PS. A gdzieś pisali że wydawnictwo Metallici to płyta roku......
Hahaha. No to się uśmiałem. To ten ktoś co to pisał albo nie słuchał innych płyt, albo jest fanatykiem Metalliki albo sobie jaja robił xD Ta płytka mimo tego, że jest dobra to nie dorasta do pięt np "Coldplay - Viva La Vida"
ps. płyta roku w MTV została płyta Britney Spears xD
Ja jednak mam nadzieje na coś na serio dobreg
Jeśli "Oh My God" nie będzie na płytce a "Chinese Democracy" tak to obawiam się o poziom płytki...
Poczatek to kompetna katastrofa. Nie da sie tego słuchać. Za to jak ten wstep sie skonczy to pojawia sie swietna piosenka.
No tak
Słyszałem 12 z 14-tu piosenek z nowej płyty ( trudno nazwać ta płyte nową bo Axl nagrywał ją 14 lat i pierwsze przecieki były chyba już 5 lat temu :-) )
Można powiedzieć, ze zrobił sobie dłuuuuuuugą promocje płyty.
naprawdę płyta zapowiada się cudownie, utwory sa naprawde genialne.
Z tego co słychać to jest się czym pochwalić (chociaż szkoda "Oh My God"). A swoją drogą to brzmieniem te kawałki które słyszałem wbijają Metallike w ziemie.
Ja juz nie mogę się doczekać aż płyte będę miał w ręce, i teraz wierze że to się stanie.... po 14 latach...
Swoją drogą jakby to Bon Jovi mi kazali czekać tyle lat to bym ich znienawidził
P.S Tak a propos - nie słucham kawałków z ChD od miesiąca. A pierwsze odsłuchanie będzie dla mnie rytualne.

Ja tak miałem z HANDem no i powiem Ci, że to mega wypas tak wysłuchać długo oczekiwaną płytę i to jeśli okaże się jeszcze, ze płyta jest super.
ps.
Ja też się już nie mogę doczekać kiedy zgram sobie tą płytkę z neta

Najlepiej dorwać jakość 320 kbps, ale jak będzie 192 to też się nie obrażę.
Osobiści jednak bardziej czekam na Killersów!!