W którym teledysku Jon wyglądał najlepiej?
Moderator: Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Hmmm, mnie Only Lonely nieustannie rozśmiesza-ten cudny berecik XD. Ale cóż, Jon całkiem nieźle tam wypadł (o reszcie nie można nic powiedzieć, albowiem nie widać tam ich prawie w ogóleAnkag pisze:Bed of Roses, I believe, Keep the faith, Only lonely i ...Hardest part is the night...miodzio
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Widzę,że nie tylko ja mam ubaw oglądając Only lonely. Jon wyszedł tam nawet nieżle tylko tem beret
czy akcja tego teledysku przypadkiem nie przypomina wam urywka z jakieś części Akademi policyjnej ( chodzi o ten fragment gdzie Jon gna z ekipa przez lunapark) :?:
Always i Miracle to jest to bardzo, ale to bardzo kudłaty Jon - mniam.
Pewnie za jakiś czas zmienię zdanie co do tych teledysków i będę miała nowe ulubione klipy

czy akcja tego teledysku przypadkiem nie przypomina wam urywka z jakieś części Akademi policyjnej ( chodzi o ten fragment gdzie Jon gna z ekipa przez lunapark) :?:
Pewnie za jakiś czas zmienię zdanie co do tych teledysków i będę miała nowe ulubione klipy
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Buehehehe, mnie ten teledysk (konkretnie wymienione przez Bonjovę sceny) zawsze przypominają 'Akademię Policyną'Bonjova pisze:Widzę,że nie tylko ja mam ubaw oglądając Only lonely. Jon wyszedł tam nawet nieżle tylko tem beret![]()
![]()
![]()
![]()

Only Lonely to świetny 'poprawiacz humoru Twisted'-właśnie dlatego ściągnęłam sobie ten klip :mrgreen:
Miracle... mmmm.... nawet mi nie mów
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Dadusia pisze:Ja tam najpierw dorwałabym się do Jaśka! Co tam motor! Jakaś kupa złomu i tyle! Ale Jon ... piękny, ( żywy!) , szalony ... Ooooooooooohhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!
:| :| :| eeeeee.... w sumie to 12-letniej (prawie) dziewczynce można wybaczyć takiego posta......chyba....
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Taaa, parę latek minie i zacznie się zachwycać motorem, a w drugiej kolejności Jonem (albo nawet w tej sprawie gust jej się zmieniRattie pisze:Dadusia pisze:Ja tam najpierw dorwałabym się do Jaśka! Co tam motor! Jakaś kupa złomu i tyle! Ale Jon ... piękny, ( żywy!) , szalony ... Ooooooooooohhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!
:| :| :| eeeeee.... w sumie to 12-letniej (prawie) dziewczynce można wybaczyć takiego posta......chyba....
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Niewątpliwie :mrgreen: . W końcu gdybyś zaczął się zachwycać Jonem, to brzmiałoby nieco dziwnie :mrgreen: . Powyższy post był raczej z mojego punktu widzenia, albowiem w 'Miracle' motorem zachwycam się w pierwszej kolejności, a Jonem w drugiejRattie pisze:No ja ewentualnie mógłbym się zachwycić co najwyżej motorem...
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Wiesz, prawdę mówiąc to Dadusia ma jeszcze okazję z tego wyrosnąć :mrgreen: . Jon jest jak ospa-to PRZECHODZI 8) .Rattie pisze:hehehehe domyślam sie że to z Twojego punktu widzenia było 8) co nie zmienia faktu że 12-letnim dziewczynkom piszącym takie $#%^ły mówię NIE!!
(chociaż ja tam podzielam Twój punkt widzenia
A żeby było na temat-do swojej listy 'w którym teledysku Jon wyglądał najlepiej' dorzucam I'll Be There For You :mrgreen: .
Ewentualnie i co najwyżej? Człowieku, on w tym klipie dosiada największego dzieła stylistów Harleya! (Które wszyscy inni próbują podrobićRattie pisze:No ja ewentualnie mógłbym się zachwycić co najwyżej motorem...
Eeeerm... dooobra, muszę chyba to swoje maniactwo trochę bardziej na wodzy trzymać
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
ha ha ha
rattie na tym forum nie porusza sie nic na temat wieku
ale widocznei niektorzy naprawde dojrzeli bo hmm nei czepiaja sie
albo...
rattie na tym forum nie porusza sie nic na temat wieku
ale widocznei niektorzy naprawde dojrzeli bo hmm nei czepiaja sie
albo...
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Po pierwsze pisze się 'Rattie'
Po drugie - ja się czepiam 8) bo takie posty to naprawdę....
PS.i wolę być niedojrzały i skomentować takiego durnego posta niż udawać wielce dojrzałego i wyrozumiałego i milczeć
Po drugie - ja się czepiam 8) bo takie posty to naprawdę....
PS.i wolę być niedojrzały i skomentować takiego durnego posta niż udawać wielce dojrzałego i wyrozumiałego i milczeć
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2006, o 18:07 przez Rattie, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!