Hej! Witam wszystkich obecnych i nieobecnych i Tych co wrócili
To ja też napiszę coś o mnie. Mam na imię Bożena, mam 42 lata i na forum jestem od sierpnia 2011r. Jednak forum odwiedzałam regularnie przez 5 lat. Wcześniej po prostu zajmowałam się wychowaniem dzieci i nie miałam czasu na komputer. Żałuję jednak, że wcześniej do Was nie dołączyłam. Tak szczerze Wam powiem, że myślałam, że jestem „za stara”, bo chyba wszyscy są młodsi ode mnie a nawet bardzo młodzi. Teraz cieszę się, że jestem razem z Wami, z fanami, którzy równie mocno pokochali BJ jak ja. Myślę, że jakoś tam zaakceptowaliście mnie. Czasem napiszę coś mądrego, a czasem coś głupiego, ale odkąd zarejestrowałam się, to czuję się jak w jakiejś rodzinie, którą łączy szczególna więź w postaci miłości do BJ. Bon Jovi słucham od 1984r. Jako 14-latka zaczęłam tak naprawdę interesować się muzyką. Cotygodniowa Lista Przebojów Pr. III Marka Niedźwieckiego otworzyła mi szeroko drzwi do poznania i pokochania BJ. Z biegiem lat coraz bardziej poznawałam Nasz zespół, który stał się nieodłączną częścią mojego życia.
A forum traktuję jak codzienny obowiązek. Gdy wracam z pracy (w pracy nie ma szans), coś tam robię i włączam stronę startową ALWAYS i czytam co też tam się wydarzyło w naszym „ Bonjoviznowym” świecie. Coś tam poczytam, zamieszczę, napiszę i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Podziwiam Was za wiedzę i jak pięknie potraficie pisać o muzyce, o chłopakach itd. Tak więc życzę wszystkim, aby to forum istniało baaaaaaaaaardzo długo i jeszcze dłużej i żeby nadal tętniło w nim takie życie jak dotychczas

!
Ps. Nie daj Boże, gdyby coś się stało i nie było naszego forum, to co ja będę robić na starość ha, ha, ha

!