Wymarzone koncerty ;)
Moderator: Mod's Team
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A ja zamiast sie obawiać
stawię czoła niebespieczeństwu 
Jade na koncert i się okaże czy bedzie wielka euforia czy wielki zawód... chociaż bardziej spodziewam sie tego pierwszego... zawsze jak spełnia się jakieś marzenie... to człowiek wszystko lepiej odbiera. A ja zdaje sobie sprawę z tego, ze nie grają tak jak kiedyś... że koncerty już nie tak żywiołowe... ale to i tak BEDZIE KONCERT MOJEJ UKOCHANEJ KAPELI
:mrgreen:
Jade na koncert i się okaże czy bedzie wielka euforia czy wielki zawód... chociaż bardziej spodziewam sie tego pierwszego... zawsze jak spełnia się jakieś marzenie... to człowiek wszystko lepiej odbiera. A ja zdaje sobie sprawę z tego, ze nie grają tak jak kiedyś... że koncerty już nie tak żywiołowe... ale to i tak BEDZIE KONCERT MOJEJ UKOCHANEJ KAPELI

-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
to udanego koncertu zycze :!: super spelnisz sowje marzenie moje tez bylo ..ale wiesz takie jak lata 80"s koncert a to juz nie wroci a moze sie mysle :?: moze znow wroca te lata oby
Przywies jakies trofea z koncertu
ja bym chiala chociaz raz sie obudzic na widowni w 1988 roku i byc na ich koncercie pod scena z aparatem i sie kapitalnie bawic..

Przywies jakies trofea z koncertu
ja bym chiala chociaz raz sie obudzic na widowni w 1988 roku i byc na ich koncercie pod scena z aparatem i sie kapitalnie bawic..

- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
o to , to raczej ciezko bedzie... no chyba, że wyrwe jezyk jakiejś nadmiernie wrzeszczącej babie... co mi bedzie do ucha :evil: (te napalone fankiRokitka pisze:Przywies jakies trofea z koncertu![]()

a kto by nie chciał.... ja bym chciała .. i to bardzo... WECHIKÓ? CZASU...TO BY?BY CUD!! 8)Rokitka pisze:ja bym chiala chociaz raz sie obudzic na widowni w 1988 roku i byc na ich koncercie pod scena z aparatem i sie kapitalnie bawic..
Ja niestety z trybuny... to tylko takie tycie ""mróweczki" zobacze :| no jeszcze telebimy pozostają.... ale dobre i to... jak na "mój pierwszy raz"
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
o to , to raczej ciezko bedzie... no chyba, że wyrwe jezyk jakiejś nadmiernie wrzeszczącej babie... co mi bedzie do ucha :evil: (te napalone fankiKasiunia pisze:Rokitka pisze:Przywies jakies trofea z koncertu![]()

prawde mowic chodzilo mi o jakies plakaty ,przypinki i branzoletki na reke teraz czesto sie dostaje na koncertach.. nie wiedzilam ze ty taka brutalna i nie mila dla fanow kurde trzeba sie bac .napewno z toba nie pojade na koncert
oj tylko wiesz na koncercie co druga bedzie sie drzec to co zrobisz :?: a ty sama zapewne tez bedziesz sie drzec i wzdychac
Wazne ze pojedziesz na koncert i pozyjesz z tymi ludzmi i poczujesz magie .
- CRUSHynka
- Junior Admin
-
Keep The Faith
Ja bym się nie obawiała - co innego oglądać koncerty na czterech literach we własnym domu, a co innego być na którymś faktycznie - nie ma wtedy czasu na analizę, za to jest okazja do małego szaleństwa ^-^.
Oprócz BJ, to zapewne Gunsi w starym składzie, zakładając, że koncert odbędzie się tak, jak powinien, z kompletnym zespołem na scenie i bez bijatyk pod sceną :mrgreen:
Chętnie obejrzałabym też Velvet Revolver - "już był w ogródku, już witał się z gąską..." :/. Ech, może inną razą. Byle tylko (czcze pragenienie) Scott się nie rozbierał, bo na żywo mogłabym tego nie przeżyć XD.
Oprócz BJ, to zapewne Gunsi w starym składzie, zakładając, że koncert odbędzie się tak, jak powinien, z kompletnym zespołem na scenie i bez bijatyk pod sceną :mrgreen:
Chętnie obejrzałabym też Velvet Revolver - "już był w ogródku, już witał się z gąską..." :/. Ech, może inną razą. Byle tylko (czcze pragenienie) Scott się nie rozbierał, bo na żywo mogłabym tego nie przeżyć XD.
Proszę państwa, oto pyza
:
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
26 sierpnia w krakowskim klubie Studio wystąpi Steven Wilson z zespołem no-man... Będzie cudnie, nie mogę się doczekać. Bilety 110 zł na rockserwis.pl i eventimie.
Muzyka rockowo-jazzująca, klimat kołysankowy... Bardzo przyjemne, ciepłe piosenki z poruszającym głosem wokalisty - Tima Bownessa. Gorąco polecam wszystkim fanom.
Muzyka rockowo-jazzująca, klimat kołysankowy... Bardzo przyjemne, ciepłe piosenki z poruszającym głosem wokalisty - Tima Bownessa. Gorąco polecam wszystkim fanom.