Koncerty 2014

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
KondZik

Post autor: KondZik »

Jeśli masz na myśli Richiego Sambore to wydał 3 płyty solowe i 12 płyt razem z zespołem więc stwierdzenie, że to artysta jednej płyty jak w MOIM ODCZUCIU Linkin Park jest ciekawe.
Tym bardziej, że jesteś na forum Bon Jovi.
No ale oczywiście możesz mieć takie zdanie :)
Tak samo jak ja mam o Linkin Park.
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

KondZik pisze: No ale oczywiście możesz mieć takie zdanie :)
Dziękuję za pozwolenie :D Również zezwalam Ci mieć inne zdanie na temat LP.
Aaa tak w ogóle dzięki za info kto ile wydał płyt! ;)
Melaverde
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Melaverde »

Cześć :)
Mam gorącą prośbę i zarazem pytanie do osób posiadających już bilety na Aero w Łodzi. Znalazłam w internecie bilety na płytę (że chciałabym na koncert zdecydowałam jak już biletów nie było:) i zastanawiam się nad ich kupnem. Obawiam się jednak, czy są to aby na pewno oryginały i tu kieruję moje pytanie - po czym poznać, że to oryginały (pomijając paragon) - chodzi mi o sam wygląd biletów (jest to do sprawdzenie bo możliwy jest odbiór osobisty), czy jest na nich jakiś symbol (coś jak w pieniądzach papierowych)? nie wiem czy porównywać do biletów z Gdańska bo teraz to jakieś fan tickety wprowadzili i na zdjęciach to mało widać, a słyszałam że różne bilety różnie wyglądają (zależy od tego kto je sprzedaje).

Bedę wdzieczna za pomoc - dzięki niej jest szansa że zobaczymy się gdzieś w tłumie 12 czerwca:)
Awatar użytkownika
lydia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: lydia »

Live Nation z dumą prezentuje
Walking Papers na Impact Festival!
Kolejnym zespołem, który zagra 12 czerwca w Łodzi będzie amerykanska grupa Walking Papers.
SeattleTimes nazywa ich "najlepszym rockowym zespołem w Seattle". Brytyjski magazyn Classik Rock umieścił ich na liście 20 najlepszych zespołów. Wszystko to nie bez przyczyny, gdyż Walking Papers to silny rockowy zespół z nieprzeciętnym składem.

Zespół tworzą znakomici muzycy- Jeff Angell – wokalista i gitarzysta, Benjamin Anderson - klawisze, wokal wspierający, Barrett Martin – perkusja oraz Duff McKagan – basista.
Energetyczni i kreatywni, znakomici na żywo wystąpią na scenie głównej Impact festival 12 czerwca 2014. 11-12 czerwca 2014 Atlas Arena w Łodzi.
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

lydia pisze:Walking Papers na Impact Festival!
Czyli zagrają przed Aerosmith :)
Melaverde pisze:Cześć :)
Mam gorącą prośbę i zarazem pytanie do osób posiadających już bilety na Aero w Łodzi. Znalazłam w internecie bilety na płytę (że chciałabym na koncert zdecydowałam jak już biletów nie było:) i zastanawiam się nad ich kupnem. Obawiam się jednak, czy są to aby na pewno oryginały i tu kieruję moje pytanie - po czym poznać, że to oryginały (pomijając paragon) - chodzi mi o sam wygląd biletów (jest to do sprawdzenie bo możliwy jest odbiór osobisty), czy jest na nich jakiś symbol (coś jak w pieniądzach papierowych)? nie wiem czy porównywać do biletów z Gdańska bo teraz to jakieś fan tickety wprowadzili i na zdjęciach to mało widać, a słyszałam że różne bilety różnie wyglądają (zależy od tego kto je sprzedaje).
Jeżeli kupujesz na Allegro itp, to sprawdź czy sprzedawca jest wiarygodny, czy ma dużo pozytywnych komentarzy - to wystarczy. Bilety mogą wyglądać różnie, bo są różne wersje, np. drukowane profesjonalnie lub elektroniczne w formacie pdf - do wydrukowania samemu ;)
Melaverde
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Tyle że to nie allegro tylko tablica.pl - nie chce dać się zrobić w konia i wydac kasy w błoto - myślałam że moze te na Aero mają jakiś znak szczególny - o te o które mi chodzi to wyglądają na drukowane w sklepie - czarny blankiet, ten fan ticket. Teraz tak się zastanawiam czy ten srebrny odblaskowy znaczek eventimu w prawym górnym rogu to moze swiadczyć o oryginalności?
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Melaverde pisze:czy ten srebrny odblaskowy znaczek eventimu w prawym górnym rogu to moze swiadczyć o oryginalności?
Tak, hologram zdecydowanie świadczy o oryginalności. Jednak nie na wszystkich wersjach biletów występuje, więc gdy go nie ma, nie oznacza to automatycznie że bilet nie jest oryginalny ;)
Melaverde
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Dzieki Damned :) musze sprawe jeszcze dokladnie zbadac:) no i nadal mam nadzieje ze bilety na plyte pojawia sie w oficjalnej sprzedazy. Jak sadzicie jest szansa ?
Malkolit
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Malkolit »

Gliwickie All Improvviso 2014 na pewno (koncerty muzyki dawnej i stylizowanej, odbywają się co roku we wrześniu i październiku, w zeszłym roku był słynny Jordi Savall!!)
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

Melaverde pisze:Dzieki Damned :) musze sprawe jeszcze dokladnie zbadac:) no i nadal mam nadzieje ze bilety na plyte pojawia sie w oficjalnej sprzedazy. Jak sadzicie jest szansa ?
wydaje mi się że bilety jeszcze mają, puszczą je może w tym może następnym miesiącu :D

co do Aerosmith.. oni chyba zagrają jako ostatni? gwiazda wieczoru chyba nie? :P
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Iron Maiden lubią naszą publiczność, co rok koncert w Polsce.
Chyba już z 20x u nas grali, jak nie więcej ;)

...a z ogłoszeń mniejszego kalibru - na Open'erze Interpol.
Maghata
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: Maghata »

Iron Maiden 24 czerwca w Poznaniu na Stadionie przy Bułgarskiej. Dwa dni po Marsach w Rybniku zdążymy wrócić;-)
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Skillet w Łodzi.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Prestige MJM będzie kogoś ogłaszać w przyszłym tygodniu. Dali nawet małą podpowiedź wideo:
https://www.facebook.com/photo.php?v=73 ... eam_ref=10

Macie jakieś pomysły? Mi po głowie chodzi Robbie Williams, ale nie orientuję się czy grał już u nas solo? :)
EDIT:
Dobra, znalazłam informację, że grał w katowickim spodku. Tak więc nie chodzi o niego raczej.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”