Sobol, Rattie - to badzcie tacy uprzejmi i dajcie linka do radyjka, ja tez chetnie poslucham
Czego własnie słuchacie?
Moderator: Mod's Team
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Ależ proszę bardzo, czynię to z rozkoszą
:
http://stations.loudcity.com/90/
Właśnie leci Van Halen "Poundcake"
.
I CAN'T STOP ROCKIN' 8)
http://stations.loudcity.com/90/
Właśnie leci Van Halen "Poundcake"
I CAN'T STOP ROCKIN' 8)
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Te radyjko wymiata... rzadzi i wymiata... naprawe godne uwagi
Szkoda tylko, ze musze zagladac na strone zeby zobaczyc co teraz leci bo moj VLC niestety nie pokazuje tytulow, ale coz... Dla mnie rewelacja, szkoda ze w pracy mile panie nie moga puscic tego zamiast Zetki... ehhh, no coz jestem skazany na kilkugodzinne sluchanie Paris i Shakiry :evil:
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Zarejestruj się. Nic to nie kosztuje, a jak klikniesz na stronie głównej na zdjęcie płytki w dziale 'Now Playing' to otworzy ci się małe okienko z tytułami ostatnio załączonych kawałków, automatycznie odświeżającym się działem 'Now Playing' przy zmianie kawałka oraz informacje o 3 zbliżających sie kapelach. Ja się loguję na stronę odpalam to okienko w tle i jest fajnie. Nie przeszkadza a jest bardzo przydatne i poręczne
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Dzieki, piwo dla CiebieRattie pisze:Zarejestruj się. Nic to nie kosztuje, a jak klikniesz na stronie głównej na zdjęcie płytki w dziale 'Now Playing' to otworzy ci się małe okienko z tytułami ostatnio załączonych kawałków, automatycznie odświeżającym się działem 'Now Playing' przy zmianie kawałka oraz informacje o 3 zbliżających sie kapelach. Ja się loguję na stronę odpalam to okienko w tle i jest fajnie. Nie przeszkadza a jest bardzo przydatne i poręczne
BTW poki co slucham TD, bo sie zdenerwowalem... (choc to zdecydowanie za slabe slowo na okreslenie tego stanu)
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Heh ja tam nie moge słuchac radia internetowego. Musze miec władze i przełączać w każdej chwili kiedy tylko chce.
Przykład: włąnczam i leci wstęp (swoja drogą identyczny jak King Of The Mountain) i sobie myśle zaraz zaczną "I King The Mountain" a tu się powtarza ten wstep i tak wkółko chce przewinąc, ale to przeciez radio
Ja tam wole połączenia Ktoś Poleca Muzyke -> Donkey -> Winamp -> ew. Przewinąc shit
A czego słucham ?
Gdzies się przytrafiła piosenka "Punkt G" zespołu Blenders. Kolesie mają niepokolei w głowie. Zawsze mają przegięte tematy piosenek "Owca" czy "Ciagnik".
Czasem lubie sobie włączyć taki kiczowaty (ale śmieszny) przerywnik między Hard Rock aleluja, Rock Is My God, My Mother Love RNR, Rock Is Everywhere, Blame It On Love Of RNR itp (tytuły przypadkowe)
A jak już się za bardzo rozluźniłem trza się przywrócić do porzadku i włanczam coś innego (Rockowego)
Cała płytka Europe - The Best Of
Przykład: włąnczam i leci wstęp (swoja drogą identyczny jak King Of The Mountain) i sobie myśle zaraz zaczną "I King The Mountain" a tu się powtarza ten wstep i tak wkółko chce przewinąc, ale to przeciez radio
Ja tam wole połączenia Ktoś Poleca Muzyke -> Donkey -> Winamp -> ew. Przewinąc shit
A czego słucham ?
Gdzies się przytrafiła piosenka "Punkt G" zespołu Blenders. Kolesie mają niepokolei w głowie. Zawsze mają przegięte tematy piosenek "Owca" czy "Ciagnik".
Czasem lubie sobie włączyć taki kiczowaty (ale śmieszny) przerywnik między Hard Rock aleluja, Rock Is My God, My Mother Love RNR, Rock Is Everywhere, Blame It On Love Of RNR itp (tytuły przypadkowe)
A jak już się za bardzo rozluźniłem trza się przywrócić do porzadku i włanczam coś innego (Rockowego)
Cała płytka Europe - The Best Of
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....