Przedstawiamy swoje zdanie wiec jeśli mnie Sobol nie obrażasz to o co mam się obrażaćJa też się uśmiałem hahaha - tylko z Twojego posta Adrian - bez złośliwości oczywiście.
Ale ja nie twierdze, ze tak nie jest. Sam oceniłem ten album na 4,5 / 6 w odpowiednim temacie, ale.. Codplay zasługuje na 5,5/6 chociaż po 4rech pierwszych przesłuchaniach miałem ochotę ich zwyzywać za tą płytkę. TO nie jest jednak płytka do posłuchania od tak jak np Metallike się da słuchać.Twoje upodobania i nie zgadzam się z takim zdaniem o ostatniej Metallice. To naprawdę fajny, równy album,
To jest, ze singiel "Chinese Democracy" czy jakos tak był średni. Ogólnie riff i muzycznie bardzo fajnie ale tekst i wokal mnie nie porażał. To co jednak usłyszałem teraz z tego albumu pokazuje, ze zapowiada się ciekawy album.Jak pisałem po jego odsłuchaniu, że zapowiada się fajny album GNR, to jakoś niewiele głosów ze mną się zgodziło, większość dość niewybrednie skrytykowało numer i wokal Axla... Więc nie wiem o co tu teraz chodzi.
I pomyśleć, że jeszcze góra 10 lat a płyty CD zniknął z półek sklepowych?atwiej usłyszeć różnicę między 128 a 320 niż oryginalną płytą a solidną mp3-jką - więc z tymi oryginałami to nie jest aż tak, choć warto je mieć. Wiele bym oddał by wszystkie swoje albumy jakie posiadam na mp3 zamienić na oryginalne krążki... Tylko miejsca w domu by mi chyba zabrakło hehe.

1.Mówiłem tak samo jak Ty po przesłuchaniu z 4ry razy tego albumu. Co więcej nie umywał się jak dla mnie do poprzedniego świetnego albumu, ale...Coldplay to dla mnie przereklamowane gówno. Wydali przeciętną płytę, a była reklamowana na całym świecie jak jakiś płód mesjaszy. Teraz nagrywają jakieś remiksy z Jay-Z i odcinają kupony...
Cholera ten album jest coś jak TDays.... Trzeba do niego podejść jak się ma nastrój... To nie jest zbiór singli, tylko jedna całość i to cholernie dobra.
Płyta bez żadnej piosenki nadającej się na hit (nawet Livin La Vida), ale mimo to wspaniały.
2.Remixy z Jay-Z ? Nie słyszałem, ale posłucham, bo nie będę skreślał przed przesłuchaniem.
lol To chyba żart xD Jakby nie było tego rowera i Zaj...cie dużego kosza to byłoby ok, ale nic więcej.http://www.gunsnroses.pl/ - okładka. Co myślicie? Jak dla mnie ekstra, prosta, ale z przesłaniem i przyciąga uwage.
Ja też. Chociaz "Sawdust" mnie piekielnie rozczarował. Pocieszam sie jednak tym ,ze to nie był studyjny album.
weźcie wyluzujcie chłopaki"Sawdusta" chyba nawet całego nie przeszedłem xD Ale 2 poporzednie albumy genialne. "Human" trochę za Discowe (ale i tak dobre). Mam nadzieje, zę to bedzie dobry album.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Ogolnie druga połowa 2008 jest świetna jezeli chodzi o muzyke : nowe płyty Mety,Coldplay, ACDC,Oasis,Comy, Gunsów, The Killers. Cos pominąłem ?Każdy ma swoje upodobania. "?ycie"
Dokładnie. Pominąłeś oczywiście płytę roku czyli Pania B.Spears i jej ostatni album xD Ale wybaczam Ci to..![]()