Są to głównie filmy akcji. Wszystkie wielkie tytuły ostatnich lat mają zostać kontynuowane. No i chiałbym się dowiedzieć, czy waszym zdaniem to dobre czy nie
Osobiśćie uważam, że to dobrze jak kontynuują jakiś Hitowy film. Pod warunkiem, że w poprzednia część nie zakończyła się tak iż nie powinno się jej dalej kontynuować. Chociaż przyznam, że zobaczenie Clinta Eastwooda, Stalona, Forda, Gibsona czy Szwarzeneggera w roli "bochaterów którym wszystko wychodzi" a mają już spory wiek na karku może być śmieszne.
No ale za także przemawiają także nowe możliwości, które oferują dzisiejsze czasy, czyli efekty specjalne itp.
Tutaj podaje kilka Kontynuacji:
- Terminator 4 - Nie wiadomo, czy wystąpi Szwarzenegger. Ma zagrać chociaż w epizodzie. Co prawda po 3-ce nie jest już prawie potrzebny, ale zobaczymy. Uważam, że jak nie zatrudnią głównych aktorów którzy wystąpili w 3-ce (C.Danes, N.Stahl i Arni - chociaż na symboliczne wystapienie) to niech sobie darują.
- Szklana Pułapka 4 - Ten film już powstał. teraz można czekać tylko na premiere. Tutaj chętnie zobacze Bruca ponownie ścigającego bandytów.
- Indiana Jones 4 - Chyba najbardziej oczekiwana przeze mnie produkcja. Miało być kręcone już na początku 2006 roku, ale jeszcze nie wiem co się tam dzieje. Ale jeśli biorą sie za to Lucas i Spillberg to chałY NIE BęDZIE.
- Zabójcza Broń 4 - Tutaj są 2 możliwości. Film ma powstać, ale nie wiadomo czy Gibson wystąpi. Jeśłi nie wystąpi to film będzie przedstawiał postać Glovera poszukującego zabójców Gibsona. Wolałbym jednak zobaczyć dued. No i z duża domieszką humoru. Uwielbiam humor w tych filmach. Mogliby wziąść jeszcze raz Pesciego i tego czarnego z 4-tej części.
- Rambo 4 - Hmmm. 3-ka mi sie za bardzo nie podobała. Ale teraz nowe efekty itp Może być coś fajnego. Tym bardziej, że Stallone bardzo chce kontynuacji. Tym bardziej, że to on napisał scenariusz do filmu.
- Rocky chyba 7 - Hmmm i jeszcze raz Hmmm
- Teksańskie Masakry - Ma wyjść następna część i "prequel" poprzednik Teksańskiej Masakry. Jako iż Uwielbiam Teksańską Masakre z 1974 i 2004 roku więc jestem ZA.
- Brudny Harry nie wiem, która to już część
Moja lista filmów na któe czekam:
1. IJones
2.Teksańskie Masakry
3. Zabójcza Broń 4
4. Reszta