BON JOVI do piachu??

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

a ja tam uważam, że koncerty to jedno ,a coś zrobione profesjonalnie , czyli koncert na dvd to drugie. Koncert na żywo jeśli ktoś kocha ,wielbi daną kaple bedzie super przeżyciem, tylko z tego powodu i czesto nikt nie umie obiektywnie popatrzeć na to bo go emocje zaslepiają, a dvd to wiadomo super dobrane ujecia, kapitalne nagłośnienie dodadza i wogole cyna...wiec temat ,co lepsze i wogole nie ma sensu każdy ,madry wie, że bj nigdy juz nie bedą tak samo swietni,przebojowi jak kiedys, nie te glosy ,lata i epoka. "to juz bylo i nie wroci wiecej"
bezsensowne tematy poprostu bo fani bj dziela sie na 2 epoki tych co kochaja lata 80 i tych co od 90 w gore co kochaja nowy imidz .
Ja jestem za latami 80's i dobrze wiem, że dla mnie byli wtedy super i że nigdy nie wrócz tamte czasy, gdy pragneli grac z faktu grania, a nie jak teraz z potrzeby zarobku i utrzymania sie na jakims poziomie ...
Serce boli jak widzę nowy imidz Jaska, wyglada fatalnie jak kukielka- laleczka porcelanowa z zaprojektowanym usmiechem ..niesty Rysiek tez zaczyna tak wygladac i tylko czekam kiedy im cala tapeta odpadnie ....
Prawdziwy rockowiec nie robi sobie takiej zaprawy na twarz i nie ubiera sie tak .......dobra bo powiem za ostro.Poprostu nowy bon jovi to jeden wielki KICZ
:placze:
nie sadze by sie to na lepsze poprawilo ..zostaje wspominac mile czasy i zapomniec, ze oni tak graja i tak wygladaja...:(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”