!? Ps.przynajmniej te drugie marzenie moze sie spełni bo to pierwsze to raczej nie.. moze byc z nim ciezko hehehe