zdjecia jona ze swiatecznej przerwy:P niestety nie da sie powiekszyc i zalogowac tez nie,pozostaje cieszyc sie malymi
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Prawdę mówiąc rodzinki tudzież Jona widać tam tyle co nic . I moim zdaniem nie ma się czym ekscytować-facet jak facet, w gaciach i z synkiem .
A za wakacjami na Karaibach czy w innej słonecznej lokacji zawsze byłam :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
oj ja to chętnie oddam mu troche śniegu... (chociaż narazie go nie ma ;p) za troszeczke słońca... nawet mu przyniose... nie to żebym miała jakieś inne intencje ;p
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away... "Rock N Roll is the spiritual release of the youth" http://www.olcat.mylog.pl
olcat pisze:Nie wiem, jak Wam, ale mi nie działa XD
No mi też nie, pociesz się XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
1. http://www.splashnews.com
2. W górnym prawym rogu w czerwonym okienku logowania kllikamy na "Pictures"
3. Szukamy zdjęć Jona, aktuanie są na stronie 2 ale w miare dodawania zdjęć moga się przesuwać, trzeba szukać:
SSSSSSSSSSSSSSSSSuper.szkoda,że są takie małe i nie można ich powiększyć Ale co tam chociaż popatrzyłam sobie na bardzo ładne widoczki
Fryzura po prostu genialna i nie wymaga używania grzebienia ( co za wygoda)
Przynajmniej Jon zobaczył jak to jest po drugiej stronie kamery :mrgreen:
Zdjęcia super, jak dla mnie to Jasiek może cały czas chodzić w tych pięknych spodenkach i czapeczce, a ta fryzura po prostu bomba. Ale po obejrzeniu tych zdjęć zastanawiam się czy on umie pływać...