Cześć

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
madzik_78
It's My Life
It's My Life

Cześć

Post autor: madzik_78 »

Cześć Wam, zaglądam tu już jakiś czas, troszkę też już się powpisywałam, ale jak do tej pory się nie przedstawiłam, mam na imię Marzena, jestem z Gdyni, mój rocznik zawarty jest w moim nicku :] , więc można by sądzić że poniekąd wychowałam się na muzyce Bon Jovi, ale nie do końca. Utwory znałam na tyle, ile były słyszalne w tv, czy też w radio, owszem podobały mi się, ale nigdy nie zgłębiałam tematu związanego z twórczością BJ. Jako nastolatka miałam etap "jarania się" Michaelem Jacksonem, ale niestety nie było mi dane być na Jego koncercie w Warszawie.
To, że trafiłam na koncert BJ w Gdańsku było konsekwencją moich perypetii zdrowotnych, które nastąpiły w ubiegłym roku, po okresie rekonwalscencji, poprostu marzyła mi się jakaś odskocznia. Widziałam jakiś spot promujący że ów takowy koncert się odbędzie, więc jak wróciłam do pracy, od niechcenia rzuciłam hasło "czy się ktoś może wybiera na koncert BJ" i okazało się, że moja szefowa idzie z kuzynką, więc się do nich podpiełam, a jak kupowałam bilet, to się okazało że w sektorze w którym ONE miały miejsca, było tylko 1 miejsce wolne i to w tym samym rzędzie :) Z pewnością gdyby koncert odbył się w innym mieście to bym go nie zaliczyła, bo na urlop nie było szans.
Po 19stym czerwca żyję w jakieś innej rzeczywistości, i na dobrą sprawę dopiero teraz zapoznaje się z twórczością BJ, powoli osłuchuję się z kolejnymi płytami, niekoniecznie w porządku chronologicznym, ponieważ zaczęłam od WAN, potem These Days, a w tym tygodniu zdzieram NEW JERSEY oraz solową Jona Blaze of Glory , kupiłam sobie na dobry początek Greatest Hits, ale już w dniu zakupu koleżanka mi ją zakosiła i dopiero będę mogła się nią nacieszyć.
W moim przypadku wydarzenie jakim był koncert okazał się być najlepszą terapią psychologiczną jaka mogła mi się przytrafić, może trochę to górnolotne, co piszę, ale tak czuję.
Aha, i chyba rośnie Nam kolejne pokolenie fanów BJ, jak oglądałam fragmenty koncertu na komputerze z moją 11-letnią siostrzenicą, to się patrzyła w monitor zachwycona, i obiecałam Jej, że na kolejny koncert jak się odbędzią to Ją zabiorę :)

Ufff... troszkę się rozpisałam, a na koniec proszę o łagodny zestaw pytań, bo póki co się wdrażam w temat ;), pozdrawiam Wszystkich
madzia
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Witamy Madzik :))

Łagodny zestaw pytań, hmm... tak z ciekawości...
Jak oceniasz płytę What About Now w porównaniu z albumem These Days?

Dobrej zabawy na forum! :cfaniak:
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Hej! witaj na forum :) Jak to miło widzieć, ze przybywa fanów BJ po koncercie ! :D Jestem pod wrażeniem :) Baw sie dobrze :)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
usunięty użytkownik 4858

Re: Cześć

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

madzik_78 pisze: proszę o łagodny zestaw pytań, bo póki co się wdrażam w temat ;), pozdrawiam Wszystkich
madzik_78 pisze:w tym tygodniu zdzieram NEW JERSEY
ma szansę znaleźć się w opisie "ulubiona płyta"?

P.S. Siemanko :)
Awatar użytkownika
Domii
It's My Life
It's My Life

Post autor: Domii »

Oooo Gdynia :D witamy, witamy
I'm a devil on the run
A six gun lover
A candle in the wind
Awatar użytkownika
madzik_78
It's My Life
It's My Life

Ad. Damned - hmmm.... porównanie płyty TD, a WAN, w tej chwili, jakby ktoś kazał mi którąś z nich wybrać, że mogę zostawić sobie jedną to wybrałabym WAN, jakoś więcej utworów mi w duszy gra z tej płyty, z TD, oczywiście tytułowa piosenka, jak również TALS..., z WAN, najbardziej przypadła mi do ucha Beautiful World z taką optymistyczną nutą, a do piosenki Tchick as Thieves przekonałam się dopiero bo obejrzeniu wykonania koncertowego ;] ...

Ad. Tomker - myślę, że ulubiona płyta pojawi się jak się zapoznam z wszystkimi :P
.. w tej chwili wpisałabym "Blaze of Glory", tylko nie wiem czy tą można zaliczyć, ponieważ to solowa Jona a nie zespołu???
madzia
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Madzik, mam jeszcze jedno pytanie... przedstawiłaś się jako Marzena, a w podpisie oraz nicku występujesz jako Madzia. Czy to coś w rodzaju pseudonimu? ;)
Awatar użytkownika
madzik_78
It's My Life
It's My Life

Marzena mam w dowodzie, a rodzina i przyjaciele zwą mnie od najmłodszych lat "Madzia", ot takie tam .. ;]
madzia
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Forum to też sama rodzina i przyjaciele, także witamy Madzik raz jeszcze :cfaniak: ;)
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

Siemano madzik_78 :)
Jeszcze jedno pytanie, Alec czy Hugh? ;)
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
madzik_78
It's My Life
It's My Life

...echhh.... a już miałam nadzieję, że to pytanie mnie omniie :P ; widzę to tak: Alec to taki "syn marnotrawny" rodziny BJ , a Hugh, został niejako przysposobiony do "rodziny zastepczej" , takowa analogia mi się nasunęła, grania ICH nie będę oceniać.. oczywiście mój wybór to ALEC :D
madzia
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

Witaj!!! :)
Polecam temacik:
http://www.bonjovi.pl/forum/topics1/30- ... htm#109770
prowadzony tak fantastycznie, że sama się dziwie ilu rzeczy jeszcze nie wiem mimo tylu lat słuchania...
:P
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

madzik_78 pisze:oczywiście mój wybór to ALEC :D
:brawo:
witam na forum :cfaniak:
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
madzik_78
It's My Life
It's My Life

:brawo: witam na forum :cfaniak:

...dzięki :jupi:
Ostatnio zmieniony 7 października 2013, o 20:39 przez madzik_78, łącznie zmieniany 1 raz.
madzia
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Witamy na forum :) Życzę miłego pobytu!
19.06.2013 - Gdańsk