Mnie się strasznie powiększyła lista i jakoś ostatnio bardziej spodobała mi się muzyka lat '90 i też dużo zespołów hard rockowych z tam tych lat nasłuchuję + oczywiście sporo z '80 :]
no nie...pytanie jest równie urocze, cpo zabójcze... Oryginał ze mnie żaden, ale swoje trzy grosze chętnie dodam.Oczywiście będzie to w wieeeelkim skrócie, gdyż(jak prawie każdy) obawiam się,że o czymś zapomnę. A więc: GOTTHARD Poison,Europe,Jaded Heart,Warrant,Skid Row,Bon Fire,Scorpions,Motley Crue,White Lion,Whitesnake,Cinderella,Lita Ford,Vixen,Zeno,Dare,Heart..eee...mam dośc...hehe
Hmmm...Nightwish (ale raczej w starym składzie), Europe (zwłaszcza płyta Europe i Wings of Tomorrow), Frontside, Rhapsody, Nancy Sinatra, The Rolling Stones, Animals (czasami), Enigma + zarażona Gotthard i Skid Row = Ja
No no..."zarażona Gotthard i Skid Row"...hmm.to brzmi jak jakiś wirus Ciekawe kto Cię zaraził...Biedactwo Mam pytanie..myślisz ,że to uleczalne ?...bo w moim przypadku ta "zaraza" nadal trwa i całkiem mi z tym dobrze.
runaway80 pisze:No no..."zarażona Gotthard i Skid Row"...hmm.to brzmi jak jakiś wirus Ciekawe kto Cię zaraził...Biedactwo Mam pytanie..myślisz ,że to uleczalne ?...bo w moim przypadku ta "zaraza" nadal trwa i całkiem mi z tym dobrze.
Wiesz myslę, że w tej kwestii jestem stracona i Ty o tym wiesz najlepiej
hmm..cóż....musimy w tej "chorobie" trwać, nic się nie da zrobić.Ale wiesz...ja tak niechcący, serio... Wybaczysz?:P tak wyszło i mam nadzieję,że znajdzie się więcej takich osób, które się "zarażą" rockowymi wirusami
też mam taką nadzieję... już mnie momentami trochę denerwuje jak ludzie patrzą na mnie na mieście jak na jakiś eksponat z muzeum, bo mało kto popyla Krupóweczkami w kowbojkach i innych 'atrybutach' :| (ale za to jaka jest impreza jak się w knajpie podobnych spotka )
Rattie pisze:też mam taką nadzieję... już mnie momentami trochę denerwuje jak ludzie patrzą na mnie na mieście jak na jakiś eksponat z muzeum, bo mało kto popyla Krupóweczkami w kowbojkach i innych 'atrybutach' :| (ale za to jaka jest impreza jak się w knajpie podobnych spotka )
Szczurek Ty się nie wkurzaj tylko bądź dumny ze swej wyjątkowo wyjątkowej wyjątkowości . Chciałabym Cię zobaczyć w kowbojkach idącego Krupówkami hehe to musi być ciekawy widoczek
W zasadzie to Zakopane, a już w szczególności Krupówki jest tak klimatycznym miejscem,że żaden widok nie powinien nikogo zaskakiwać.To my (czyt.fani rock'a) powinniśmy mieć mega zajady jakbyśmy się śmiali z każdego inaczej wyglądającego peopla Nie masz się co przejmować Rattie,że któś się gapi.O gustach się nie dyskutuję...ale...widocznie tamci się nie znają na pięknie lat 80-tych. Nie jesteśmy eksopnatami ale raczej elitą jedyną w swoim rodzaju Trzeba dumnie iśc do przodu i mieć gapiów w ...tyle...