WASZE SUKCESY MUZYCZNE :)

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Marakaski ;)

Post autor: Ptysia »

o kurcze, ale wywołałam burzę - ja i marakasy Jaśka ;) :D
Po pierwsze dziekuję, tym, co mnie "bronią" - oni wiedzą najlepiej co i jak ;) ;)
Prosze, jeśli ktoś sie na czymś nie zna, to lepiej niech zachowa milczenie, a nie po kimś "jeżdzi" - poczytajcie sobie, czym się zajmuję, na czym polega muzykoterapia (w psychiatrii i psychologii), a może moje propozycje diagnozy weźmiecie bardziej na serio, wtedy bedziemy mogli dopiero dyskutować. A tak na marinesie nie musielibyście mi nic grać, czasami wystarczy sam dobór instrumentu. Tak czy siak - musicie sami przyznać, że Jasio i marakasy tworzą cudną parę :jezor:

[ Dodano: 2006-06-09, 19:29 ]
a , zapomniałabym, wiadomość do Rattie.: Jak każdy terapeuta (zanim nim zostałam) poddałam się terapii, więc, ta uwaga odnośnie tego, że powinnam się poddać tearpii, traci na mocy ;)
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

o kurcze, ale wywołałam burzę
po pierwsze to zadnej burzy tu nie ma ;] i daawno nie bylo
A tak na marinesie nie musielibyście mi nic grać, czasami wystarczy sam dobór instrumentu
e tak to ja tez potrafie.
jesli ktos lubi fujarki to potrafie postawic jego psychologiczno-psychiatryczną diagnoze hehehehe
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

jesli ktos lubi fujarki to potrafie postawic jego psychologiczno-psychiatryczną diagnoze hehehehe[/quote] :brawo:

To miało być śmieszne?
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

To miało być śmieszne?
skądże ;] w takim wieku zarty sie mnie juz nie trzymaja.
to mialo byc z zycia wziete hehehe nie mojego :P
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Uwaga nr 1 - Kurczaka w to nie mieszamy (pomyliły mi sie osoby :) )

Dobra zaczynam:)
Bonmanka:
Ptysia sobie poprostu żaruje jej zainteresowania wiąża się z jej zawodem i poprostu ma takie poczucie humoru ktore do Ciebie nie trafia za to do mnie bardzo bo dokładnie wiem o co chodziło z marakasami
Słuchaj, ja nie piszę o marakasach tylko o m.in. tekście 'nauczyłam sie grac perfekcyjnie na wielu instrumentach' i całej reszcie. To był żart? Jak już pisać żart na forum to po pierwsze w żartobliwym tonie, po drugie taki, żeby zrozumiało go kilka osób a nie jeden ktoś.
Zasada najpierw poznajesz potem krytykujesz bo krytyka po wypowiedziach na forum... nio.. jesteś inteligentna więc sobie odpowiedz i tyle po co się kłócic i sprzeczać
Jesli ktoś pisze o sobie jeno przechwałki i to jeszcze z przedszkolnego poziomu 'a bo moja zabawka jest lepsza od twojej' to co? Mam napisać 'Ptysiu, nie podoba mi się ton tej wypowiedzi, ale pragnę Cie lepiej poznać, abym miał podstawy wydać odpowiedni osąd o tymże poscie'??'

jovizna:
masz piersi Ratt ?
nosz kurna, nadzieję mi zrobiłaś. Cały wieczór ich szukałem (a przepraszam - szukałAm :P ) (zadowolony (-A), że będe się całą noc nimi bawił (-A) ) a tu nic.... :(
kurna, Bonmanka napisze jeszcze kilka postów do mnie i naprawdę zaczne się nad swoją płcią zastanawiać, bo jesli nawet moje wypowiedzi i odpowiednie znaczki pod avatarkiem nie przemawiają to.... :|

Ptysia:
A tak na marinesie nie musielibyście mi nic grać, czasami wystarczy sam dobór instrumentu
OK, w takim razie mam prośbę o proste zdiagnozowanie dwóch osób - ja gram na gitarze (elektrycznej jesli to ważne) już 4 lata, głównie bawię się w granie utworów innych wykonawców - głównie hard rock. A druga osoba to mój kumpel - on bas (gra około 3 lata) i plumka sobie jazz. Nie musisz pisać esseju, prosze Cię tylko o kilka zdań na temat osobowości nas obu :)

PS. i które instrumenty opanowałaś do perfekcji (potrzebuje pomocy, bo nie mogę sobie z harfą poradzić)??
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2006, o 20:32 przez Rattie, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

