Rattie pisze:nom... szczególnie w zimie kiedy to te cwelki robią za biegówki... bardzo ciekawy widoczek jak wywijam orła na każdej większej śliskiej powierzchni
nie żebym była z tych co to cieszą sie z cudzych nieszczęść, ale...Tym bardziej chciałabym to zobaczyć i jeszcze żebyś nie obcinał włosów to bym mogła mówić, że Yeti widziałam lol
Jovita pisze:to bym mogła mówić, że Yeti widziałam lol
No bez jaj, raz się nie ogoliłem i już problem, dajcie mi spokój
Jovita pisze:
i jeszcze żebyś nie obcinał włosów
Co obcinał? Czy ja o czymś nie wiem?
[ Dodano: 2007-11-30, 00:29 ]
aha.... to ja może też się dla odmiany na temat wypowiem - wszystko co kudłate z lat 80-ych z gitarrom (+ nowe kapele potrafiące stworzyć tamten klimat)
Rattie pisze:Obciąć się na łyso i chodzić na dyskoteki
A co do dyskoteki to jakiś miesiąc temu otowyrzyli mi taki cuś jakieś 10m od domu Ale przynajmniej dostarczają mi rozrywki bo mam w kogo rzucać jajkami jak mi siurają pod oknem śpiewając przy tym coś...po prostu coś lol
Dyskoteki są fajne (mówię tu o takich trochę lepszych, nie o jakichś remizach). Mamy na wiosce taką jedną (kiedyś mieścił się tam bar dla harleyowców), zajebiaszcze imprezy i całkiem ciekawi ludzie
Co się gapicie jak na debila? Dobra baciarka nie jest zła
Rattie pisze:Co się gapicie jak na debila? Dobra baciarka nie jest zła
Nie no spoko nie Ty pierwszy 'zadziwiasz" mnie takimi poglądami Wiesz to jest chyba takla lepsza jak na moje oko i z tego co mówią. Nie zmienia to jednak faktu, że mi spać w piątki i soboty nie dają . Hmmm...chyba zaczęliśmy nieco odbiegać od tematu