W którym teledysku Jon wyglądał najlepiej?

Tutaj rozmawiamy o frontmanie zespołu Jonie Bon Jovi.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ankag
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ankag »

Bed of Roses, I believe, Keep the faith, Only lonely i ...Hardest part is the night...miodzio :D
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Ankag pisze:Bed of Roses, I believe, Keep the faith, Only lonely i ...Hardest part is the night...miodzio :D
Hmmm, mnie Only Lonely nieustannie rozśmiesza-ten cudny berecik XD. Ale cóż, Jon całkiem nieźle tam wypadł (o reszcie nie można nic powiedzieć, albowiem nie widać tam ich prawie w ogóle :P ).
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Dadusia
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Dadusia »

Ankag pisze:Bed of Roses, I believe, Keep the faith, Only lonely i ...Hardest part is the night...miodzio :D
Oh, tak masz rację Ankag, Bed of roses i Keep the faith po prostu... miodzio!
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Widzę,że nie tylko ja mam ubaw oglądając Only lonely. Jon wyszedł tam nawet nieżle tylko tem beret :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
czy akcja tego teledysku przypadkiem nie przypomina wam urywka z jakieś części Akademi policyjnej ( chodzi o ten fragment gdzie Jon gna z ekipa przez lunapark) :?:
Always i Miracle to jest to bardzo, ale to bardzo kudłaty Jon - mniam.
Pewnie za jakiś czas zmienię zdanie co do tych teledysków i będę miała nowe ulubione klipy :P
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Bonjova pisze:Widzę,że nie tylko ja mam ubaw oglądając Only lonely. Jon wyszedł tam nawet nieżle tylko tem beret :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
czy akcja tego teledysku przypadkiem nie przypomina wam urywka z jakieś części Akademi policyjnej ( chodzi o ten fragment gdzie Jon gna z ekipa przez lunapark) :?:
Always i Miracle to jest to bardzo, ale to bardzo kudłaty Jon - mniam.
Pewnie za jakiś czas zmienię zdanie co do tych teledysków i będę miała nowe ulubione klipy :P
Buehehehe, mnie ten teledysk (konkretnie wymienione przez Bonjovę sceny) zawsze przypominają 'Akademię Policyną' :hahaha:
Only Lonely to świetny 'poprawiacz humoru Twisted'-właśnie dlatego ściągnęłam sobie ten klip :mrgreen:
Miracle... mmmm.... nawet mi nie mów :P . Idealna symbioza kudłatego przystojniaka i ślicznego motoru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Dadusia pisze:Ja tam najpierw dorwałabym się do Jaśka! Co tam motor! Jakaś kupa złomu i tyle! Ale Jon ... piękny, ( żywy! :P ) , szalony ... Ooooooooooohhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

:| :| :| eeeeee.... w sumie to 12-letniej (prawie) dziewczynce można wybaczyć takiego posta......chyba....
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rattie pisze:
Dadusia pisze:Ja tam najpierw dorwałabym się do Jaśka! Co tam motor! Jakaś kupa złomu i tyle! Ale Jon ... piękny, ( żywy! :P ) , szalony ... Ooooooooooohhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

:| :| :| eeeeee.... w sumie to 12-letniej (prawie) dziewczynce można wybaczyć takiego posta......chyba....
Taaa, parę latek minie i zacznie się zachwycać motorem, a w drugiej kolejności Jonem (albo nawet w tej sprawie gust jej się zmieni :P )-popatrzcie na mnie :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

No ja ewentualnie mógłbym się zachwycić co najwyżej motorem...
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rattie pisze:No ja ewentualnie mógłbym się zachwycić co najwyżej motorem...
Niewątpliwie :mrgreen: . W końcu gdybyś zaczął się zachwycać Jonem, to brzmiałoby nieco dziwnie :mrgreen: . Powyższy post był raczej z mojego punktu widzenia, albowiem w 'Miracle' motorem zachwycam się w pierwszej kolejności, a Jonem w drugiej :D :D .
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

hehehehe domyślam sie że to z Twojego punktu widzenia było 8) co nie zmienia faktu że 12-letnim dziewczynkom piszącym takie pierdoły mówię NIE!!
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rattie pisze:hehehehe domyślam sie że to z Twojego punktu widzenia było 8) co nie zmienia faktu że 12-letnim dziewczynkom piszącym takie $#%^ły mówię NIE!!
Wiesz, prawdę mówiąc to Dadusia ma jeszcze okazję z tego wyrosnąć :mrgreen: . Jon jest jak ospa-to PRZECHODZI 8) .
(chociaż ja tam podzielam Twój punkt widzenia :P )
A żeby było na temat-do swojej listy 'w którym teledysku Jon wyglądał najlepiej' dorzucam I'll Be There For You :mrgreen: .
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

Rattie pisze:No ja ewentualnie mógłbym się zachwycić co najwyżej motorem...
Ewentualnie i co najwyżej? Człowieku, on w tym klipie dosiada największego dzieła stylistów Harleya! (Które wszyscy inni próbują podrobić :D) :mrgreen:
Eeeerm... dooobra, muszę chyba to swoje maniactwo trochę bardziej na wodzy trzymać ;)
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Więc się dowiedz droga 99 że je nie jestem maniakiem motorów.... wogóle nie jestem maniakiem czegokolwiek
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

ha ha ha
rattie na tym forum nie porusza sie nic na temat wieku :P
ale widocznei niektorzy naprawde dojrzeli bo hmm nei czepiaja sie
albo...
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Po pierwsze pisze się 'Rattie'
Po drugie - ja się czepiam 8) bo takie posty to naprawdę....

PS.i wolę być niedojrzały i skomentować takiego durnego posta niż udawać wielce dojrzałego i wyrozumiałego i milczeć
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2006, o 18:07 przez Rattie, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jon Bon Jovi”