W którym teledysku Jon wyglądał najlepiej?

Tutaj rozmawiamy o frontmanie zespołu Jonie Bon Jovi.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Jeżeli mogę się tu wypowiedzieć (a chyba mogę, skoro wypowiadałam się wcześniej :P ) post Dadusi, nic jej nie ujmując, brzmi trochę zabawnie i trochę dziwacznie, jeśli wziąć pod uwagę, że dopiero kończy 12 lat :) . Nie chodzi o to, że na tym forum nie porusza się tematów wieku, tylko nie podkreśla wiekiem swojej wyższości :P . A Rattie w końcu nic takiego nie zrobił i ja odpowiadając na jego posta też uważam, że nie-nikt swojej wyższości nie podkreślał zważając na fakt, że Dadusia jest tu chyba najmłodszą forumowiczką, tylko zwrócił uwagę, że dziwaczny jest w wieku 12 lat stosunek do idola znacznie przekraczający westchnienie 'fajny facet' ;) ... z czym się zresztą zgadzam, bo posty Dadusi bywają nieco, khem, niecodziennym zjawiskiem ;) . Więc nawet najbardziej czepialscy (tu każdy wstawia nazwisko wedle uznania :P ) nie mają się czego czepiać :P . Nikt tu nie bawił się kosztem Dadusi, więc niech nikt nie czuje się urażony 8) .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Twisted Sister pisze:Jeżeli mogę się tu wypowiedzieć (a chyba mogę, skoro wypowiadałam się wcześniej :P ) post Dadusi, nic jej nie ujmując, brzmi trochę zabawnie i trochę dziwacznie, jeśli wziąć pod uwagę, że dopiero kończy 12 lat :) . Nie chodzi o to, że na tym forum nie porusza się tematów wieku, tylko nie podkreśla wiekiem swojej wyższości :P . A Rattie w końcu nic takiego nie zrobił i ja odpowiadając na jego posta też uważam, że nie-nikt swojej wyższości nie podkreślał zważając na fakt, że Dadusia jest tu chyba najmłodszą forumowiczką, tylko zwrócił uwagę, że dziwaczny jest w wieku 12 lat stosunek do idola znacznie przekraczający westchnienie 'fajny facet' ;) ... z czym się zresztą zgadzam, bo posty Dadusi bywają nieco, khem, niecodziennym zjawiskiem ;) . Więc nawet najbardziej czepialscy (tu każdy wstawia nazwisko wedle uznania :P ) nie mają się czego czepiać :P . Nikt tu nie bawił się kosztem Dadusi, więc niech nikt nie czuje się urażony 8) .
Amen!! :)
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

dobra ludzie teraz mnie zjedziecie hehe. Ale jak jakas mala dziewczynka pisze takie teksty o Jonie to mnie mdli. i to troszku dziwaczne ale wogole tego wzdychania do Jona to zawiele na tych forach . tematy o jego wygladzie najseksowniejszych teledyskach a moze zaraz o jego tylku znow sie zacznie... :evil: Kobiety przstancie bo to przeciez muza ma sie liczyc a nie wyglad Jona ani nikogo innego z kapeli.Co forum to to samo tylko wzdychanie do Jona juz naprawde prawdziwi fani maja dosyc. Zajmijcie sie lepiej muza a nie opowiadaniem i wzdychaniem . :evil: Wiem ze zaraz mnie zjedziecie ale co mi tam wkoncu trzeba bylo powiedziec powaznie i konkretnie co sie mysli .Zrobcie sobie odrebne forum dla fanek wygladu Jona . Ja zadko pisze na fporach bo mam dosyc poprostu czytania co temat tych samych pierdo?.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

YEAH!! Rokita dobrze pisze!! Dać jej wódki!!
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Jakiej wodki jakiej wodki :lol:
Ja wole wino i to markow a jak cos to moje domowe...
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

ano! Polać rokicie bo ja też już tego nie bardzo mogę znieść - dlatego udzielam się w calkowiecie odleglej kategorii jaką jest HYDE PARK juz niedługo zaczna się kategorie w ktorych spodniach Jon wyszedł tak fantastycznie na teledysiach - trwa trasa ale pewnie nie ma tutaj żywej duszy z która możnaby o niej pogadać! pogadac a nie napisać 500 postów z ktorych nic nie da się zrozumiec bo wszytskie są na jedno kopyto!
C'mon
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Nie widzę problemu w poruszaniu tematów dotyczących trasy, jovi :) Myślę, że jeśli założysz odpowiedni temat to wielu użytkowników będzie się tam udzielać ;) Wolałabym, żeby nie dochodziło już do sporów...
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

ale czy znajdziesz chociaz 5 osob z ktorymi podyskutuje np na temat koncertu w des moines? (najbardziej popularny) lub moze phily albo MSG? tak ale tylko na gg :) bo po co mamy z gg przepisywac tutaj swoje wizje na temat jak jonowi wyszla ta piosenka albo inna spostrzezenia :| brakuje takich fanow
C'mon
ewela
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: ewela »