WRACAJ?C DO TEMATU :P Jeśli chodzi o moje "sukcesy" to chodziłam przez pół roku na zajęcia wokalne, śpiewałam rok w chórze dzięki czemu miałam nawet kilka występów. No niestety swoim brakiem wiary w siebie wiele straciłam. Cóż.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Cytat:
masz piersi Ratt ?

nosz kurna, nadzieję mi zrobiłaś. Cały wieczór ich szukałem (a przepraszam - szukałAm ) (zadowolony (-A), że będe się całą noc nimi bawił (-A) ) a tu nic....
piersi nie sa do zabawy :P tylko do wykarmienia potomstwa :P
OK, w takim razie mam prośbę o proste zdiagnozowanie dwóch osób - ja gram na gitarze (elektrycznej jesli to ważne) już 4 lata, głównie bawię się w granie utworów innych wykonawców - głównie hard rock. A druga osoba to mój kumpel - on bas (gra około 3 lata) i plumka sobie jazz. Nie musisz pisać esseju, prosze Cię tylko o kilka zdań na temat osobowości nas obu
to ja tez chce :P gralam na gitarze zwyklej akustycznej tzn uczylam sie...
pekly mi 3 struny .... czy to cos oznacza?

hehehehe to wszystko przez ten upal
Jeśli chodzi o moje "sukcesy" to chodziłam przez pół roku na zajęcia wokalne, śpiewałam rok w chórze dzięki czemu miałam nawet kilka występów. No niestety swoim brakiem wiary w siebie wiele straciłam. Cóż.
e no.. zawsze to cos lepszego niz wycie pod prysznicem :D
aha pytales chyba Ratt o oprawe.... wiec zwyczajna biala plastikowa z niebieska zaslonka :P :P :P

dobra zmykam spac bo jutro musze byc rzeska :)
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

del
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2016, o 18:49 przez monjovi, łącznie zmieniany 1 raz.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Rattie mam zdiagnozować dówch Twoich kumpli? Ależ prosze Cie bardzo, tylko wiesz jest jeden problem (i znowu wyłazi kompletny brak obeznania w tamacie - a nadal "najeżdżanie"na moją profesję zawodową) 0tóż ja diagnozuje na wizji, w bezpośrednim kontakcie z osobą, a nie na podstawie opisu. Jeśli chcesz diagnozy bez takiego kontaktu, to zalecam wizytę u wróżki, tam ponoć nawet można ze zdjęcia wszytko wyczytać ;) Pozdrawiam, życze miłego weekendu
bonmanka
It's My Life
It's My Life

Post autor: bonmanka »

Po pierwsze RATTIE mi tam nie robi kim jesteś i nie patrze się na znaczek bo w przeciwieństwie do niektórych nie mam ochoty Cie poznać będe pisać czlowieku. Ale już nie mam zamiaru nic pisać bo ta cała dyskusja prowadzi do niczego i napewno masz ciekawsze zajęcie. W końcu jesteś full inteligent nie prawdasz?A ty Ptysia po co wogule się wypowiadasz ? Oni nie zwrócą uwagi na treśc tylko na błąd ortograficznyv badź też interpunkcyjny.

Ps.A porównywanie wypowiedzi typu : Kocham Bon Jovi Jon the best . Do zartu na wyższym poziomie bądz też jak wy to nazywacie "przechwalaniu się".Robi się nawet nie tyle żalosne co poprostu śmieszne.Ale ja na forum wchodzę po to żeby się pobawić ,ale na tym się nie da bo za inny pogląd człowiek jest idealnie karcony i to jest żałosna...
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Po pierwsze RATTIE mi tam nie robi kim jesteś i nie patrze się na znaczek bo w przeciwieństwie do niektórych nie mam ochoty Cie poznać będe pisać czlowieku.
Wiesz, ja mam naprawdę gdzieś poznawanie jakiejś dziewczyny, dla której przechwalanie się to wyborny żart itd. Ale w sumie masz rację, jestem żałosny... ja jak kogoś nie lubie nie okazuje tego poprzez zmienianie mu płci :)

W końcu jesteś full inteligent nie prawdasz?
A dziękuje bardzo, że to we mnie dostrzegłaś (bo nawet ja tego nie zauważałem, ale skoro taka mądra osoba tak mówi to na pewno tak jest)

