Zęby Jona
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Po prostu zaskoczyło mnie to, gdy zobaczyłam tą fotkę! Wokalista, znany głównie ze swoich olśniewająco białych zębów, niczym z reklamy Blend-a-Med wyjęty, robi ludzi w ci*la. Już znam powód, dla którego Jon ostatnio uśmiecha się w tak debilny sztywny sposób, odkrywając jedynie górną wargęTwisted Sister pisze:Doprawdy, nie sądziłam, że dożyję chwili, kiedy - w przededniu wydania nowej płyty (jaka by tam ona nie była) i na kilka miesięcy przed koncertem Bon Jovi w Polsce - znów kolejna generacja fanek "boskiego" JBJ'a powróci do tematu o ząbkach... *-*
Jeśli tuninguje się szczękę, to robi się to głównie w całości. Po co komu górna szczęka na pokaz, jeśli dolna wygląda jakby nią pole orał? Tak, to jest ten słynny jonowy swag
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Jakbym to w życiu prywatnym nie miała innego faceta do ubóstwiania, tylko jego, i musiała być "kolejną generacją fanek", dlatego zmywam z siebie ten ironiczny zarzut

- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Myślę że i tak wygląda to lepiej niż u wokalisty The Pogues: http://www.oddee.com/_media/imgs/articles/a99_Shane.jpg
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Z jakiegoś powodu nie wyświetla mi się to zdjęcie.Mkwiatek93 pisze:Myślę że i tak wygląda to lepiej niż u wokalisty The Pogues: http://www.oddee.com/_media/imgs/articles/a99_Shane.jpg
Ale wielu wokalistów nie dba o zęby. Dobrze, że J. to robi (tak, odzywa się czasem we mnie coś takiego jak zmysł estetyczny...
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Nie wnikam w Twoje życie prywatne ani też w szczękę Jona. Po prostu te cztery-pięć lat temu na tym forum 'ząbki Jona' były swego rodzaju symbolem czy też znakiem rozpoznawczym zupełnie konkretnej grupy wielbicielek w/w wokalisty, które ze szczegółami roztrząsały na łamach forum części składowe swojego faworyta. Stara gwardia z Always będzie wiedziała, o co chodzimisstwisted pisze:Po prostu zaskoczyło mnie to, gdy zobaczyłam tą fotkę! Wokalista, znany głównie ze swoich olśniewająco białych zębów, niczym z reklamy Blend-a-Med wyjęty, robi ludzi w ci*la. Już znam powód, dla którego Jon ostatnio uśmiecha się w tak debilny sztywny sposób, odkrywając jedynie górną wargęTwisted Sister pisze:Doprawdy, nie sądziłam, że dożyję chwili, kiedy - w przededniu wydania nowej płyty (jaka by tam ona nie była) i na kilka miesięcy przed koncertem Bon Jovi w Polsce - znów kolejna generacja fanek "boskiego" JBJ'a powróci do tematu o ząbkach... *-*
Jeśli tuninguje się szczękę, to robi się to głównie w całości. Po co komu górna szczęka na pokaz, jeśli dolna wygląda jakby nią pole orał? Tak, to jest ten słynny jonowy swag![]()
Jakbym to w życiu prywatnym nie miała innego faceta do ubóstwiania, tylko jego, i musiała być "kolejną generacją fanek", dlatego zmywam z siebie ten ironiczny zarzut
Tak btw... SWAG? "Secretly We Are Gay"?
I koniec offtopu, rzecz jasna.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
-
- I Believe
Obecne zęby Jona są na 100 % sztuczne . Nie wiem czy to koronki czy też implanty bo znawca nie jestem ale na pierwszy rzut oka widac że ewidentnie różnią sie od tych z przed roku 2000. Ich kształt jest zupełnie inny , dla porównania weźcie sobie zdjęcie Jona dajmy na to z 1993 roku i z 2011 niebo a ziemia . Według moich obserwacji Jon stuningował smile gdzies około 1997 roku 
So you wanna be a cowboy,well you know it's more than just a ride.