Hej wszystkim;)

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
piopio
It's My Life
It's My Life

Hej wszystkim;)

Post autor: piopio »

Jest to wątek dla nowych forumowiczów, więc i tu się wpiszę :D
Wybaczcie, że dopiero po przeszło miesiącu od zalogowania się, ale dopiero teraz mam więcej czasu i tak podczas ogarniania nieczytanych postów trafiłem na wen wątek.

Kilka słów o mnie.
Moja przygoda z BJ zaczęła się coś koło 2000 roku ale tak bardziej zagłębiłem się w ich twórczość podczas nauki (a raczej próby nauki) do każdej sesji (może też z tego powodu zaliczyłem chyba wszystkie możliwe kampanie wrześniowe i lutowe) :PPP Co do ulubionych albumów to z pewnością HAND, ale z dużym sentymentem sięgam też po inne. Jeśli chodzi o koncerty to byłem dotychczas tylko teraz w Dreźnie i bardzo mi się spodobało (ehh i to w samym środku sesji :cfaniak: )

Prywatnie to mam 23 lata, studiuję budownictwo na PG i mieszkam w Sopocie (tak to jest właśnie to miasto z najdłuższym drewnianym 'pomostem' w Europie), więc jakby ktoś był przejazdem lub na dłużej, to dawać znać :D

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do zobaczenia :))
EVENo

Post autor: EVENo »

piopio pisze:Wybaczcie, że dopiero po przeszło miesiącu od zalogowania się
Ja zrobiłem temat powitalny cztery lata od pierwszego posta, więc wybaczam :P I oczywiście witam.
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Witam, miłej zabawy :))
Ja zrobiłem temat powitalny cztery lata od pierwszego posta
EVENo jesteś nie do pobicia :D
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

A no witaj. ;)
Awatar użytkownika
Xander
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Xander »

piopio, Witaj na forum. :))
witektok

Post autor: witektok »

..
Ostatnio zmieniony 3 lipca 2013, o 07:48 przez witektok, łącznie zmieniany 1 raz.
piopio
It's My Life
It's My Life

EVENo pisze:Ja zrobiłem temat powitalny cztery lata od pierwszego posta
No faktycznie, trudno będzie komukolwiek Ciebie pobić...
witektok pisze:Prywatnie tez po maturze planuje składać papiery na PG :D i budownictwo tez jest niewykluczone chociaż ja raczej obstawiam na geodezję i kartografię.
Zastanów się 3x zanim pójdziesz na PG, bo łatwo nie jest szczególnie na tym wydziale, ale zdecydowanie warto :P

Miesiąc mnie nie było a już setki nieczytanych postów. Ehh czas nadrobić zaległości :D
Dziękuję wszystkim za powitanie, mam nadzieję że jeszcze uda nam się przeżyć wspólnie ostatni koncert tej trasy. Dlaczego wszystko co dobre musi się tak szybko kończyć :beksa:
witektok

..
Ostatnio zmieniony 3 lipca 2013, o 07:48 przez witektok, łącznie zmieniany 1 raz.
piopio
It's My Life
It's My Life

no właśnie są wakacje i cieszmy się nimi ;]
Oj na pewno uda Ci się dostać na ciekawy i przyszłościowy kierunek, który będzie Tobie odpowiadał, tylko więcej wiary w siebie :P Powiem Ci że sam w deklaracji zaznaczyłem z 10 kierunków na PG ale budownictwo jako 1 i tak jak chciałem to się dostałem, chociaż maturę z matmy położyłem równo (ale ciut więcej niż 30% ;) ), ja to jednak to mam szczęście :D bo grunt to KTF
witektok

..
Ostatnio zmieniony 3 lipca 2013, o 07:49 przez witektok, łącznie zmieniany 1 raz.
piopio
It's My Life
It's My Life

matma rozszerzenie, fiza podstawa, ang rozszerzenie i polak podstawa.
Na liście przyjętych na studia zamykałem listę (chyba 501 na 510) ale jako jeden z nielicznych (ok 1/4) dotrwałem do końca na czysto :P
Tak na czysto bez długów z poprzednich sem to było może z 60 osób
witektok

..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poznajmy się!”