JBJ inaczej ;]
Moderator: Mod's Team
- skrzatka
- It's My Life
- Kontakt:
No cóż, chyba już wszysytko zostało powiedziane, zresztą sd- dyskutowaliśmy już na ten temat. Raczej trochę przesadza z tą tapetą, ale mnie to zwisa. Zabraniać to mu tego może żona. Jeśli jej nie przeszkadza- jej sparawa. Jeśli nie ma nic do gadania na ten temat- tym bardziej jej sprawa. Ja się nie mieszam. Gra dobrze i na tym mnie zależy.
Ktoś wbił w ziemię moje nogi
Ktoś mi zamknął własne drogi
Świat nie rozumie, że je iść muszę
W miejscu szybko się udusze...
Ktoś mi zamknął własne drogi
Świat nie rozumie, że je iść muszę
W miejscu szybko się udusze...
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
Człowieku o czym ty w ogóle gadasz?...jovi pisze:takie rzeczy powinno się nagłaśniać bo seller kto ktoś kto czerpie korzysci z tego co on mial za darmo ... KAZIK na osatecznym krachu korporacji napisał taki tekst dla tych ktorzy zarabiali kase na jego muzyce.jovi, takie sprawy sie zalatwia nieco bardziej osobiscie, a nie wywlekasz to na forum...
to nie są osobiste po prostu żal się robi gdy na publicznym forum ktoś piszę że został oszukany przez niejakiego sd a teraz zrob sobie rachunek sumienia albo plyt ktore sprzedales a ktore miales za free. po prostu wstyd mi za takiego kogoś.Drogi jovi... Jeśli masz jakieś sprawy osobiste do mnie - zapraszam do dyskusji, ale jednak gdzie indziej...nic "dziwko"A co w tym chamskiego?
1. Nigdy nie sprzedawałem płyt z muzyką, teledyskami itp., a jeśli już (z teledyskami) to jedynie za cenę kosztów wysyłki...
2. Skoro jesteś taki do przodu w wywlekaniu na wierzch "sellerów" to czemu nie reagowałeś, jak na głównej stronie Always był sklepik z teledyskami? :]
3. Po raz kolejny - jak masz do mnie sprawę zapraszam gdzie indziej... To, że mnie nie lubisz nie daje ci prawa do publicznego pomawiania i znieważania mojej osoby... Jakbyś nie wiedział to cię doinformuję, że jest to przestępstwo w świetle prawa...
Dumny ciemnogrodzianin 
Dla mnie liczy się jak Jon śpiewa, a nie jak wygląda (chociaż wygląd też jest ważny). Inni artyści mają o wiele więcej podkładu niż Jon (np. Tokio Hotel)
A ten temat jest według mnie wzbudzeniem sensacji.
Popieram Adriana
Popieram Adriana
An angel's smile is what you sell
You promise me heaven, then put me through hell
Chains of love got a hold on me
When passion's a prison, you can't break free
You promise me heaven, then put me through hell
Chains of love got a hold on me
When passion's a prison, you can't break free
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
Nie porównuj JBJ do TH... TH ma po prostu taki wizerunek sceniczny, a Jon stara z siebie zrobić kogoś kim nie jest... 44 lata facet ma i próbuje z siebie zrobić nastolatka... może go kręci jak 14letnie siksy piszczą na jego widokJ.B pisze:Dla mnie liczy się jak Jon śpiewa, a nie jak wygląda (chociaż wygląd też jest ważny). Inni artyści mają o wiele więcej podkładu niż Jon (np. Tokio Hotel)
Popieram Adriana

A ten temat nie ejst wzbudzeniem sensacji, tylko eksperymentem naukowym
Dumny ciemnogrodzianin 
50 zl za 3 płyty1. Nigdy nie sprzedawałem płyt z muzyką, teledyskami itp., a jeśli już (z teledyskami) to jedynie za cenę kosztów wysyłki...
odkad jestem traderem wiem ze seller w swiecie traderów to smiec a smieci trzeba sie pozbywac2. Skoro jesteś taki do przodu w wywlekaniu na wierzch "sellerów" to czemu nie reagowałeś, jak na głównej stronie Always był sklepik z teledyskami? :]
wpadnij do stw to pogadamy3. Po raz kolejny - jak masz do mnie sprawę zapraszam gdzie indziej... To, że mnie nie lubisz nie daje ci prawa do publicznego pomawiania i znieważania mojej osoby... Jakbyś nie wiedział to cię doinformuję, że jest to przestępstwo w świetle prawa...
C'mon
jeden normlany post tutajskrzatka pisze:Śmieszne? To się zaczyna robić nudne. Pgadajcie sobie na pw, albo gg czy gdzie tam chcecie, bo wątpie, żeby kogoś to interesowało. Na nudę są naprawde ciekawsze sposoby. :/
Skrzatka ma racje...pogadajcie sobie na pw...a jak chcecie coś ekstemalniejszego to do siebie zadzwońcie albo się spotkajcie.. ;P