Jestem Kasia. Na stronę i forum trafiłam dzięki informacji o Zlocie Fanów BonJovi we Wrocławiu, gdzie mieszkam. Nie zdążyłam jeszcze za wiele poczytać, przedstawić się wypada
Bon Jovi zaczęłam słuchać jak miałam jakieś 6 lat, oczywiście usłyszałam Living On a Prayer w radiu i porwało mnie. Jak miałam 7 lat, rodzice kupili mi na Mikołaja kasetę "New Jersey" i jak do tej pory to mój najlepszy prezent mikołajkowy ever! Od tamtej pory jestem fanką. Nigdy nie byłam typem fanki z plakatami nad łóżkiem i w zasadzie dłuuugo nie interesowało mnie nic poza ich muzyką. Dorosłam, czasy się nieco zmieniły i dostęp do informacji też... jako fanka zaczęłam się interesować tym co "chłopaki" robią. Jestem zachwycona inicjatywą JBJ Soul Kitchen i kibicuję JBJ Soul Foundation.
Niestety nie udało mi się być na koncercie w Gdyni, taki los mamy 3latka, a i okoliczności akurat niestety nie sprzyjały.
Postanowienia noworoczne są różne, moje to: pojechać na koncert BonJovi jeśli w tym roku będą grali gdzieś w Europie
Do tej pory nie znalazłam wokół siebie nikogo, kto by tak lubił BonJovi jak ja, byłam w tym osamotniona. Ostatnio jednak odkryłam, że koleżanka z byłej pracy była w Gdyni. Bardzo mnie to cieszy, wybieramy się na Zlot w maju
Fajnie, że Jesteście...
uuaaa, ale sie rozpisałam, pewnie dlatego, że z braku czasu nie wiem kiedy znów się dorwę do klawiatury