Jak dla mnie-Misunderstood-ten śliczny, powalający uśmiech Jona :buja: nio i jeszcze It's my life
I'm gonna live my life everyday
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

co do sporow to zawsze beda i czasem lepiej ich nie ucziszac bo pozniej wznawiaja sie ostrzej. poprostu trzeba cos zmienic jesli niechcecie by forum sie stalo sanktuarium wielbienia Jona. Ile mozna zniesc tych bzdetow na temt jego wygladu czy juz naprawde ludzi tak powariowali? ze nie maja nic lepszego do roboty tylko pisac takie glupoty. kurde co temat to to samo przestancie bo juz jest niedobrze. A wy wladza zrobcie cos z tym bo niedlugo nikt konkretny nie bedzie pisac bo mu sie odechce :(
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Ja całkowicie popieram propozycję Agaty, żeby ci z Was, którzy mają coś do tematów poruszanych na forum (faktycznie nie byłoby fajnie, gdyby to forum miało być tylko 'sanktuarium wielbienia Jona', ale nie przesadzajmy-do takiego ekstremum jeszcze nie doszliśmy ;) ) założyli własne tematy dotyczące muzycznej działalności BJ. Ja fanką wyglądu Jona nie jestem, mój Samboholizm jest tu doskonale znany, ale uważam, że tematów o rączkach/nóżkach/uszkach/tyłku któregokolwiek z Jovisów powinno być mniej, a przynajmniej-proporcjonalnie do tematów o muzyce :lol: . Myślę, że wszyscy z wyżej wypowiadających się będą wtedy zadowoleni, tylko co z fankami urody Jona :mrgreen: ?...
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

:| toś dobiła gwożdzia :D
C'mon
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sandra1988 »

Ja całkowicie popieram propozycję Agaty, żeby ci z Was, którzy mają coś do tematów poruszanych na forum (faktycznie nie byłoby fajnie, gdyby to forum miało być tylko 'sanktuarium wielbienia Jona', ale nie przesadzajmy-do takiego ekstremum jeszcze nie doszliśmy ) założyli własne tematy dotyczące muzycznej działalności BJ. Ja fanką wyglądu Jona nie jestem, mój Samboholizm jest tu doskonale znany, ale uważam, że tematów o rączkach/nóżkach/uszkach/tyłku któregokolwiek z Jovisów powinno być mniej, a przynajmniej-proporcjonalnie do tematów o muzyce . Myślę, że wszyscy z wyżej wypowiadających się będą wtedy zadowoleni, tylko co z fankami urody Jona ?...
popieram ale takie "luźne" tematy teoretycznie rozładowują atmosfere... ale nie tutaj ;p
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Agata BJ pisze:Nie widzę problemu w poruszaniu tematów dotyczących trasy, jovi :) Myślę, że jeśli założysz odpowiedni temat to wielu użytkowników będzie się tam udzielać ;) Wolałabym, żeby nie dochodziło już do sporów...
Droga Agatko, zwróć uwagę na jeden fakt - to forum ma niemal 300 zarejestrowanych osób i jakoś nikt do tej pory nie wpadł na pomysł zrobienia jakiegoś konkretnego tematu, ale za to chętnie dzielą się opiniami na temat 'wspaniałych' buziek kapeli.....
Jovi, spodnie to niezły temat ale ja jeszcze proponuje dyskusję na temat 'w którym teledysku najlepiej prezentuje się lewy profil Jona' :P :P
MEG79
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: MEG79 »

No hej,hej jeżeli komuśnieodpowiada ten temat to niemusi tu zaglądać jest bardzo dużo innych tematów na tym forum i niedotycząwyglądu Jona. A co do tego że nie ma z kim pogadać na tematy muzyczne to sięnie zgadzam.
Jest wiele osób które słuchająmuzyki "w całości" bez rozkładania piosenki na poszczególne partie instrumentów. wsłuchiwanie sie w poszczególne ścieżki utworu jest bez sensu to tak jak by się chciało zamiast jakiegoś dania zjeśc jego składniki(bez wymieszania). Jak dla mnie najważniejsze w słuchaniu utworu jest to jak go odbieram w całości często łącznie z teledyskiem( który jest nieodzowną jego częścia) a co za tym idzie i wygląd wykonawców.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jon Bon Jovi”