Yossarian, przez szkołę jesteś nie na bieżąco - Kikusia zdążyła już mnie rzucić, teraz kręci z BartkiemYossarian pisze:jasne Tomker, poczułeś konkurencję i zazdrość, przeczytawszy Twoje dialogi z Kikusią, nie mam żadnych wątpliwości...

Moderator: Mod's Team
mówiłem, że zarywacz! Ej dobre metody...Fromasz1899 pisze:jak już pisałem wcześniej lubię mieć dużo ruchu ;DTomker pisze: bez przesady, ja miałem Cię za udającego "faceta po przejściach" zarywacza, który podrywa laski na tekst o długich spacerach![]()
![]()
A tak, na serio to dawno nikt nie był tak miło przywitany, więc chyba jesteś w drużynie![]()
Wszyscy mamy nadzieję, że Yossarianin jeden dzień w roku będzie miły i że będzie to w dzień koncertu!Yana pisze:Yossarian, Ty jesteś taką wredotą na co dzień czy tylko tu na forum pozujesz?
Yana pisze:Yossarian, Ty jesteś taką wredotą na co dzień czy tylko tu na forum pozujesz?
A co wiek ma tu do rzeczy?Yossarian pisze:haha, nie wiem, może kiedyś się przekonasz.Yana pisze:Yossarian, Ty jesteś taką wredotą na co dzień czy tylko tu na forum pozujesz?
To Kikusia jest wredotą, bo rzuciła Tomkera
i nie wiem, czy możesz mówić, czy jestem bezczelny czy nie, bo może jestem starszy