Czyż to nie piękna piosenka. Fajny teledysk na youtube
Czasami dla odmiany można posłuchac dobrego instrumentalnego popu
Gośc dał mi przypomnieć o sobie podaczas tegorocznego wystepu w Spocie. stare czasy hehe
An angel's smile is what you sell
You promise me heaven, then put me through hell
Chains of love got a hold on me
When passion's a prison, you can't break free
Tak sobie czytam ten temat i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jest głupi... Szczególnie po postowaniu Skrzatki i Nati.... nie żebym bronił pisać czy coś, tylko na cholerę pisać tutaj co godzinę posty? Pisało się tutaj raz na kilka dni, a teraz to ludziska całe playlisty piszą...:/
Rattie poczęści ma rację, ale jak komuś się nudzi to i pisze co godzine
An angel's smile is what you sell
You promise me heaven, then put me through hell
Chains of love got a hold on me
When passion's a prison, you can't break free
Z jednej strony w niczym to nie przeszkadza, a z drugiej kazdy nowicjusz może sobie tu pisać i podnosić liczbę handzików pod avatorem .
Ten temat jest cały czas na "wierzchu". Trzeba by jakąś chryje wywołać
nie chodzi przedewszystkim o nabijanie postów, po prostu wydaje mi się, że tutaj powinno sie napisać raz na jakis czas, a nie co chwila walic postami co to teraz u kogoś nie leci. Mi też się nieraz nudzi przed kompem i jakbym miał wtedy pisać co mi na głosnikach leci to na liczniku bym już chyba ze 2 tysiące postów nabił
apropo bluws'a ... Aerosmith - "Road Runer", albo "Never Loved A Girl" i pare innych. Z resztą cały album Honkin' on Bobo.
Porządne bluesowe granie z niezłym kopem jak na Aerosmith przystało Po latach królowania w MTV prawdziwy powrót do korzeni i prawdziwe granie
Moim zdaniem, nie chodzi o pisanie tutaj rzadziej, ale pisanie w jakims konkretniejszym celu. Mam na mysli to, zeby swoj post zrobic troche bardziej ciekawy niz tylko tytut i wykonawca tj. dopisac swoje zdanie na temat piosenki, solowki, wokalu itd... zeby jakis pozytek z tego byl, a nie tylko wylanie z siebie suchych faktow... bo do takiego czegos sluza skrypty ktore mozna umiescic w podpisie...