Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Dobra, zmieniam płytę. Jak sobie oglądałem teledysk "Blind Man" Aerosmith (wyreżyserowany przez Sami-Wiecie-Kogo) to zdziwiłem się jak dobrze jest zrobiony oraz dopracowany. Mimo że większą jego część tworzą sceny koncertowe, to wszystko jest zrobione w sposób perfekcyjny (on nie potrafi niczego spaprać bo jest pedantycznym perfekcjonistą). Wideoklip nie ma ani odrobiny tego brudu i niedbałości rodem z obrazków "Longview" Green Day, "Self-Esteem" The Offspring czy "Shoots & Ladders" Korna.
EVENo

Post autor: EVENo »

Mi się teledyski Aerosmith ogólnie podobają. Szczególnie do Livin on The Edge, który jest chyba najlepszym teledyskiem jaki widziałem (mimo sporej różnicy czasu - 1993).
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

EVENo pisze:Nie chcę Wam przeszkadzać, ale z tego co pamiętam sztuka Anime itp. miała swój temat na forum, więc nie musicie o tym gadać tutaj.
Tego typu zdanie w dziale Hyde Park, temacie Offtop jest yyy niech każdy sobie dokończy sam :D
EVENo

Scrooge pisze:niech każdy sobie dokończy sam :D
Niesamowicie erotyczne?
Geminiman019

Mi się teledyski Aerosmith ogólnie podobają. Szczególnie do Livin on The Edge, który jest chyba najlepszym teledyskiem jaki widziałem
Bo nakręcił go ten sam reżyser co CRYIN', AMAZING, CRAZY i BLIND MAN (nawet nie powiem kto, bo dobrze wiecie). Mnie też się bardzo podoba. Fajnie wygląda Steven Tyler "rozsunięty do połowy", oraz przebrany za Alice Coopera czy bażanta. Ciekawi mnie jak by wyglądała wersja performance z samym zespołem na tym złomowisku. Ten aktor który w nim wystąpił to filmowy John Connor z "Terminatora 2". Za najsłabszy teledysk z GET A GRIP uważam EAT THE RICH, bo Greg Vernon to nie jest MC.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

EVENo pisze:
Scrooge pisze:niech każdy sobie dokończy sam :D
Niesamowicie erotyczne?
do książek!!! :PPP
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ogląda ktoś Kasię i Tomka? :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
EVENo

Agata BJ pisze:Ogląda ktoś Kasię i Tomka? :D
Tak, ale w czasie bardzo przeszłym :P
Awatar użytkownika
kami
It's My Life
It's My Life

Post autor: kami »

Geminiman019 pisze: Ten aktor który w nim wystąpił to filmowy John Connor z "Terminatora 2".
Geminiman a ja myślałam, że ty wiesz wszystko :) A tu na Edwarda Furlonga mówisz "ten aktor" :)
We need something to believe in
Geminiman019

A zauważyliście że członkowie zespołu po kilka razy się przebierali (chodzi o te sceny na złomowisku). Na dodatek widzimy Brada Whitforda z dwoma różnymi gitarami: pomarańczowym Les Paulem i jakimś niebieskim akustykiem. W odróżnieniu od Cryin' czy Crazy, ten teledysk jest raczej koncepcją estetyczną, mimo że zawiera jakąś szczątkową historię. PS: Wiedzieliście o tym że gitarzysta Aerosmith Joe Perry jest leworęczny. To że gra na gitarze niezgodnie z naturą spowodowane było jego niewiedzą. Przynajmniej nie miał takich problemów z gitarami, jak Tony Iommi czy Kurt Cobain.

Mówiłem jakiś czas temu o teledysku Breakaway ZZ Top, ponieważ jest to najmniej znany teledysk Marty'ego Callnera z lat 90, zawierający mini-fabułę. Te Aerosmith z Get A Grip czy Always Bon Jovi to każdy głupi zna. Natomiast mniej znane rzeczy są przeważnie ciekawsze. Wolę mroczną, gotycką wampirzycę Fairuzę Balk od tych słodkich pań Alicii Silverstone i Liv Tyler. Zresztą za parę dni jest Halloween. Ponadto te alternatywne wersje obrazków Always i Lie to Me zmusiły mnie do poszukania jakiś innych wersji tego klipu brodatych z wampirami, ale obawiam się że niczego takiego nie ma. Chyba wiecie że ZZ Top nigdy nie było zespołem zbyt komercyjnym, mimo że istnieją dłużej niż Aerosmith. Ponadto pewnie większość osób na pytanie o ten zespół odpowie: to oni jeszcze żyją?
Awatar użytkownika
Alicia 478
It's My Life
It's My Life

Post autor: Alicia 478 »

Kocham filmy Scorsese, jest to po prostu najwybitniejszy reżyser pod słońcem. Ktoś podziela moje zdanie ? I wiecie co, uwielbiam herbaciarnie :)

[ Dodano: 2010-10-29, 19:08 ]
Dla jasności ten post to nie jest żadna prowokacja :D
EVENo

Temat "Co to za piosenka" znowu STOI. Mimo, że zagadka teraz jest prostsza niż słońce, jasna jak drut, chleb z margaryną.

[ Dodano: 2010-10-31, 18:56 ]
Tak troszke z Agatą o inteligencji rozmawialiśmy i nasunęło mi się takie małe pytanie - jakie macie IQ? O ile jesteście w posiadaniu takiej wiedzy.

Ja robiłem kiedyś test internetowy (bezpłatny, nie wymagający znajomości języka angielskiego) i wyszło mi IQ 133. Zawsze wiedziałem, że jestem piękny i wspaniały :D

Dziś robiłem znowu, ale tym razem trzeba było rozumieć polecenia, a z tym miałem kłopot w 4 zadaniach (z 20), więc strzelałem. Wyszło IQ 117. Tyle, że ten test uwzględniał płeć i wiek więc wyniki są bardziej wiarygodne. Oto link: http://www.free-iqtest.net/

Z tego co wiem - setka to norma, więc mogę być zadowolony z mojego mózgu :cfaniak: Jestem ciekaw jaki iloraz inteligencji posiadają fani Bon Jovi.

Dla nieangielskomówiących spróbuje poszukać tego drugiego testu (10 minut później). MAM! http://www.giercownia.pl/gra/3853/iq_test/ Zrobie go raz jeszcze (32 minuty później) IQ 126 Czyżbym zgłupiał?
Geminiman019

To pytanie dotyczy także poniekąd gwiazd rocka. Czy ktoś z forumowiczów robił sobie jakieś upiększenia ciała typu piercing czy tatuaże? Ja na przykład jestem kompletnie "czysty" (żadnego kolczyka czy rysunku na skórze).
EVENo

Geminiman019 pisze:Ja na przykład jestem kompletnie "czysty" (żadnego kolczyka czy rysunku na skórze).
Ja też, z resztą moje chude ciało z tatuażem raczej dziwnie by wyglądało. Gdybym miał choć odrobinę mięśni to tak, ale ja nie mam dosłownie nic. Być może trzasnę sobie kiedyś HANDa malutkiego, ale to tylko być może. Kolczyk? Nigdy w życiu.

Jedyna ozdoba na moim ciele to okulary i zegarek.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Nie mam zielonego pojęcia jaki mam iloraz inteligencji, ale nie wydaje mi się, żeby jakoś ewidentnie przekraczał normę.
Co do kolczyków...mam :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”