Cześć wszystkim!
Hmm, od czego tu zacząć...Mam na imię Kuba, lat prawie 33, żonaty i dzieciaty (córka 3,5 roku i druga córka w drodze

) Bon Jovi słucham od 1992 roku więc już trochę czasu jest. Ich muzyka jest niewątpliwie moją największą pasją i nie wyobrażam sobie bez niej życia. Na gitarze też trochę pogrywam. Moją ulubioną płytą i piosenką jest Keep The Faith i generalnie lata 90, co nie znaczy, że przekreślam ich nowe płyty bo The Circle wg mnie ustępuje tylko Keep the Faith i These Days. Dane mi było widzieć BJ na żywo 6 razy + koncert Richiego w Berlinie. Zapraszam na mój kanał YT, gdzie można obejrzeć masę moich filmików z tych koncertów, na których byłem osobiście (link w podpisie). Na trasie BWC pojawię się w Sztokholmie i Tampere a wisienką na torcie będzie koncert w moim ukochanym rodzinnym Gdańsku, czyli spełnienie największego z marzeń. Całe życie wierzyłem, że ten moment nadejdzie i udało się. Lepiej późno niż wcale
Forum śledzę mniej lub bardziej chyba od początku jego istnienia. Chyba nawet kiedyś zakładałem konto wieki temu ale potem pogubiłem hasła i nigdy nie miałem okazji się tu udzielać. Mimo wszystko część z Was kojarzę po ksywach

I już od dłuższego czasu zbieram się, żeby się znowu przyłączyć ale zawsze coś wypadało. Za to od 2009 jestem na Jovi Talk i tam od czasu do czasu włączam się do dyskusji. Kilka osób z tego forum już w między czasie poznałem mailowo (właśnie dzięki JT) ale mam nadzieję, że poznam dużo więcej do koncertu w Gdańsku. Z racji, że codzienne życie zabiera mi większość doby (praca/dom) nie będę pewnie miał zbyt dużo czasu na regularne pisanie, ale w miarę możliwości dodam trzy słowa od siebie. Chociaż z drugiej strony Ci co mnie kojarzą z JT wiedzą, że raczej mam tendencje do długiego pisania i mega esejów niż krótkich postów, za co z góry przepraszam

No i w końcu będę mógł pisać po polsku
Koncert w Gdańsku będzie dla nas wszystkich mega wydarzeniem, bez dwóch zdań. Ja ze swojej strony postaram się namówić jak najwięcej osób zza granicy na przyjazd. Na JT założyłem temat dot. gdańskiego koncertu i tam dodaję w miarę możliwości różne informacje na ten temat. Dodam, że już kilka osób potwierdziło swój przyjazd więc szykuje się międzynarodowy zlot fanów BJ w Gdańsku.
A tu mam nadzieję poznać jak najwięcej z Was, żebyśmy 19.06 razem dali mega czadu na PGE Arena. A że jak wspomniałem jestem z Gdańska, postaram się też ze strony organizacyjnej pomóc jak najwięcej, żeby ten dzień został i nam i zespołowi w pamięci na długie lata.
Miało być krótko a wyszło jak zawsze

W każdym razie, witam wszystkich, do napisania tutaj i do zobaczenie w Gdańsku
Kuba