Witam! :)
Moderator: Mod's Team
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Keep The Faith
- Kontakt:
Witam! :)
Po dłuższym śledzeniu forum pokusiłam się o zarejestrowania. Nazywam się Justyna i moja przygoda z muzyką z lat 70/80/90 rozpoczęła się pod koniec podstawówki i tak ciągnie się do czasu, gdy za rok piszę maturę.
Od ponad roku (co prawda nie długo) zagłębiam się w zespół Bon Jovi i taki bakcyl mi pozostał. Poza muzyką siedzę trochę w kynologii czy agility. Ale nie będę już przedłużać. 
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Dziękuje za miłe przywitanie
W niektórych przypadkach chyba nic się nie zmieniło ;D
A na koncert się wybieram.
misstwisted pisze:Jak to szybko leci! Jeszcze tak niedawno rocznik '95 to były takie nieogarnięte smarki błąkające się po korytarzu Zespołu Szkół, do którego uczęszczałamCollie pisze:i tak ciągnie się do czasu, gdy za rok piszę maturę![]()
W niektórych przypadkach chyba nic się nie zmieniło ;D
A na koncert się wybieram.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- myszorkowa
- Keep The Faith
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Cześć
Rocznik '95 zaszczyt spotkał, miło
Niestety mam wrażenia, że jeszcze pokolenie urodzone przed 2000 rokiem wyrośnie na pewnych wartościach, nie tylko muzycznych, pomijając wyjątki. Słysząc dzisiaj od 11-latki, że "Hannah to prawdziwy rock" nie wiem czy to nie pora rozpaczać nad dorastającym społeczeństwem
Rocznik '95 zaszczyt spotkał, miło
Niestety mam wrażenia, że jeszcze pokolenie urodzone przed 2000 rokiem wyrośnie na pewnych wartościach, nie tylko muzycznych, pomijając wyjątki. Słysząc dzisiaj od 11-latki, że "Hannah to prawdziwy rock" nie wiem czy to nie pora rozpaczać nad dorastającym społeczeństwem
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
Nie pojmuję takiego gadania. A co ma gadać 11latka, która nie zna życia? Jakby jej rodzice puszczali Slayera, Megadeth czy Judas Priest, to by było gadanie, co to za rodzice, że dzieci będą wychowane na satanistów i będą jadły koty.Collie pisze:Rocznik '95 zaszczyt spotkał, miło
Tak nawijacie o młodszych rocznikach, to pomyślcie, że starsze mają identyczne zdanie o waszych.
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
W każdym roczniku zdarzają się różne osoby. Zdaję sobie sprawę i nie neguję tego 
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Szczerze? Ja w podstawówce i początku gimnazjum też słuchałam tego, co było akurat modne (B. Spears i Spice Girls głównieMkwiatek93 pisze:Risting, nie bierz tego do siebie, jak widać nie każdy z młodszych roczników słucha shituAle niestety większość...

-
- Little Bit Of Soul