ale gdybym ja miał mu wybierać rolę, to wziąłbym go do Szklanej Pułapki 3 zamiast Jeremy'ego Ironsa, albo do jakieś nowego, żeby współgrał z Johnnym Deppem
Aktor
Moderator: Mod's Team
- JasonJovi13
- It's My Life

- JasonJovi13
- It's My Life

Alicja w krainie czarów. hmmm . Już to sobie wyobrażam.
Bardziej chodziło mi o coś, żeby grali policjantów - partnerów.
Albo gangsterów w tym nowym - Wrogowie Publiczni.
P.S. A i jeszcze Jon by mógł zagrać w Armageddonie jako Oscar (tylko musieli by mu odjąć kilka latek) zamiast Owena Wilsona
Bardziej chodziło mi o coś, żeby grali policjantów - partnerów.
Albo gangsterów w tym nowym - Wrogowie Publiczni.
P.S. A i jeszcze Jon by mógł zagrać w Armageddonie jako Oscar (tylko musieli by mu odjąć kilka latek) zamiast Owena Wilsona
Osiem zapałek
- Jovinka
- Have A Nice Day

- Kontakt:
Czy ja wiem? Rządzi to chyba za mocno powiedziane. Jak mam być szczera to są jeszcze lepsze filmyJasonJovi13 pisze:Księżyc i Valentino rządzi
buahahaahahhahaha xDDD sory za reakcję. z Johnnym Deepem to mi sie kojarzy kilka filmów, a najwięcej to "Piraci z Karaibów". I wiesz co... jakoś nie umiem wyobrazić sobie Jaśka w roli towarzysza Sparrowa. A co do "Szklanej Pułapki" to po prostu zachowam dla siebie...JasonJovi13 pisze:ale gdybym ja miał mu wybierać rolę, to wziąłbym go do Szklanej Pułapki 3 zamiast Jeremy'ego Ironsa, albo do jakieś nowego, żeby współgrał z Johnnym Deppem
Tylko bez obrazy (heh od kilku dni mam już taki humor, że tylko wszystko krytykuję) ale wolę Jona na scenie niż w filmach.
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- JasonJovi13
- It's My Life

-
Moonshine
- Jovinka
- Have A Nice Day

- Kontakt:
Większość tych filmów, w których Jon brał udział to są filmy niskobudżetowe. Na tle takich filmów to Jon nieźle się pokazał.
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
-
Moonshine
-
olivia
- Save a Prayer

I tu się zgodzę. O wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką "No looking back", filmu wyprodukowanemu zdaje się m. in. przez Roberta Redforda i muszę powiedzieć, że w takich produkcjach Jaś się sprawdzał, ale jak już próbował w komedii wystąpić, to to była tragedia w trzech aktach.Jovinka pisze:Większość tych filmów, w których Jon brał udział to są filmy niskobudżetowe. Na tle takich filmów to Jon nieźle się pokazał.
"No looking back" oglądałam lata temu jak różnej maści telewizje po sukcesie "Crush" zaczęły wygrzebywać filmy z Jonem. Ale przyjemnie było wczoraj wieczorem usiać z laptopem i obejrzeć sobie ten film jeszcze raz.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2010, o 11:55 przez olivia, łącznie zmieniany 1 raz.