Oni nie zwrócą uwagi na treśc tylko na błąd ortograficznyv badź też interpunkcyjny.
buehehehehehhehehehe.... uwielbiam motyw 'Onych' :D Oni sa wszędzie!! AAAAAA!!
Do zartu na wyższym poziomie bądz też jak wy to nazywacie "przechwalaniu się"
To już faktycznie dowciop wyrafinowany i naprawdę latający już chyba koło Jowisza. Wytłumacz mi, gdzie w czysytm (i dodatkowo nieprawdziwym) przechwalaniu się jest ten żart.... albo nie, jestem za glupi, żałosny i jestem zbyt zajęty sprawdzaniem swojej płci aby go zrozumieć (ja tam pozostanę przy wiejskim i niskich lotów humorze Monty Pythona, elitarne dowcipy dla elity pozostawię)

I wracając do tematu - udało mi się opanować Summer of 69 Bryana Adamsa. Proste, ale sprawia dużo radości bo kawałek naprawdę wspaniały :)
PS. Jakby ktoś miał tabulatury (najlepiej do Guitar Pro) Stage Dolls to byłbym wdzięczny (ciężko je znaleźć na necie)

[ Dodano: 2006-06-10, 10:25 ]
Zapomniałem o tym poście:)
(i znowu wyłazi kompletny brak obeznania w tamacie - a nadal "najeżdżanie"na moją profesję zawodową)
Nie najeżdżam na profesje tylko dziwne jest stwierdzenie 'pokaż mi co i naczym grasz a powiem Ci kim jesteś' :)

[ Dodano: 2006-06-10, 11:45 ]
Ok, pogadaliśmy z Bonmanką na gadulcu i okazało się, że ta kłótnia to zwykłe niezrozumienie poczucia humoru Ptysi (i w sumie usprawiedliwione :) ). I to by było tyle, wszystko wyjaśnione już, co trza było to 'wybaczone' :) i ogólnie w porządku.
Wracamy do pierwotnego tematu.
bonmanka
It's My Life
It's My Life

Post autor: bonmanka »

Dokladnie tak.Po proprostu małe nieporozumienie mi puściły nerwy za co przepraszam Ratte

PEACE AND LOVE :mrgreen: :jezor:
BJbart
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: BJbart »

HA... klasyk bj.forum... żygam już tym...

Wchodze, patrze, fajny nowy temat... i juz nawet hmm chciałem coś napisać NA TEMAT (co jest statnimi czasy totalną rzadkością tutaj, żeby KTOKOLWIEK trzymał się tematu dłużej niż 2 posty ;-) ), ale zrezygnowałem...

i pytam się...

GDZIE JEST KU RWA MODERATOR?!

I pytam się...

CZY WY WSZYSCY MACIE 13 lat?!

powrzucajcie sobie LIVE na chacie to jest dopiero frajda ;-) albo umówcie się gdzieś w czyjejś kuchni i dajcie sobie po twarzy...

Uszanujcie to że ktoś może ma ochotę coś tu napisać na tym forum, coś na temat, ale ilekroć wchodzi i czyta to co było wcześniej napisane to dochodzi do winosku ze to jakaś potężna pomyłka! Infantylizm tego miejsca i całej dyskusji totalnie niekonstruktywnej sięga zenitu!

Myślałem że to będzie temat gdzie podzielicie się swoimi doświadczeniami, wymienimy się poglądami (jak cywilizowani ludzie), że wymieszają się jakieś spostrzeżenia i coś ciekawego z tego wyjdzie... ktoś coś wyniesie :] hah... o ironio...

peace! :x
"i pokój będzie ostatnim słowem historii"
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

???? Co?
Chłopie, to forum nie ma na celu wychowywania ludzi z tego co wiem, to raz. A dwa - temat ciekawy, ale żeby cos z niego wynosić? Co można wynieść konstruktywnego z tematu, w którym pyta się o czyjeś osiągnięcia?

Kolejny Don Kichot.... pisz na temat, nikt Ci nie broni, nie chcesz pisać to nie dżyj buźki. (I jakie kurna nawrzucanie komuś? Zwykła sprzeczka, która i tak była nieporozumieniem a Ty zaraz pyszczysz jakbym Ci matke zwyzywał.)

PS. ciekawy wogóle jestem co byś mówił, gdyby to forum było takie' czyste', posty tylko na temat itd. Na 99,9% też byś się burzył, że nic ciekawego, odechciewa się pisać bla bla bla. A jak ja to mówię - spięcie między piszącymi zawsze dodaje smaczku jakiemus tematowi (dopóki sprzeczka nie przeistacza sie w chamskie opluwanie siebie nawzajem).
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Nie najeżdżam na profesje tylko dziwne jest stwierdzenie 'pokaż mi co i naczym grasz a powiem Ci kim jesteś' :)

"Pokaż na czym i jak" ;) I na tym polega fenomen muzykoterapii ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”