Polecam...
Moderator: Mod's Team
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Polecam...
A więc ten temat jest modyfikacją 'Czego własnie słuchacie', z ta różnicą, że, w przeciwieństwie do tego pierwszego, ten ma jakąś wartość. A więc jeśli dorwaliscie jakiś ciekawy kawałek, fajną kapelę ale też radio, pismo, strone internetową czy cokolwiek związanego z muzyką i uważacie, że warto się tym podzielić z innymi, to śmiało piszcie. Chodzi oczywiście o rzeczy, które nie są bardzo popularne więc posty polecające Europe, kawałek Always, czy stronkę Rockmetal nie będą tolerowane (delikatnie mówiąc
). Oczywiście nie mówię, że przed zamieszczeniem czegokolwiek musicie przeprowadzić ankietę wśród znajomych żeby ustalic czy dana rzecz jest znana czy nie, ale chyba sie domyslacie, że polecanie IRY,Def Leppard czy Guns'n'Roses jest raczej niepotrzebne 
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
-
- I Believe
- Kontakt:
Ja chcialbym polecic kapele rodem z Niemiec - power/heavy metalowy Edguy. Na ostatniej plycie ("Rocket Ride" z tego roku) troche sie panowie pogubili, ale ogolnie zespol jest naprawde swietny. Szczegolnie polecam album "Theater Of Salvation", a z nowszych (czytaj: mniej tradycyjnych) - "Hellfire Club". Ach, przy Edguyu nie mozna zapomniec o humorze, ktorym jest przesycone chyba wiekszosc tekstow. Mozna powiedziec, ze ta kapela jest proba (moim zdaniem udana) odswiezenia power metalowych schematow.
Rattie: Europe nie bede polecal calego, ale "Start From The Dark" - TAK :mrgreen: Bo nie wydaje mi sie ze ktos bardziej woli nowe Europe od starego :mrgreen:
Rattie: Europe nie bede polecal calego, ale "Start From The Dark" - TAK :mrgreen: Bo nie wydaje mi sie ze ktos bardziej woli nowe Europe od starego :mrgreen:
Zas ja polecam plytke zespolu Lifehouse, No Name Face. Co prawda jest to jedyna plytka tej kapeli, ktora slyszalem - innych nie mialem okazji uslyszec - ale za to warta uwagi. Na plycie mozemy uslyszec ostrzejsze utwory ("Quasimodo") oraz ballady ("Everything"). Ogolnie rzecz biorac, jest to nastrojowy album. Lekki, przyjemny. 
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Ja polecilbym album juz nie nowy - Black Symphony "Black Symphony". Niech nazwa zespolu Was nie zmyli - grupa trzyma sie od klimatow gotyckich dosc daleko. Ciekawy, rockowy albym, ciezki i o fajnym, brudnym brzmieniu.
I jeszcze nieosiagalny Screamnig Mother "Screaming Mother". Stali bywalcy forum wiedza o czym mowie.
I jeszcze nieosiagalny Screamnig Mother "Screaming Mother". Stali bywalcy forum wiedza o czym mowie.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
-
- Save a Prayer