Filmy Jona
Moderator: Mod's Team
- bad_name62
- I Believe
- Ulubiona płyta: These Days
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Hehe, muszę sobie zrobić kolejną listę z propozycjami odwdzięczenia się przez wszystkie dziewczyny...
A tymczasem:
Gwiazdor:
sheena
harriet
margaretka
blackdot
koala555
alniac
M.J.
Fantaghiro7
Becia
bad_name62
souliahh
Row Your Boat:
margaretka
martixx
harriet
karola
jonoda
sheena
koala555
martaaa
alniac
M.J.
Fantaghiro7
Becia
AgaBonJovi
bad_name62
souliahh
A tymczasem:
Gwiazdor:
sheena
harriet
margaretka
blackdot
koala555
alniac
M.J.
Fantaghiro7
Becia
bad_name62
souliahh
Row Your Boat:
margaretka
martixx
harriet
karola
jonoda
sheena
koala555
martaaa
alniac
M.J.
Fantaghiro7
Becia
AgaBonJovi
bad_name62
souliahh
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- bad_name62
- I Believe
- Ulubiona płyta: These Days
Dzięki bardzo
Swoją drogą, oglądałam ostatnio "Księżyc i Valentino". Film mi się podobał, lubię te aktorki, a Jon sprawdza się według mnie super jako aktor.
Zaraz po tym obejrzałam "Destination Anywhere", teraz już tylko pozostają te dwa do których lista coraz dłuższa 
I've been everywhere, still I'm standing tall .. 
-
- Save a Prayer
Jakiś czas temu zrobiłam sobie 'nocny maraton z Jonem ( a co się będę rozdrabniać
) Po przeczytaniu wcześniej kilku opinii na temat aktorstwa Jaśka spodziewałam się nawet występów rodem z "Pamiętników z wakacji", ale nie było źle. Najbardziej przypadł mi do gustu w Row Your Boat, Księżyc i Valentino i The Leading Man. Cry_Wolf, cóż jaki film takie aktorstwo
, nie za bardzo lubię New Years Eve, jakieś takie sztywne to. I o ile obejrzałam nawet U-571 (fanką takiego kina nie będąc) tak sorry, ale Vampires: Los Muertos nie ruszyłam w obawie przed rychłym zgonem ze śmiechu.
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Vampires: Los Muertos oglądałam, były kiedyś na YT, nie wiem czy jeszcze jest, w wersji językowej... hiszpańskiej. I to chyba dubbingowanej, więc można domyślić się efektu, bo pamiętam, że mnie bawiło. Film zaś sam w sobie uznałabym za bardziej przygodowy, niż "nie do wiary". Jedynie nie przypadło mi do gustu zabijanie drewnianymi kołkami, a przynajmniej narzędziami, które to przypominają, i te dziwne transformacje w wampira czy co to tam ma być. Jednak żyję i mam się dobrze, a filmów typu "Zmierzch" nie oglądam, nie wiem na jakich dokładnie rytuałach się ten wampiryzm opiera, więc w tym temacie wiele wypowiadać się nie mogę
a_bad_name masz "Leading man'a" w polskiej w. językowej?
a_bad_name masz "Leading man'a" w polskiej w. językowej?
-
- Save a Prayer
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Los Muertos na pewno jest w polskiej wersji, bo jakiś rok temu oglądałam na Polsat Film
Film dosyć śmieszny, w sensie tematyki jak dla mnie, ale Jon jest bossem więc spoko, przetaczanie wampirzej krwi mocne
Dość niedawno przeleciałam całą filmografię i wg mnie najgorszą rolą świeci w U-571, w pozostałych daje radę, choć też myślę że w New Year's Eve dosyć sztuczny jest (byłam w kinie, fajnie go widzieć na meeega ekranie
). Reszta filmów zabija fabułą, choć Leading Man ma mocne zakończenie, podobnie jak Cry Wolf i Row Your Boat
Ale the best the only jest w Pucked - scena na przyjęciu powala na ziemię ze śmiechu

Dość niedawno przeleciałam całą filmografię i wg mnie najgorszą rolą świeci w U-571, w pozostałych daje radę, choć też myślę że w New Year's Eve dosyć sztuczny jest (byłam w kinie, fajnie go widzieć na meeega ekranie
Ale the best the only jest w Pucked - scena na przyjęciu powala na ziemię ze śmiechu
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day