zgadzam się xd wg mnie steph i tak jest bardziej podobna do mamyNajmłodszy jeszcze wyrośnie na piękność (oczywiście męską )
Zgadzam się z wami że ten najstarszy chłopak najmniej interesujący, chyba w mamusię się wdał z tą oryginalną urodą
Córka Jona
Moderator: Mod's Team
-
- Little Bit Of Soul
-
- Have A Nice Day
Jon zwrócił się o pomoc do Ryśka w sprawie córki.
Oni kochają się jak bracia i Jon wie jak trudną walkę z nałogiem stoczył Richie.
Wynika, że Steph ma chyba większy problem z tymi narkotykami. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego na dobre. Na pewno Jon oto bardzo zadba. On jest zdolny rzucić wszystko dla dobra swojej rodziny. Tylko żeby to nie odbiło się na życiu zawodowym i nowej trasie!!!
http://www.showbizspy.com/article/25413 ... ghter.html
Oni kochają się jak bracia i Jon wie jak trudną walkę z nałogiem stoczył Richie.
Wynika, że Steph ma chyba większy problem z tymi narkotykami. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego na dobre. Na pewno Jon oto bardzo zadba. On jest zdolny rzucić wszystko dla dobra swojej rodziny. Tylko żeby to nie odbiło się na życiu zawodowym i nowej trasie!!!
http://www.showbizspy.com/article/25413 ... ghter.html
BJ - It's my life - Always !
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
O ile wierzyć wiedzy tabloidów...
Tak czy siak, Jasiek pokazał się z jak najlepszej strony, ma głowę na karku, myślę że większość z Nas w jego sytuacji też by tak postąpiła....
Kto jak kto ale Rysiek się zna na odwykach...
Tak czy siak, Jasiek pokazał się z jak najlepszej strony, ma głowę na karku, myślę że większość z Nas w jego sytuacji też by tak postąpiła....
Kto jak kto ale Rysiek się zna na odwykach...
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No właśnie, bo tak patrząc, ta strona wygląda mi na takie coś a'la Kozaczek/Zeberka/Kotek/Pudelek czy inna zwierzakopodobna strona .... a potrafią wypisywac takie rzeczy, ze się w głowie nie mieści .... Cięzka sprawa z tą Stephanie, oby dali sobie radęMkwiatek93 pisze:O ile wierzyć wiedzy tabloidów...
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Steph jest w moim wieku, chciałabym żeby mój tata tak o mnie mówił..."Nigdy nie miałem siostry. Przynieśliśmy tę małą do domu i co teraz? Gdzie jest instrukcja obsługi? Nie było takowej. W takiej sytuacji starasz się zapewnić dziewczynce wszystko, co tylko możesz, przytulasz ją, całujesz i masz świadomość, że może jej się kiedyś przytrafić potknięcie"

Rzadko używam tego słowa, ale tutaj Jon wypowiedział się sweeetaśnie
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
-
- Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day