Tak z innej beczki, to interesuję się muzyką, nie ukrywam, że zespołem number one są dla mnie Wilki, lubię jeszcze Irę, poza muzą, to piłka nożna. Mieszkam w takiej nudnej dziurze, niedaleko Warszawy i mam nadzieję, że wkrótce będę znała tu wszystkich
hejka
Moderator: Mod's Team
hejka
Cześć!!! Jak się domyślacie, jestem tu nowa, ale mam nadzieję, szybko się tu zaklimatyzuję 8) , Bon Jovi to jeden z moich ulubionych zespołów, ostatnio mam na jego punkcie obsesję, w odtwarzaczu non stop króluje Bon Jovi, pewnie stąd rejestracja na tym forum
Bon Jovi słucham w zasadzie od bardzo dawna, jak byłam mała, to już za nimi przepadałam, ale znałam mało utworów, ostatnio dotarłam do całej dyskografii i jestem oczarowana, tak bardzo chciałabym na ich koncert!!!
Tak z innej beczki, to interesuję się muzyką, nie ukrywam, że zespołem number one są dla mnie Wilki, lubię jeszcze Irę, poza muzą, to piłka nożna. Mieszkam w takiej nudnej dziurze, niedaleko Warszawy i mam nadzieję, że wkrótce będę znała tu wszystkich
8)
I'm gonna live my life everyday
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Witam nie mniej gorąco niż moje poprzedniczki, życzę miłego postowania, mało spięć z innymi forumowiczami i poznania wielu wspaniałych ludzi :mrgreen: . Obsesję na punktach różnych faktycznie ma tu niejeden
. Zapewne jeśli szybko się tu zaaklimatyzujesz, to poznasz i nasze nałogi
.
Agata-nie myślałaś o zmianie nicka na Agata The First :mrgreen: ?

Agata-nie myślałaś o zmianie nicka na Agata The First :mrgreen: ?
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Witam i życzę miłego i długiego pobytu 
A z Wilkami mam bardzo miłe wspomnienia z lat młodszych - i wciąż bardzo lubię ich pierwsze płyty
A z Wilkami mam bardzo miłe wspomnienia z lat młodszych - i wciąż bardzo lubię ich pierwsze płyty
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Taaa, stare było spore :mrgreen: . Ale to też jest niczego sobie, jeśli o rozmiar chodzi-wszak im więcej tematów, tym ciekawiejAgata BJ pisze:To i tak chyba małe forum w porównaniu ze starymTo działa dopiero od września chyba. Ale fakt, szybko urosło :mrgreen:
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Re: hejka
Pozdrawiam i zycze milej zabawyewela pisze:Mieszkam w takiej nudnej dziurze, niedaleko Warszawy i mam nadzieję, że wkrótce będę znała tu wszystkich8)
A w jakiej to malej dziurze pod Wawa mieszkasz? Urodzilem sie w Wawie i mieszkalem 12 lat wlasnie w takiej malej dziurze niedaleko stolicy
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
Re: hejka
No jezeli 80 km to dla Ciebie niedaleko Warszawy to moze moja miejscowosc polozona 120 km od niej to tez blisko stolicy :?:ewela pisze:Mieszkam w takiej nudnej dziurze, niedaleko Warszawy
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Witam. Mam nadzieje, że zagościsz tu na dłużej 
Jeśli chcesz możesz pokazać nam jak wyglądasz, albo zobaczyć, jak niektórzy z tego forum wyglądają.
http://bonjovi.pl/forum/viewtopic.php?t=227&start=45
Jeśli chcesz możesz pokazać nam jak wyglądasz, albo zobaczyć, jak niektórzy z tego forum wyglądają.
http://bonjovi.pl/forum/viewtopic.php?t=227&start=45