JESTEM Z SIEBIE DUMNA

Piszcie i Wy
Moderator: Mod's Team
Patrzcie ludzie, pojawiło się nam na forum kolejne wcielenie Mozarta!!!!Ptysia pisze: teraz opanowałam perfekcyjnie gre na wielu instruemnatch
A ja po sposobie zawiązywania sznurówki w lewym trampkua co wiecej potrafie postawic psychologiczno-psychiatryczną diagnoze po sposobie gry na instrumencie
[/quote]Jesli ktoś by był zainteresowany taką diagnozą - zapraszam
DziękiPogratulować Rattie poczucia humoru
Oj przepraszam, że nie wysondowałAm Twojego umysłu, nie dowiedziałAm się jakie masz poczucie humoru, a wogóle wybacz mi to, że zupełnie nie zamierzałAm Cie rozśmieszać, więc to może dlatego nie wstrzeliłAm się w Twoje poczucie humoru.takie dogryzanie jest genialne jednak w mój typu humoru się nie wstrzeliłaś pisząc:
Co Cię uraziło? To nie było skierowane do Ciebie, to raz. A po drugie przeczytaj sobie posty (wszystkie) Ptysi oraz Kurczaka, wtedy może zrozumiesz.Mnie to np. uraziło chyba że to był żart aczkolwiek mało śmieszny
to chyba Ci jednak zaplace za diagnoze bo kurs raczej przyda sie TobieAno tym, żebyś te pieniążki przeznaczyła na kurs czytania tekstu ze zrozumieniem
Pogratulować Rattie poczucia humoru takie dogryzanie jest genialne jednak w mój typu humoru się nie wstrzeliłaś pisząc:
masz piersi Ratt ?:Pjesteś inteligentna więc sobie odpowiedz