Agata BJ pisze:W pierwszym poście tematu zrobiłam listę wszystkich koncertów, o których tu piszemy z załączonymi linkami do informacji oraz biletów na poszczególne wydarzenia. Listę będę aktualizować regularnie wraz z pojawiającymi się tu kolejnymi datami.
Dobry pomysł
Z czasem, gdy przybywa koncertów, ciężko się połapać co, gdzie i kiedy.
A swoją drogą ciekawe do ilu koncertów dobijemy w tym wątku
Oby tylko się nie przecenili. Ktoś się orientuje po ile zazwyczaj chodzą bilety jak grają w Europie? Wszak nie są zespołem, za który jestem w stanie poświęcić każdą kwotę
Ja też na pewno zawitam na ten koncert. Choć w ostatnich latach nie słuchałem ich za dużo, to jednak jest to wciąż jeden z moich ulubionych zespołów, i będzie okazja ich zobaczyć na żywo, a lokalizacja jest dla mnie najlepsza jaka mogłaby być. Więc do zobaczenia 19 maja.
Od dziś w sprzedaży są bilety na koncert Queen + Adam Lambert. Odnalazłam strony internetowe, które zajmują się ich sprzedażą. Ciekawostka dla fanów Queen - znalazłam również stronę, na której sprzedają bilety kolekcjonerskie. Wszystkie linki w pierwszym poście tematu!
14. stycznia w klubie Palladium w Warszawie wystąpi Royal Blood.
Royal Blood to dwóch dwudziestoparolatków, którzy zadebiutował dopiero w tym roku. Używając zaledwie jednej gitary i bębnów, potrafią grać hard rocka którego nie powstydziłby się pięcioosobowy zespół. Warto zapamiętać tą nazwę. Myślę że za kilka lat bilety na ich koncert będą znacznie droższe, a zobaczenie ich z bliska znacznie trudniejsze...
ile mnie tu już nie było....
wiecie już jakie bilety kupujecie na Def Leppard? ja biorę GCEE więc do zobaczenia pod sceną
i jeszcze wykorzystam, wybiera się ktoś na KISS do Berlina?
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait