Eeee.... więc zapewne to nie Ty pisałeś ---- 'To forum uważam, że posiada fanów a fan to osoba wielbiaca swojego idola' '
Tak Rattie Ja To Napisałem. Jest jednak róznica w zdaniach:
1.Eeee.... więc zapewne to nie Ty pisałeś ---- 'To forum uważam, że posiada fanów a fan to osoba wielbiaca swojego idola' (MOJe ZDANIE)
2.Fan to osoba, która bezgranicznie wielbi zespół? (TWOJE ZDANIE)
Jak znajdziesz róznice to się zgłoś. Jedno słowo a robi z fana fanatyka.
Nie widzisz bo nie zasługuje w wielu przypadkach. Proste?
No i widzisz SD. Jako FAN powiem, że Rattie ma po części racje. Tylko niech udowodni swoje słowa. Ja mam szacunek bo mi nic ni ezrobił a to co robią po prostu mi się podoba.
... tu jest pełno fanatyków...
A ja mówie, że jest tu pełno fanów. Znam fanatyków i jakby byli tutaj fanatycy to zwyzywaliby Ci za każde jedno słowo obrażające zespół.
Fani, bo nie są zaślepieni i potrafią spojrzeć na Bon Jovi krytycznie...
A ja własnie odkryłem, że tam jest więcej fanatyków. Z tym, że tam jest więcej fanatyków zespołów takich jak Corrs, Goo Goo dolls (spróbuj cos powiedziec złego na temat tych zespołów). No i sa tam fanatycy twórczości Bon Jovi do 2000 roku. Spróbuj skonfrontowac HAND z jakąkolwiek płytą z lat przed 20000 rokiem. Zostaniesz obsmarowany od góry do dołu. Nawet nie pozwola Ci argumentów przedstawić. TO JEST FANATYZM. Dzięki że mi to uświadomiłeś.
I to, że komuś się nie podoba jedna czy kilka płyt nie znaczy, że jest "antyfanem"...
Nie. Ale jeśli ktoś ogólnie okresla ze BJ od 2000 całościowo jest do d... to jakby logicznie patrzeć jest antyfanem przynajmniej twórczości od 2000 roku.
Zeszlismy troche wczesniej z tematu, a ja o "tapecie" nie pisałem tylko o ubraniach.
Sorki. Mój błąd.
PostWysłany: Dzisiaj o 19:32 Temat postu:
Moja pierwsza reakcja na twoj post : Hahaha!
Nie będe sie rozpisywał.
Cytat:
Słownikowo ujmując NIE. No, ale nie chodzi tutaj o nielubienie 3 albumów bo spór nie jest tylko o muzyke, ale wizerunek i wszystko.
Zawsze powtarzam , ze muzyka jest najwazniejsza, choc na Clipy i kocerty jak sa dobre lubie popatrzec i to bardzo. ja ten temat raktuje jako "boczny" i nie robie z niego głównej kwestii.
"Słownikowo" powiadasz .... wytocz proces w sądzie i postaw na nogi komisje od spraw jezyka polskiego.
Cytat:
HAHAHA. Przeglądnij sobie fotki i obiektywnie stwierdź kto więcej pudru uzywa, bo coś widze, że zaginasz oczywiste fakty
Ja na tych ubraniach ktore Rychu ma powyżej na fotkach pudru nie widze. Ty widzisz Pytajnik :| Zeszlismy troche wczesniej z tematu, a ja o "tapecie" nie pisałem tylko o ubraniach. Naucz sie czytać, bo z nerwów czytasz to co chciałbyś czytac i piszesz potem jakies bzdury.
"zaginasz fakty"..... kurde .. Ty na prawnika idziesz Pytajnik Archiwum X
Cytat:
widze iż BJ sa "lalusiami" ale mnie to nie eprzeszkadza. Takie sa trendy i tak będzie.
Po raz kolejny można wywniskować, ze lubisz to co moda dyktuje.
Nie. Lubie to to teraz moda dyktuje.
Osobiście moge powiedziec, ze to Sambora jest dla mnie wiekszym idolem .. po prostu nim jest.
Widać po nieobiektywnym stosunku do Ryśka i Jona.
sam zasmiecasz forum takimi tematami i ja żeby post byl mądry nie potrzebuje wzmianek encyklopedycznych
Popieram
no tak na FOFie są sami najlepsi , najpiekniejsi , najwspanialsi, najcudniejsi
Fajnie to ująłeś
Nie czepiam się.. wyrażam swoje zdanie... Jest tu pełno fanatyków... I tyle... A siedzę bo chcę...
Tylko wiesz, że jak kogos wyzywasz to ktos się może zdenerwowac i rozpętujesz kłótnie.
Z tym, że fanatyzm to jest zjawisko o tyle powszechne, co niebezpieczne i nadające się do leczenia...
Twoje coraz dosadniejsze interpretacje powodują coraz większe zdenerwowanie i coraz większe kłótnie
tos dowalil sd ...Język ze kto jest na fof? Uśmiech krzywy
Heh. Widze, że nie tylko ja się znam na tamtych osobach
Dla mnie ten temat jest bezsensowny.
Napisałem to samo kilka stron wcześniej.
Sd czy ten temat na służy do ukazania wyższosci forumowiczów Fof nad tymi, którzy piszą tutaj
Tak samo to odczuwam.
Najlepiej będzie jesli ten temat zostanie usunięty bo jeszcze się co niektórzy pozagryzają Suszę zęby
Ej normalnie nieeeee

!! Fajnie się rozmawia.
Nie chce przeszkadzac w tej konstruktywnej polemice na ekstremalnie wysokim poziomie ale mala rada ode mnie...
Ty chłopcze nie wtracaj się

Fanatyków nikt nie pyta o rade
Tyle ode mnie, wiecej sie tu nie wypowiadam.
No, żeby mnie to było ostatni raz.
Moja Rada:
Spokój - tylko spokój może nas uratować ;P