W którym teledysku Jon wyglądał najlepiej?
Moderator: Mod's Team
- JasonJovi13
- It's My Life
-
- Save a Prayer
Zgadzam się w 100% Jon z lat 80-tych to jest to! Dodałabym jeszcze 'Born to be my baby'alniac pisze:Postanowiłam odświeżyć temat po ponad 8 miesiącach. Otóż zauważyłam, że mało z Was wymienia Livin' On A Prayer. Najbardziej podoba mi się imidż Jon'a z lat 80-tych. Długie włosy, zawadiacki uśmiech i ta świeżość.Broń Boże nie twierdzę, że teraz jest jakiś stary, czy coś. Nadal daje czadu na koncertach, ale nie jest to już ta, chyba mogę stwierdzić, 'nowość'. Najlepsze momenty w tym teledysku? Bodajże 0:47 i na pewno 1:21.
-
- Save a Prayer
Kiedyś na takie pytanie odpowiedziałabym, że najlepszy to był Jon z 'I'll be there for you', ale jestem na to już za stara i podobają mi się dojrzalsi faceci. W tej chwili bardziej obstawiam 'Lost highway'. W 'Make a memory' wyglądał fantastycznie, ale z podkładem za mocno tam makijażystka pojechała.
Tu się muszę nie zgodzić, ale muszę się zgodzić. Już wyjaśniam ten paradoks.olivia pisze:W 'Make a memory' wyglądał fantastycznie, ale z podkładem za mocno tam makijażystka pojechała.
Zgadzam się, bo makijaż był przesadzony. I właśnie dlatego też się nie zgadzam, bo przez ten makijaż wyglądał jak figura woskowa, a nie człowiek, co dyskwalifikuje go z "fantastyczności". Szczerze mówiąc wyglądał jakby miał się zaraz rozlecieć. No, ale może taki był cel - w końcu gra tam (w pewnym sensie) trupa.