Co oprócz BJ?;)

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Mnie się strasznie powiększyła lista :P i jakoś ostatnio bardziej spodobała mi się muzyka lat '90 i też dużo zespołów hard rockowych z tam tych lat nasłuchuję + oczywiście sporo z '80 :]
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

u mnie ostatnio na pierwszym miejscu jest niejaki Thin Lizzy oraz Scorpionsi i ku mojemu zdziwieniu Paula Anke lubie posluchac;p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
runaway80
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: runaway80 »

:help: no nie...pytanie jest równie urocze, cpo zabójcze... :PPP Oryginał ze mnie żaden, ale swoje trzy grosze chętnie dodam.Oczywiście będzie to w wieeeelkim skrócie, gdyż(jak prawie każdy) obawiam się,że o czymś zapomnę. :D A więc: GOTTHARD :glupek2: Poison,Europe,Jaded Heart,Warrant,Skid Row,Bon Fire,Scorpions,Motley Crue,White Lion,Whitesnake,Cinderella,Lita Ford,Vixen,Zeno,Dare,Heart..eee...mam dośc...hehe :D
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

runaway80 pisze: A więc: GOTTHARD :glupek2: Poison,Europe,Jaded Heart,Warrant,Skid Row,Bon Fire,Scorpions,Motley Crue,White Lion,Whitesnake,Cinderella,Lita Ford,Vixen,Zeno,Dare,Heart..eee...mam dośc...hehe :D
że se zacytuję Gianta...... 'OH YEAH'!! :D Swój chłop
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Jovita
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jovita »

Hmmm...Nightwish (ale raczej w starym składzie), Europe (zwłaszcza płyta Europe i Wings of Tomorrow), Frontside, Rhapsody, Nancy Sinatra, The Rolling Stones, Animals (czasami), Enigma + zarażona Gotthard i Skid Row = Ja :D
Awatar użytkownika
runaway80
Save a Prayer
Save a Prayer

No no..."zarażona Gotthard i Skid Row"...hmm.to brzmi jak jakiś wirus :PPP Ciekawe kto Cię zaraził...Biedactwo :D Mam pytanie..myślisz ,że to uleczalne ?...bo w moim przypadku ta "zaraza" nadal trwa ;] i całkiem mi z tym dobrze.
Awatar użytkownika
Jovita
It's My Life
It's My Life

runaway80 pisze:No no..."zarażona Gotthard i Skid Row"...hmm.to brzmi jak jakiś wirus Ciekawe kto Cię zaraził...Biedactwo Mam pytanie..myślisz ,że to uleczalne ?...bo w moim przypadku ta "zaraza" nadal trwa i całkiem mi z tym dobrze.
Wiesz myslę, że w tej kwestii jestem stracona i Ty o tym wiesz najlepiej ;) :P
Awatar użytkownika
runaway80
Save a Prayer
Save a Prayer

hmm..cóż....musimy w tej "chorobie" trwać, nic się nie da zrobić.Ale wiesz...ja tak niechcący, serio... Wybaczysz?:P tak wyszło i mam nadzieję,że znajdzie się więcej takich osób, które się "zarażą" rockowymi wirusami :D
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

też mam taką nadzieję... już mnie momentami trochę denerwuje jak ludzie patrzą na mnie na mieście jak na jakiś eksponat z muzeum, bo mało kto popyla Krupóweczkami w kowbojkach i innych 'atrybutach' :| (ale za to jaka jest impreza jak się w knajpie podobnych spotka :D :D )
Awatar użytkownika
Jovita
It's My Life
It's My Life

Rattie pisze:też mam taką nadzieję... już mnie momentami trochę denerwuje jak ludzie patrzą na mnie na mieście jak na jakiś eksponat z muzeum, bo mało kto popyla Krupóweczkami w kowbojkach i innych 'atrybutach' :| (ale za to jaka jest impreza jak się w knajpie podobnych spotka )
Szczurek Ty się nie wkurzaj tylko bądź dumny ze swej wyjątkowo wyjątkowej wyjątkowości :D. Chciałabym Cię zobaczyć w kowbojkach idącego Krupówkami hehe to musi być ciekawy widoczek :D
Awatar użytkownika
runaway80
Save a Prayer
Save a Prayer

Tylko,żeby mnie tu teraz o jakiś terroryzm nie posądzili..hehe....wirusy i te sprawy...Bin Ladenem zalatuje..nie dobrze...hehehe :D
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Jovita pisze: to musi być ciekawy widoczek :D
nom... szczególnie w zimie kiedy to te cwelki robią za biegówki... bardzo ciekawy widoczek jak wywijam orła na każdej większej śliskiej powierzchni :P
Awatar użytkownika
runaway80
Save a Prayer
Save a Prayer

W zasadzie to Zakopane, a już w szczególności Krupówki jest tak klimatycznym miejscem,że żaden widok nie powinien nikogo zaskakiwać.To my (czyt.fani rock'a) powinniśmy mieć mega zajady jakbyśmy się śmiali z każdego inaczej wyglądającego peopla :D Nie masz się co przejmować Rattie,że któś się gapi.O gustach się nie dyskutuję...ale...widocznie tamci się nie znają na pięknie lat 80-tych. :P Nie jesteśmy eksopnatami ale raczej elitą jedyną w swoim rodzaju ;] Trzeba dumnie iśc do przodu i mieć gapiów w ...tyle... :D
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

a czy ja gdziekolwiek napisałem, że się przejmuję tym? ;) Będzie jeszcze zaje...fajniej jak wreszcie sie do fryzjera wybiorę hehehe

Poza tym to gapienie się jest całkiem fajnie - niech się lud uczy jak się powinno ubierać :P
Awatar użytkownika
runaway80
Save a Prayer
Save a Prayer

wreszcie? hehe. I co zamierzasz zrobić z "herami" ? :o

[ Dodano: 2007-11-29, 16:53 ]
a no też prawda, tylko niestety jakoś mało jest miejsc gdzie można znaleźć fajne TANIE ciuchy... ;/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”