Spox Sd. Myśle jednak, że naciągnąłeś swoją interpretacje tego co się tutaj stało. Ja nie twierdze, że Jon używa za dużo tapety itp tylko twierdze, że tak się w dzisiejszych czasach robi i jest to normalne. A czy jest to złe czy dobre to pozostawiam każdemu niech myśli co chce.Fan powie: "ja uważam, że ..., ponieważ ..."
Fanatyk powie: "mylisz się, gdyż jest tak ..., a pozatym ..."
dostrzegasz różnicę?... tolerancja to akceptacja tego, że ktoś inny może mieć odrębne zdanie... i to głównie tolerancja odróżnia fana od fanatyka...
Po drugie jeśli o czymś mówie to zawsze mówie to mając na myśli "moim zdaniem". Kiedy pisze, że HAND jest lepszy od KTF mam w domysle "moim zdaniem" albo prędzej "dla mnie". Co nie świadczy o tym, że jest lepszą płytką, bo uważam, że to sprawa gustu.
Przytocz takie słowa., które świadczą że złego słoa o Jaśku nie możesz powiedzieć ? Co innego jest mówienie, że "wszystko to było już mielone setki razy i w końcu się odczepcie od niego" a co innego jest mówienie "Jaśka to Ty nie ruszaj".a tu co?.. no tak nie można złego słowa na Jaśka powiedzieć - on się musi podobać wszystkim...
Dyskusja. Na tym polega forum aby przedstawić swój sposób widzenia sytuacji. A najeźdżaniejest najprostszym sposobem do kłótni.no bo jak ktoś mówi coś złego to zaraz stara się go przekonać, że jest w błędzie
Toleruje np jak ktos mówi, że HAND jest cienki itp. Nie toleruje natomiast najeźdżania bezpodstawnego. Tzn w sumie mnie to g*** obchodzi co się komu podoba, bo mnie się ta płytka podoba i to jest najważniejsze. Moge się jednak denerwować jak ktos mówi aby zakończyli kariere bo się kompromitują. W tym przypadku czekam na każdą płytke i takie teksty mnie drażnią, bo można przestać słuchac zespołu a nie kazac im kończyć grać. Co też świadczy o braku poszanowania do artysty, który ma kupe radości ze swojego dzieła.tolerancja to akceptacja tego, że ktoś inny może mieć odrębne zdanie...
Co innego jest krytyka a co innego wgniacanie w błoto.
Ty, a nie przypadkiem ja 70% a Ty 30%, bo cos mi sie zdaje, ze Ci sie pokręciło. No ale nie chce mi sie dochodzenia robić wiec: 30% dla mnie, 30% dla ciebie, a reszta na nowe rocklumpy dla Jona
Chwila panowie. Brac te łapy bo zaczne bić. Chcecie abuy swiat się dowiedział co robiliscie na imprezie dla perwersyjnych gejówa nie lepiej 90% dla mnie i po 5% dla was?..
No to spokój. Ja biore 99% a jak Wy się podzielicie tym hednym procentem to już nie moja sprawa ;P