Kibice Atletico Madryt?

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Kibice Atletico Madryt?

Post autor: Smolek »

Jestem kibicem Atletico i chciałbym się dowiedzieć czy na forum może jacyś kibice Atleti? Kiedyś widziałem na tym forum użytkownika ze zdjęciem Aguero z Atletico Madryt. Jak kibicujecie Atletico to proszę o odpowiedź.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Powiem tak... Hala Madrid! Real Madrid! ;)
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Real Madryt dla mnie to wróg nr.1, wiadomo dlaczego.. Ale to nie znaczy, że będę obrażał Real, czy będę pisał jaki jest i co w nim mi się nie podoba. To jest porządne forum i nie mam zamiaru nikogo obrażać, tylko chciałem zobaczyć czy jest tu jakiś kibic Atletico.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

smolek91 pisze:Real Madryt dla mnie to wróg nr.1, wiadomo dlaczego.. Ale to nie znaczy, że będę obrażał Real, czy będę pisał jaki jest i co w nim mi się nie podoba. To jest porządne forum i nie mam zamiaru nikogo obrażać, tylko chciałem zobaczyć czy jest tu jakiś kibic Atletico.
Dzięki za okazaną mi wspaniałomyślnie łaskę :D
EVENo

Post autor: EVENo »

Hako miał (nie wiem czy ma dalej) tego avatara, jak dobrze pamiętam.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Ja w sumie lubie Atletico . Napewno duzo bardziej niz Real. Milo wspominam gre w FM Atletico:)
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Marimo
It's My Life
It's My Life

Post autor: Marimo »

Jestem fanem Atletico. Swego czasu ile mogłem pisałem newsy na stronę o Los Rojiblancos. Paradoksem jest to, że również mocno cenię Real. Niemniej mało mnie obchodzą wojny między klubami. Do Atletico przyciągnął mnie Sergio Aguero, który jest moim ulubionym piłkarzem od 3 lat. I jakoś tak zostałem z tym klubem, obejrzałem masę meczy tej drużyny w tym sezonie. Były i te lepsze, i te gorsze. Generalnie jestem zadowolony. W przyszłości chciałbym zakupić koszulkę oryginalną, tak o, dla satysfakcji, o ile portfel pozwoli.
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Do Atletico przyciągnął mnie też Sergio Aguero, dzięki któremu kibicuje Atleti. Jestem newsmanem na stronie Atletico. Może ten klub nie jest bogaty, ale jest normalny. Mają bardzo dobrych kibiców, którzy ich bardzo wspierają zespół. Ciekawi mnie jakie transfery zrobią, a przede wszystkim mają wzmocnić obronę, która w ostatnim sezonie spisywała się bardzo słabo. Mam nadzieję, że Aguero i Forlan zostaną bo to jest świetny duet napastników. Zobaczymy jak to będzie. Chciałbym, aby zajęli miejsce w pierwszej czwórce ligi hiszpańskiej, tak miało być w ostatnim sezonie, ale się nie udało, ale teraz powinno być lepiej. Możliwe ze jeden konkurent ubędzie Valencia, która sprzedaje swoje największe gwiazdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”