Jeśli masz na myśli Richiego Sambore to wydał 3 płyty solowe i 12 płyt razem z zespołem więc stwierdzenie, że to artysta jednej płyty jak w MOIM ODCZUCIU Linkin Park jest ciekawe.
Tym bardziej, że jesteś na forum Bon Jovi.
No ale oczywiście możesz mieć takie zdanie
Tak samo jak ja mam o Linkin Park.
Cześć
Mam gorącą prośbę i zarazem pytanie do osób posiadających już bilety na Aero w Łodzi. Znalazłam w internecie bilety na płytę (że chciałabym na koncert zdecydowałam jak już biletów nie było:) i zastanawiam się nad ich kupnem. Obawiam się jednak, czy są to aby na pewno oryginały i tu kieruję moje pytanie - po czym poznać, że to oryginały (pomijając paragon) - chodzi mi o sam wygląd biletów (jest to do sprawdzenie bo możliwy jest odbiór osobisty), czy jest na nich jakiś symbol (coś jak w pieniądzach papierowych)? nie wiem czy porównywać do biletów z Gdańska bo teraz to jakieś fan tickety wprowadzili i na zdjęciach to mało widać, a słyszałam że różne bilety różnie wyglądają (zależy od tego kto je sprzedaje).
Bedę wdzieczna za pomoc - dzięki niej jest szansa że zobaczymy się gdzieś w tłumie 12 czerwca:)
Live Nation z dumą prezentuje
Walking Papers na Impact Festival!
Kolejnym zespołem, który zagra 12 czerwca w Łodzi będzie amerykanska grupa Walking Papers.
SeattleTimes nazywa ich "najlepszym rockowym zespołem w Seattle". Brytyjski magazyn Classik Rock umieścił ich na liście 20 najlepszych zespołów. Wszystko to nie bez przyczyny, gdyż Walking Papers to silny rockowy zespół z nieprzeciętnym składem.
Zespół tworzą znakomici muzycy- Jeff Angell – wokalista i gitarzysta, Benjamin Anderson - klawisze, wokal wspierający, Barrett Martin – perkusja oraz Duff McKagan – basista.
Energetyczni i kreatywni, znakomici na żywo wystąpią na scenie głównej Impact festival 12 czerwca 2014. 11-12 czerwca 2014 Atlas Arena w Łodzi.
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
Melaverde pisze:Cześć
Mam gorącą prośbę i zarazem pytanie do osób posiadających już bilety na Aero w Łodzi. Znalazłam w internecie bilety na płytę (że chciałabym na koncert zdecydowałam jak już biletów nie było:) i zastanawiam się nad ich kupnem. Obawiam się jednak, czy są to aby na pewno oryginały i tu kieruję moje pytanie - po czym poznać, że to oryginały (pomijając paragon) - chodzi mi o sam wygląd biletów (jest to do sprawdzenie bo możliwy jest odbiór osobisty), czy jest na nich jakiś symbol (coś jak w pieniądzach papierowych)? nie wiem czy porównywać do biletów z Gdańska bo teraz to jakieś fan tickety wprowadzili i na zdjęciach to mało widać, a słyszałam że różne bilety różnie wyglądają (zależy od tego kto je sprzedaje).
Jeżeli kupujesz na Allegro itp, to sprawdź czy sprzedawca jest wiarygodny, czy ma dużo pozytywnych komentarzy - to wystarczy. Bilety mogą wyglądać różnie, bo są różne wersje, np. drukowane profesjonalnie lub elektroniczne w formacie pdf - do wydrukowania samemu
Tyle że to nie allegro tylko tablica.pl - nie chce dać się zrobić w konia i wydac kasy w błoto - myślałam że moze te na Aero mają jakiś znak szczególny - o te o które mi chodzi to wyglądają na drukowane w sklepie - czarny blankiet, ten fan ticket. Teraz tak się zastanawiam czy ten srebrny odblaskowy znaczek eventimu w prawym górnym rogu to moze swiadczyć o oryginalności?
Melaverde pisze:czy ten srebrny odblaskowy znaczek eventimu w prawym górnym rogu to moze swiadczyć o oryginalności?
Tak, hologram zdecydowanie świadczy o oryginalności. Jednak nie na wszystkich wersjach biletów występuje, więc gdy go nie ma, nie oznacza to automatycznie że bilet nie jest oryginalny
Dzieki Damned musze sprawe jeszcze dokladnie zbadac:) no i nadal mam nadzieje ze bilety na plyte pojawia sie w oficjalnej sprzedazy. Jak sadzicie jest szansa ?
Gliwickie All Improvviso 2014 na pewno (koncerty muzyki dawnej i stylizowanej, odbywają się co roku we wrześniu i październiku, w zeszłym roku był słynny Jordi Savall!!)
Melaverde pisze:Dzieki Damned musze sprawe jeszcze dokladnie zbadac:) no i nadal mam nadzieje ze bilety na plyte pojawia sie w oficjalnej sprzedazy. Jak sadzicie jest szansa ?
wydaje mi się że bilety jeszcze mają, puszczą je może w tym może następnym miesiącu
co do Aerosmith.. oni chyba zagrają jako ostatni? gwiazda wieczoru chyba nie?
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Macie jakieś pomysły? Mi po głowie chodzi Robbie Williams, ale nie orientuję się czy grał już u nas solo? EDIT:
Dobra, znalazłam informację, że grał w katowickim spodku. Tak więc nie chodzi o niego raczej.