Show yourselves :)

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

a może to była freudowska pomyłka? Niektórzy przecież twierdzili, że BJ bez Sambory to Jon Bon Jovi & Friends :D ;)

joanna034 - pewnie, że wybaczę ;) Napisałaś przecież, że lubisz BJ od niedawna, więc z mojej strony możesz liczyć nawet na tydzień ;) wyrozumiałości

co do wyboru Aleca, zaskoczyłaś mnie motywacją wyboru, bardzo oryginalnie :D

Pozdrawiam i powodzenia na Forum!
joanna034
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: joanna034 »

bo powiem tak dla mnie każdy koniarz/koniara to swój człowiek. my koniarze zawsze się dogadamy :P a tak poważnie dzięki za wyrozumiałość Tomker mam nadzieje że choć troszke nadrobie zaległości choć będzie ciężko-brak interrnetu w domu , no i właśnie dodatkowa praca w stajni. ale 24 wyjeżdżam sobie na trzy dni(oczywiście do miejsca gdzie też są konie) to sobie odpoczne. Pozdrawiam cieplutko
joanna:-)
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD

Post autor: 99-in-the-shade »

joanna034, witamy serdecznie na forum, a jako że to temat zawierający w założeniu nasze zdjęcia - fot-ka, fot-ka, fot-ka! ;)
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
joanna034
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

jeżeli chodzi o zdjęcie to próbowałam załadować ale nie wiem czy mi się uda. to nie jest mój komputer i moge mieć problem :(
Awatar użytkownika
Fantaghiro7
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Fantaghiro7 »

joanna034 pisze:jeżeli chodzi o zdjęcie to próbowałam załadować ale nie wiem czy mi się uda. to nie jest mój komputer i moge mieć problem :(
Witaj! ;) Spróbuj wrzucić fotkę. Jak nie możesz to uzbroimy się w cierpliwość. :))
19.06.2013r. - Gdańsk
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Albo spróbuj wrzucić na www.postimage.org. Ładnie, zgrabnie, szybko i bez reklam ;) Nie, to nie jest żadna reklama, a życiowe doświadczenie. Już dawno zrezygnowałam z imageshacka.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
joanna034
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Wiecie moja koleżanka jest w szoku bo dziś nie puściłam ani jednej piosenki BJ w pracy ostatnio troszke dałam jej pokaz świetnej muzyki jaką to jest właśnie BJ całe dwanaście godzin jakie spędzam w pracy :D
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

joanna034 pisze:bo powiem tak dla mnie każdy koniarz/koniara to swój człowiek. my koniarze zawsze się dogadamy :P a tak poważnie dzięki za wyrozumiałość Tomker mam nadzieje że choć troszke nadrobie zaległości choć będzie ciężko-brak interrnetu w domu , no i właśnie dodatkowa praca w stajni. ale 24 wyjeżdżam sobie na trzy dni(oczywiście do miejsca gdzie też są konie) to sobie odpoczne. Pozdrawiam cieplutko
Koniara ? Witaj bratnia duszo ! Konie są ze mą od małego :D Oczywiście, ze wybaczymy :P
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
joanna034
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

no nie dam rady z tym zdjęciem kkombinuje jak koń pod góre i nic. nie mogę na tym komputerze instalować dodatkowego oprogramowania bo to komputer w pracy. Kama 97 dzięki za ciepłe przywitania, ba wszystkim wam dziękuje, jesteście wpaniali :comk2:
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

joanna034 pisze:nie mogę na tym komputerze instalować dodatkowego oprogramowania
Ale żeby wrzucić na serwer hostingowy w internecie żadne dodatkowe oprogramowanie nie jest potrzebne ;)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
joanna034
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

ok ja uciekam zaraz kończe zniane a że nie lubię wychodzić bez pożegnania, więc mówie do zobaczenia jutro jak mi się uda. Pozdrawiam jeszcze raz bardzo gorąco :))
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Polecam też abload.de
fin
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: fin »

Widzę, że panują w tym wątku aktualnie bliskie mojemu sercu tematy okołojeździeckie. Pozdrawiam zatem z uśmiechem wszystkich koniarzy!

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

fin pisze:Widzę, że panują w tym wątku aktualnie bliskie mojemu sercu tematy okołojeździeckie. Pozdrawiam zatem z uśmiechem wszystkich koniarzy!

Obrazek Obrazek
Jejku, extra !!! Pierwszy raz jechałam konno, jak miałam gdzieś ... ze 4 lata ? Od tamtego czasu, biegłam do każdego konia, głaskałam, klepałam, w każde wakacje obowiązkowo do stadniny i jeździłam rekreacyjnie ... szczególnie w lesie było super :) Teraz ze względu na problemy z kręgosłupem musiałam przerwać :( I nie wiadomo, czy będę mogła jeszcze kiedykolwiek jeździć. Bardzo bym chciała, ale cóż. Koło mnie jeszcze w Sopocie jest Hipodrom i kilka stadnin, czasem jak przejeżdżam tamtędy i widzę ludzi jeżdżących konno, aż mi sie chce płakać. Jeździłam jeszcze w innej stadninie, ale potem jej włascicielowi odwaliło i wprowadził jakiś dziwne zasady, które mi nie odpowiadały, więc podziękowałam. Coż, mam nadzieję, ze uda mi sie wrócić do jeżdżenia :)
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
koala555
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: koala555 »

fin super fotki :) to są konie twojej własności, czy stajni w której jeździsz :) ? Założę się, że preferujesz styl klasyczny :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poznajmy się!”