Aerosmith
Moderator: Mod's Team
-
- I Believe
-
- I Believe
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Okej, zrobimy inaczej.
Ja i agajoov w środę ok. 19.00 będziemy zwarte i gotowe do działania. Następnego dnia również (przed koncertem i po). Gdyby ktoś miał ochotę na nasze towarzystwo, to podaję swój numer telefonu: 600 285 938. Ahoj!
Ja i agajoov w środę ok. 19.00 będziemy zwarte i gotowe do działania. Następnego dnia również (przed koncertem i po). Gdyby ktoś miał ochotę na nasze towarzystwo, to podaję swój numer telefonu: 600 285 938. Ahoj!
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2014, o 19:32 przez M.J., łącznie zmieniany 1 raz.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
Dzwonić teraz?agajoov pisze:Potwierdzam, żeby nie było, czekamy na telefony (jakkolwiek to nie brzmi xD)
[ Dodano: 2014-06-09, 23:28 ]
Proponuje i przed i poGosia-T pisze:W łodzi będę dopiero w dniu koncertu przed 16 więc zdecydowanie wolę po koncerciepowrót mam o 2.30 także trochę czasu jeszcze będzie
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
- DirtySecret
- It's My Life
Hej, powiem tylko tak... właśnie wróciłam z Berlina po koncercie, jeżeli ktoś jeszcze się waha to szkoda czasu na myślenie. Koncert był nieziemski. Chlopaki w rewelacyjnej kondycji muzycznie i w ogóle. Steven szalony. Wokalnie bez zarzutu, po tylu latach!!! Trochę kazali na siebie czekać ale było warto. Miejscówkę finalnie miałam taką, że oszalałam (Niemcy ewidentnie maja w zwyczaju schodzić się na ostatnią chwilę wiec przybywając po 18 bylysmy 3 metry od krańca wybiegu gdzie dzialo się większość akcji. Uwaga - być czujnym bo Steven co chwila czymś rzuca
a to harmonijka, kapeluszem, okularami, biżuterią
:)
Cudownej zabawy!
Zazdroszczę Wam, ze to wszystko jeszcze przed Wami
Cudownej zabawy!
Zazdroszczę Wam, ze to wszystko jeszcze przed Wami
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Nie ma sensu za dużo gadać(ci co byli wiedzą że opisać się tego nie da).
Było wszystko co na amerykańskim show być powinno(łącznie ze stanikami i piersiami- podobno to była Doda).
Zespół w formie fenomenalnej, nie wiem jak oni tak dają radę po 60tce. Jeden z najlepszych koncertów na jakim byłem. Warto było czekać 20 lat.
Publika jak zawsze w Polsce wspaniała. Dream on - czysta magia. Toxic twins rule!
Czy ktoś może sobie wyobrazić Aerosmith bez Perry'ego? (np. z Johnem X,Y?) hehe, go ahead and dream on...
No i przynajmniej golden circle tutaj to golden circle, chłopaki na wybiegu byli prawie cały czas a nie na 3 piosenkach...
Eat the Rich
Love in an Elevator
Cryin'
Oh Yeah
Jaded
Livin' on the Edge
Last Child
Rag Doll
Freedom Fighter
Same Old Song and Dance
Toys in the Attic
Janie's Got a Gun
I Don't Want to Miss a Thing
No More No More
Come Together(The Beatles cover)
Dude (Looks Like a Lady)
Walk This Way
Encore:
Dream On(with snippet of "Home Tonight")
Sweet Emotion
Było wszystko co na amerykańskim show być powinno(łącznie ze stanikami i piersiami- podobno to była Doda).
Zespół w formie fenomenalnej, nie wiem jak oni tak dają radę po 60tce. Jeden z najlepszych koncertów na jakim byłem. Warto było czekać 20 lat.
Publika jak zawsze w Polsce wspaniała. Dream on - czysta magia. Toxic twins rule!
Czy ktoś może sobie wyobrazić Aerosmith bez Perry'ego? (np. z Johnem X,Y?) hehe, go ahead and dream on...
No i przynajmniej golden circle tutaj to golden circle, chłopaki na wybiegu byli prawie cały czas a nie na 3 piosenkach...
Eat the Rich
Love in an Elevator
Cryin'
Oh Yeah
Jaded
Livin' on the Edge
Last Child
Rag Doll
Freedom Fighter
Same Old Song and Dance
Toys in the Attic
Janie's Got a Gun
I Don't Want to Miss a Thing
No More No More
Come Together(The Beatles cover)
Dude (Looks Like a Lady)
Walk This Way
Encore:
Dream On(with snippet of "Home Tonight")
Sweet Emotion
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"